- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Bn burdaki yorumlara karşılık ve Başlığa dayanarak ismine karşılık öyle yazdım ki tabiki sevmeyen de var ben herkez onu seviyor bayılıyor desem gözlerimi Kapamış olurum. Madem bu kadar güçlü matematiğiniz var diğer partilerdeki kişilerinde Türkiye'nin yüzde kaçının oy aldığını hesaplayın.Öncelikle "Sırf ismi RTE diye karşı çıkıyorsunuz!!" iddiasında bulunan sizsiniz, insanların sevmediğini düşünüyorsunuz demek ki ismi yüzünden karşı çıkıldığını söylüyorsunuz, öyle değil mi? Ben de diyorum ki sizce niye sevmiyorlar ismine bile tahammül edemiyorlar? Cevap olarak "sevilmiyor mu güldürmeyin" geliyor :) Hani konu gelişimine bakınca ortaya çıkan tutarsızlığın farkındasınız değil mi tekrar açıklamama gerek yok?
Ayrıca bir düzeltme, Türkiye'nin yarısından fazlasının oyunu almadı. Sandığa giden ve geçerli oy kullanabilenlerin %51'ini aldı ki bu tüm seçmenlerin %37'sine denk geliyor. Yani evet çoğunluk sevmiyor, matematik yalan söylemez :)
kaç yaşındasınn.daha ne komplolar kuracaklar bu toprakların üzerinde acaba... her sabah uyandıgımda bugun nelerle karşılaşacagız diyorum.. dün haberlerde izlerken elektirige zammı protesto eden halka nasıl gaddarca müdahale edildigini gördüm..oturarak eylem yapan bu insanlara neden böyle davranılıyor? bu emri onlara kim veriyor?
Allah adaletini tecelli ettiği zaman eminim bu pisliklerden hiçbiri kalmayacak.. hırsızlar.. yalancı dolandırıcı ikiyüzlü insancıklar.. artık öyle kin ve nefret doluyum ki bunlara karşı anam babam bile olsa saygı falan da göstermem.. ne haldeyiz ya içler acısı...
Tek başına %51oy alıyorsa bu bi başarı tabi kaç yıldır bu adam ikdidar bunuda düşünmek lazımÖncelikle "Sırf ismi RTE diye karşı çıkıyorsunuz!!" iddiasında bulunan sizsiniz, insanların sevmediğini düşünüyorsunuz demek ki ismi yüzünden karşı çıkıldığını söylüyorsunuz, öyle değil mi? Ben de diyorum ki sizce niye sevmiyorlar ismine bile tahammül edemiyorlar? Cevap olarak "sevilmiyor mu güldürmeyin" geliyor :) Hani konu gelişimine bakınca ortaya çıkan tutarsızlığın farkındasınız değil mi tekrar açıklamama gerek yok?
Ayrıca bir düzeltme, Türkiye'nin yarısından fazlasının oyunu almadı. Sandığa giden ve geçerli oy kullanabilenlerin %51'ini aldı ki bu tüm seçmenlerin %37'sine denk geliyor. Yani evet çoğunluk sevmiyor, matematik yalan söylemez :)
Bn burdaki yorumlara karşılık ve Başlığa dayanarak ismine karşılık öyle yazdım ki tabiki sevmeyen de var ben herkez onu seviyor bayılıyor desem gözlerimi Kapamış olurum. Madem bu kadar güçlü matematiğiniz var diğer partilerdeki kişilerinde Türkiye'nin yüzde kaçının oy aldığını hesaplayın.
Tek başına %51oy alıyorsa bu bi başarı tabi kaç yıldır bu adam ikdidar bunuda düşünmek lazım
verdik yaa cevap şekerimm.. hiç şu yönden baktınmı olaya davutoğlu neden yüzde 40 oy aldıı.. tayyip aday değildide ondann halk tayyibe veriyor oyu akp ye değil işte tayyip hatırına akpye verilen oy ne kadar geriledi ve akp içindeki bakanlarda bunu biliyor ve tayyibe düşman olmaya başladılarr.. amaaa bu böyleee..Ben soruma cevap alamıyorum ama. Konumuz diğer partilerin ne yaptığı değil, Erdoğan'ı sevmeyenler neden sevmiyor sizce? Neden ismine bile tahammül edemez hale gelmiş insanlar? Bunu anlatmanızı rica ediyorum.
Ee tuttukları parti başka olduğu için daha neyi anlamadın iz bi acayipsinixBen soruma cevap alamıyorum ama. Konumuz diğer partilerin ne yaptığı değil, Erdoğan'ı sevmeyenler neden sevmiyor sizce? Neden ismine bile tahammül edemez hale gelmiş insanlar? Bunu anlatmanızı rica ediyorum.
