• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayyip’e cami yapmak için denizi dolduruyorlar!

"Aaa, camilere niye bu kadar tepkilisiniz" diyen üye'ye, can dündar bir yazisini paylasmak istiyorum. Biraz daha iyi anlarsiniz o zaman tepkilerimizi. Ha bu arada bu yazi evet 2007'de yazildi fakat '07 ile simdi arasinda pek fark olacagini sanmiyorum.

Sayıyla kendine gelmek

NTV'deki "Neden" programında "Aleviler ve Siyaset"i tartıştık. Açılışta Alevi-Bektaşi Federasyonu Genel Sekreteri Turan Eser'e sordum:
"Neden her seçim öncesi 'Sünniler ve Siyaset' değil de 'Aleviler ve Siyaset' tartışılır?"
Eser, rakamlarla yanıtladı bu soruyu...Verdiği rakamlar, tartışmaya yer bırakmayacak kadar net bir tablo sergiliyordu.
Bu rakamları yorumsuz olarak sizlerle paylaşmak istiyorum:
* * *
Türkiye'de kaç okul var?
67 bin...
Kaç hastane var?
1220...
Kaç sağlık ocağı var:
6 bin 300...
Peki kaç cami var?
85 bin...
Her 60 bin kişiye 1 hastane düşerken, 350 kişiye 1 cami düşüyor.
Peki kaç kilise var?
270...
Kaç cemevi var?
100.
* * *
Türkiye'de kaç doktor var?
77 bin...
Peki kaç din görevlisi var?
90 bin...
Türkiye'de her 900 kişiye bir doktor düşerken, her 780 kişiye bir din görevlisi düşüyor.
Eğitim-Sen'e göre Türkiye'nin 200 bin öğretmen açığı var.
* * *
Türkiye'de kaç kütüphane var?
1435...
Almanya'da kaç kütüphane var?
11 bin...
Türkiye'nin kaç kentinde devlet tiyatrosu var?
13...
Kaç kentte kuran kursu var?
81...
Bu kursların toplam sayısı kaç?
3852...
* * *
Türkiye'de 1 opera derneği var; 11 bale, 10 heykel, 18 resim, 18 sinema, 38 tiyatro derneği var.
Peki kaç tane "cami yaptırma derneği" var?
35 bin...
* * *
İçişleri Bakanlığı'nın bütçesi ne kadar?
783 trilyon...
Ulaştırma Bakanlığı'nın?
678 trilyon...
Bayındırlık ve İskân Bakanlığı'nın?
677 trilyon...
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın?
632 trilyon...
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın?
280 trilyon...
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın?
249 trilyon...
Çevre ve Orman Bakanlığı'nın?
404 trilyon...
Sadece Sünnileri temsil eden Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bütçesi ne kadar?
1.3 katrilyon...
8 bakanlığın bütçesi kadar...
22 üniversitenin toplam bütçesine denk...
* * *
Diyanet İşleri Başkanlığı bütçesinin yıldan yıla büyümesine bakalım:
1997'de 66 trilyon.
1998'de 119...
1999'da 180...
2000'de 270...
2001'de 302...
2002'de 553...
2003'te 771...
2004'te 1 katrilyon...
2005'te 1 katrilyon...
2006'da 1,3 katrilyon...
2007'de 1.7 katrilyon...
* * *
Bir ülke, Diyanet'e, bütün üniversitelerine ayırdığı bütçe kadar pay ayırıyor ve bunu son bir yılda ikiye katlıyorsa, doktordan, öğretmenden fazla imam yetiştiriyorsa, hastane değil cami yaptırıyor, kütüphaneden çok Kuran kursu açıyorsa, o ülkenin durup bir daha düşünmesi gerekmez mi?

Su istatistikler ulkenin ne kadar geri kalmis bir ulke oldugunun gostergesi.Hani dunyaya meydan okuyan ulke diyorlar ya ufurukten...Kendi kendilerini aldatmaktan baska birsey degil.

Su istatistikler ulkenin ne kadar geri kalmis bir ulke oldugunun gostergesi.Hani dunyaya meydan okuyan ulke diyorlar ya ufurukten...Kendi kendilerini aldatmaktan baska birsey degil.

Iste son 13 yil insanlar kendilerini kandirmakta resmen master yaptilar... :KK14:

Dogru, tipki Somadaki herseyini kaybeden insanlari disarda birakmadigi gibi degil mi... :KK51:
Dışarda bıraktığını kim soylediki dışarda bıraksaydı sence suriyelileri içeri alirmiydi her neyse kim olursa olsun sevmesen bile hep kötü tarafina bakmiyacaksin sevmediğin için zaten kötü bi de iyi tarafina bak ben öyle yapıyorum :KK66:

cami yapılarak ülkemizin gelişmesine ek olarak bunlar da gelişmesine ek Göstergeler...
Şükür ki rezidanslar Yapılıyor da ülkemiz gelişiyor.

