- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- 103
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Bende bunu ayakta alkışlarımkonuş arkadaşım görmezler görmek istemezler onlar
Aynn arkadaşım kim ne derse desin neler diyorlar adama ya yazık baksana ya bu kadar olurtesekkurederim.siz ayakta alkislayacaksiniz ama digerleri simdi kimbilir neler soliycek neler cunku gozleri.i bir Erdogan nefreti burumuski...eminim.bu yazdiklarimi kimse gormezden gelir.
evet ya cok cabuk unutuluyor.hicbirsey kalmadida yapilacak bir cami icin toplanilmis memleket meselesi yapiliyor.bence bu ulke erdogani hak etmiyor erdoganin yaptigi yenilikleri .okadar hazmedilemiyor iste ne cami nede adi e erdogan yaptirdi ya.erdogan sadece cami yaptirmiyorki ulkenin kalkinmasi icin cok sey yapti ama cami goze batiyo tabi cok goruluyo.yahu birakin dinle diyanetle ugrasmayi bu ulke cok bikti bu zihniyetlerden cok cekti.
bunlara cevapları yok camide takılıp kaldılar. sorsan doğayı korumak dinin gereği derler ama katline göz yumarlar
Neresi orasi ? Ben Capada dogum yaptim benden once cikan hastanin pisligini temizlememisler temizlik gorevlisine soyledik 2 gunde bi temizliyoruz istersen al camasir suyu temizle dedi zorla temizlettirdim.evet cok sey degisti.evet saglik benim alanim.insanlar bu cevrede ozellikle ciddi vakalarda devlet hastanesi.i tercih ediyor.hastane personeli cogunluk hizmeti gizel oldugundanburada dogum yapmak istiyor.odalar tek kisilik tuvalet banyosu var her gun duzenli temizleniyor insanlar ameliyatlar icin bicak parasi adi altindaki rusveti vermiyor, yenidogan yogunbakimi var guvenli dogumlar yapilabiliyor, butun tetkilleri yapiliyor hastane hastane dolastirilmiyor tum cihazlar mevcut, hastanin bir sikintisi oldugunda hasta haklari bolumune sikayeti.i bildiriyor, insanlar degisen gelisen yenilikleri takip eden bir "devlet hastanesinde"n cok cok memnunlar...oncesi boylemiydi peki asla degildi.suan calisanim oncesinde hasta olarak gelirdim.hastanelere icler acisiydi hersey heryer.bu hizmetleri inkar edenler haketmiyor.begenmeyende almasin kullanmasin butun bunlar ulkeye hizmet yapildiginin gostergesidir.camide yapilsin hastanede parkta hepside benim ulkeme yapilsin.
evet cok sey degisti.evet saglik benim alanim.insanlar bu cevrede ozellikle ciddi vakalarda devlet hastanesi.i tercih ediyor.hastane personeli cogunluk hizmeti gizel oldugundanburada dogum yapmak istiyor.odalar tek kisilik tuvalet banyosu var her gun duzenli temizleniyor insanlar ameliyatlar icin bicak parasi adi altindaki rusveti vermiyor, yenidogan yogunbakimi var guvenli dogumlar yapilabiliyor, butun tetkilleri yapiliyor hastane hastane dolastirilmiyor tum cihazlar mevcut, hastanin bir sikintisi oldugunda hasta haklari bolumune sikayeti.i bildiriyor, insanlar degisen gelisen yenilikleri takip eden bir "devlet hastanesinde"n cok cok memnunlar...oncesi boylemiydi peki asla degildi.suan calisanim oncesinde hasta olarak gelirdim.hastanelere icler acisiydi hersey heryer.bu hizmetleri inkar edenler haketmiyor.begenmeyende almasin kullanmasin butun bunlar ulkeye hizmet yapildiginin gostergesidir.camide yapilsin hastanede parkta hepside benim ulkeme yapilsin.
e canim konu camiden acilmis o yuzden cami diyoruz hani konu oyle ya o yuzden yani
Sen önceki rezillikleri görmedin heralde internet gelişti ya istersen aç bi bakNeresi orasi ? Ben Capada dogum yaptim benden once cikan hastanin pisligini temizlememisler temizlik gorevlisine soyledik 2 gunde bi temizliyoruz istersen al camasir suyu temizle dedi zorla temizlettirdim.
Keza arkadasim Okmeydaninda dogum yapti. Orayi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Hastaneler hala cok pis
biz konuyla ilgili yorum yaptıkça siz ısrarla konuyu RTE'na getiriyorsunuz,niye ömrümüzde bir dakika bile konuşmadığımız bir adama nefret duyalım ki,yada bir başkasına sempati duyalım.Kimse ne düşmanım ne de babamın oğlu.tesekkurederim.siz ayakta alkislayacaksiniz ama digerleri simdi kimbilir neler soliycek neler cunku gozleri.i bir Erdogan nefreti burumuski...eminim.bu yazdiklarimi kimse gormezden gelir.
Önceden olsaydı o hastaneye girdiğine dua eder sonrada bekleme yerinde doğum yapardın çünki yer yokLutfen, cok rica ediyorum su saglik sistemini her seferinde onumuze koymayın. Doktora sor bakalim sen memnun mu? Hastalar memnun mu? Alt tarafi internet yayginlasti onceden randevu alabiliyoruz. 4er dk arayla hasta bakiyor doktorlar. Muayene olmakta ne var? Hadi bi endoskopi , kolonoskopi yaptirmaya; mr bt cektirmeye bak kac ay sonraya gun sonraya veriyorlar.
Aylarca o hastane senin bu hastane benim gezdim hem annem hem kayinvalidem icin. Cok iyi biliyorum hastanelerin durumunu. O yuzden bana hastaneyle sağlıkla gelmeyin tepem atıyor
Ee ozaman bırakın kotulemeyi demi amabiz konuyla ilgili yorum yaptıkça siz ısrarla konuyu RTE'na getiriyorsunuz,niye ömrümüzde bir dakika bile konuşmadığımız bir adama nefret duyalım ki,yada bir başkasına sempati duyalım.Kimse ne düşmanım ne de babamın oğlu.
çok güzel yazmışsın mune ama bende bir rica da bulunayım o zaman,lütfen bu konuya tepki verdiğimiz için konu RTE düşmanı olduğumuza gelmesin,bu sefer konunun dışına çıkıp kendimize yapılan ithamlara cevap vermeye çalışırken konu çizgisinden sapıyor.Hanımlar,
rica ediyorum konuyu hastaneler, sağlık sistemi, eğitim sistemi gibi mevzulara gelmesin.
Konu deniz doldurarak yapılanlar, yani doğa'nın doğal haline bırakılmaması
iyi de benim fikrim yokmu siz beğenebilirsiniz ben beğenmeyebilirim,o yüzden bu ülkede bir sürü parti ve görüş var,ortada bir konu var ve ben de o konuya yorum yapıyorum ama siz niye Rte sevmiyorsunuz niye onu kötülüyorsunuz diyorsunuz,ilginçsiniz.Eee
Ee ozaman bırakın kotulemeyi demi ama
Ya hayır bn ilk başta zaten bunu belirttim size bişey demiyorumiyi de benim fikrim yokmu siz beğenebilirsiniz ben beğenmeyebilirim,o yüzden bu ülkede bir sürü parti ve görüş var,ortada bir konu var ve ben de o konuya yorum yapıyorum ama siz niye Rte sevmiyorsunuz niye onu kötülüyorsunuz diyorsunuz,ilginçsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?