önemli mi ?kaç yaşındasınn.
hanımefendi ben o dediğiniz yaş grubunda degilim .inanın şuan güldürdünüz beni çünkü o yaşlarda olmuş olsam bile bu düşünce ve fikirlerim sizi ilgilendirmez..kaç yaşındasınn.
tabikii..önemli mi ?
akıl yaşta degil baştadır.. 13 yıllık bir partiyi tanıyıp anlamak için 30 yaş üstü olmak mı gerekir ?tabikii..
veee lütfen yaşı küçük olanlar şuraya yorum yapmasınn kız 20 yaşında yada 19 yada 25 geçmişi bilmeden 13 senelik bir partiyi kötülüyor yahu gözün bu partiyle açıldı seninn .. ne yorumuu..
tabiki ilgilendirmezz genel söyledim benn ama geçmişi bilmeden şu türkiye neler yaşamış görmeden çoklu koalisyondan çıkan yanlış yönetimlerden dolayı gerilediğimizi bilmeden geçmiştekilerin birbirlerini yemekten başka türkiyeye hizmet etmelerine vakit kalmadığını bilmeden yorum yapanlarada ifrit oluyorumm.. 13 sene nedirkii akp 13 senedir başta bi gösterin bana yahu işte deyin şu şu kişileri baştayken yapılan şu hizmetlere bir bakın deyin yaaa.. 13 sene nedir yaaahanımefendi ben o dediğiniz yaş grubunda degilim .inanın şuan güldürdünüz beni çünkü o yaşlarda olmuş olsam bile bu düşünce ve fikirlerim sizi ilgilendirmez..
verdik yaa cevap şekerimm.. hiç şu yönden baktınmı olaya davutoğlu neden yüzde 40 oy aldıı.. tayyip aday değildide ondann halk tayyibe veriyor oyu akp ye değil işte tayyip hatırına akpye verilen oy ne kadar geriledi ve akp içindeki bakanlarda bunu biliyor ve tayyibe düşman olmaya başladılarr.. amaaa bu böyleee..
bu olay ermenistanda oldu dün, ama medya öyle bi yansıttı ki ben bile police yazısını görene kadar inanıcaktım nerdeyse.daha ne komplolar kuracaklar bu toprakların üzerinde acaba... her sabah uyandıgımda bugun nelerle karşılaşacagız diyorum.. dün haberlerde izlerken elektirige zammı protesto eden halka nasıl gaddarca müdahale edildigini gördüm..oturarak eylem yapan bu insanlara neden böyle davranılıyor? bu emri onlara kim veriyor?
Allah adaletini tecelli ettiği zaman eminim bu pisliklerden hiçbiri kalmayacak.. hırsızlar.. yalancı dolandırıcı ikiyüzlü insancıklar.. artık öyle kin ve nefret doluyum ki bunlara karşı anam babam bile olsa saygı falan da göstermem.. ne haldeyiz ya içler acısı...
sen başka canım sen babadan chp lisin ve asla değişmeyecek olanlardansınn..yani öyle gelmiş öylede gidecek olanlardann.. biz 7 kişiyiz babacı olmadık hiç bir zaman babam türkeşciydi.. sonra yılmazcı oldu sonra özala verdi bir ara erbaka sonrada tayyipp yani araştırıp körü körüne parti tutanlardan olmadık olmamda.. kii geçen seçimlerde zeytinburnunda verdiğim aday chp li bir abimizdi ..Yanlış düşünüyorsun bir kere,yaşı ne olursa olsun akp için düşündüklerini yazdı,bende chp'liyim ama yeri geliyor yerden yere vuruyorum işte..
tabiki ilgilendirmezz genel söyledim benn ama geçmişi bilmeden şu türkiye neler yaşamış görmeden çoklu koalisyondan çıkan yanlış yönetimlerden dolayı gerilediğimizi bilmeden geçmiştekilerin birbirlerini yemekten başka türkiyeye hizmet etmelerine vakit kalmadığını bilmeden yorum yapanlarada ifrit oluyorumm.. 13 sene nedirkii akp 13 senedir başta bi gösterin bana yahu işte deyin şu şu kişileri baştayken yapılan şu hizmetlere bir bakın deyin yaaa.. 13 sene nedir yaaa
bu olay ermenistanda oldu dün, ama medya öyle bi yansıttı ki ben bile police yazısını görene kadar inanıcaktım nerdeyse.
sen başka canım sen babadan chp lisin ve asla değişmeyecek olanlardansınn..yani öyle gelmiş öylede gidecek olanlardann.. biz 7 kişiyiz babacı olmadık hiç bir zaman babam türkeşciydi.. sonra yılmazcı oldu sonra özala verdi bir ara erbaka sonrada tayyipp yani araştırıp körü körüne parti tutanlardan olmadık olmamda.. kii geçen seçimlerde zeytinburnunda verdiğim aday chp li bir abimizdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?