Okuyacağınız liste, 12 yıllık iktidarı döneminde AKP Hükümetinin satıp savurduğu cumhuriyetin birikimleridir.
12 yıllık ihanetin listesidir bu.
Sözü bırakıp, satılanları aklınıza ve vicdanınıza sunuyorum.

Cam ve çimento sanayi
Ünye Çimento A.Ş.
Paşabahçe Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş
Trakya Cam
Anadolu Cam
Soda Sanayi

Metal Sanayi
ERDEMİR
İSDEMİR
ÇELBOR
TAKSAN
Oymapınar Barajı
Seydişehir Eti Alüminyum A.Ş
ETİ Alüminyum AŞ’ye ait Antalya Limanı
Eti Alüminyum’a ait 4 Taşınmaz
GERKONSAN (Gerede Çelik Konstrüksiyon Ve Teçhizat Fabrikaları San. Ve Tic. A.Ş.)
DİTAŞ (Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş.)
TÜMOSAN
ORTADOĞU TEKNOPARK A.Ş.

Tarımsal Sanayi
T.Z.D A.Ş. Sakarya Traktör İşletmesi
SÜTAŞ Malatya İşletmesi,
HEKTAŞ A.Ş. (Veteriner İlaçları ve Halk Sağlığı İlaçları)

Türkiye Gübre Sanayi AŞ (TÜGSAŞ)
TÜGSAŞ A.Ş.
Gemlik Gübre Sanayi A.Ş.
Samsun Gübre San. A.Ş.
İstanbul Gübre Sanayi A.Ş.
Kütahya Gübre A.Ş.
İstanbul Satın Alma Müdürlüğü Binası
Şanlıurfa depoları arazisi
Tekirdağ Depoları
Fatsa Depoları

TEKEL

Alkollü İçkiler Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Adana Sigara Fabrikası
Tokat Sigara Fabrikası
Bitlis Sigara Fabrikası
İstanbul Sigara Fabrikası
Malatya Sigara Fabrikası
Samsun-Ballıca Sigara Fabrikası
Ambalaj Fabrikası Müdürlüğü
Ankara Başmüdürlük Binası (İkiz Kuleler)
Bodrum Tesisleri ve Taşınmazları
Gemlik Suni İplik Müessesesi Taşınmazları
İnegöl Kibrit Fabrikası Taşınmazları
İstanbul Tütün Mamulleri San. ve Tic. A.Ş,
Kastamonu Jüt İpliği Fabrikası Makine ve Teçhizatı
Kıbrıs Türk Tütün Endüstrisi Ltd. Şti.
TEKA ile Sigara San. İşletmesi A.Ş.'ye ait puro marka ve varlıklar
İzmir Yaprak Tütün İşletmesi Makine-Teçhizatı
Çamaltı Tuz İşletmesi Müdürlüğü
Ayvalık Tuz İşletmesi Müdürlüğü
Çankırı Kaya Tuzlası
Tuzluca Tuzlası
Yavşan Tuzlası
Kağızman Tuzlası
Kaldırım Tuzlası
Kayacık Tuzlası
Kristal Tuz Rafine
Sekili Tuzlası

SÜMER HOLDİNG

Adıyaman İşletmesi
Bakırköy İşletmesi
Diyarbakır İşletmesi
Malatya İşletmesi
Sarıkamış İşletmesi
TÜMOSAN İşletmesi
Sarıkamış Ayakkabı İşletmesi,
Manisa Pamuklu Mensucat A.Ş.
Beykoz Deri ve Kundura İşletmesi
Çanakkale Sentetik Deri İşletmesi
Yeşilova Halı Yün İplik ve Battaniye Fabrikası T. A.Ş.
Akdeniz İşletmesinin Makine ve teçhizatları,
ASELSAN Hisseleri
BUMAS
ERYAĞ
İstanbul İmar Ltd. Şti.
Mazıdağı Fosfat Tesisleri
Merinos İşletmesinin Makine ve teçhizatları,
Merinos Halı Markası
Ortadoğu Tekonpark A.Ş. (%15.00 hisse)
SÜTAŞ hissesi
Tercan İşletmesi Makine ve Teçhizatları

Şeker Fabrikaları

Adapazarı Şeker Fabrikası
Amasya Şeker Fabrikası
Kütahya Şeker Fabrikası

Et ve Balık Üretim AŞ (EBÜAŞ)

Manisa Et Ve Tavuk Kombinası
Samsun Soğuk Hava Deposu
Mersin Soğuk Hava Depoları
Çeşitli illerde 11 Mağaza, 23 büro

Enerji Sektörü

PETKİM
TÜPRAŞ
BURSAGAZ
ESGAZ
Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş.

Elektrik Üretim AŞ(EÜAŞ)

Akarsu Santralleri

Ahlat Akarsu Santrali
Akyazı Akarsu Santrali
Anamur Akarsu Santrali
Bayburt Akarsu Santrali
Berdan Akarsu Santrali
Besni Akarsu Santrali
Bozkır Akarsu Santrali
Bozüyük Akarsu Santrali
Bozyazı Akarsu Santrali
Bünyan Akarsu Santrali
Büyükkızoğlu Akarsu Santrali
Cerrah Akarsu Santrali
Çağ Akarsu Santrali
Çamardı Akarsu Santrali
Çemişgezek Akarsu Santrali
Değirmendere Akarsu Santrali
Dere Akarsu Santrali
Dereköy Akarsu Santral
Derinçay Akarsu Santrali
Derme Akarsu Santrali
Durucasu Akarsu Santrali
Engil Akarsu Santrali
Erciş Akarsu Santrali
Erkenek Akarsu Santrali
Ermenek Akarsu Santrali
Esendal Akarsu Santrali
Finike Akarsu Santrali
Girlevik Akarsu Santralleri
Göksu Akarsu Santrali
Hamitabat Elektrik Üretim Ve Tic. A.Ş.
Hendek Akarsu Santrali
Hoşap Akarsu Santralleri
İvriz Akarsu Santralleri
Karaçay Akarsu Santrali
Karaköy Akarsu Santrali
Kayadibi Akarsu Santrali
Kayaköy Akarsu Santrali
Kernek Akarsu Santrali
Kısık Akarsu Santrali
Kiti Akarsu Santrali
Koçköprü Hidroelektrik Santrali
Kovada I Akarsu Santrali
Kovada II Akarsu Santrali
Koyulhisar Akarsu Santrali
Kuzuculu Akarsu Santrali
Malazgirt Akarsu Santrali
Otluca Akarsu Santrali
Pınarbaşı Akarsu Santrali
Sızır Akarsu Santrali
Silifke Akarsu Santrali
Sönmez Akarsu Santrali
Suuçtu Akarsu Santrali
Telek Akarsu Santrali
Uludere Akarsu Santrali
Visera (Işıklar) Akarsu Santrali
Zeyne Akarsu Santrali

Termik Santraller

Çatalağzı Termik Santrali
Kangal Termik Santrali
Kemerköy Termik Santrali
Kemerköy Liman Sahası
Orhaneli Termik Santrali
Seyitömer Termik Santrali
Soma Termik Santrali
Tunçbilek Termik Santrali
Yatağan Termik Santrali
Yeniköy Termik Santrali

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ)
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.
ARAS Elektrik Dağıtım A.Ş.
Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.
Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.
Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.
Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş
Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş
Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.
Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.
Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.

Bankacılık

OYAKBANK
T. Sınai Kalkınma Bankası
Yapı Ve Kredi Bankası A.Ş.
İş Bankası Hisseleri
T. Halk Bankası Hisseleri

Madencilik

Mazıdağ Fosfat Tesisleri
Divriği Demir Madeni
Hekimhan Demir Madeni
Alümina Madeni
Güney Ege Linyitleri İşletmesi
Bursa Linyitleri İşletmesi
TKİ’ye ait 79528 ve 73021 no.lu maden ruhsatları

ETİ Holding

ETİ Bakır AŞ
ETİ ELEKTROMETALURJİ A.Ş.
ETİ Gümüş A.Ş.
ETİ Krom A.Ş.
Çayeli Bakır İşletmeleri A.Ş.

Karadeniz Bakır İşletmesi (KBİ)
Samsun İşletmesi
Murgul İşletmesi
Giresun'da 2 Maden ruhsatı işletme Hakkı Devir
Murgul İşletmesi Hidroelektrik Santrali Samsun'da varlıklar
Sinop'da 1 Maden ruhsatı işletme Hakkı Devir

Sigorta Sektörü

Ray Sigorta A.Ş.
Başak Sigorta A.Ş. Ve Başak Emeklilik A.Ş.

SEKA
Taşucu Tersane Alanı
Afyon İşletmesi
Aksu İşletmesi
Balıkesir İşletmesi
Kastamonu İşletmesi
Akkuş İşletmesi
Çaycuma İşletmesi
Karacasu İşletmesi
Ank. Alım Satım Müdürlüğü Binası
Ardanuç İşletmesi Varlıkları
YİBİTAŞ KRAFT Torba İşletmesi,

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)
İskenderun Limanı
Derince Limanı
Mersin Limanı
Taşucu Limanı Tersane Alanı,
İskenderun İSDEMİR Limanı
Ereğli ERDEMİR Limanı

Türkiye Denizcilik İşletmesi (TDİ)
Çanakkale’ye ait 9 Gemi,
Çeşme Limanı
Deniz Nakliyatı T.A.Ş. 3 Tanker
Dikili Limanı
Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı
Kuşadası Limanı
M/F Ankara Feribotu
M/F Samsun Feribotu
M/S Karadeniz Gemisi
Nakliyat İnşaat Turizm İhracat Pazarlama A.Ş.
Salıpazarı Liman Sahası (GALATAPORT)
Şehir Hatları Çanakkale Hizmetleri ve 9 Gemi
Trabzon Limanı
Turan Emeksiz Yolcu Gemisi
Yakıt II Gemisi

Türk Hava Yolları (THY)
Sabiha Gökçen Havaalanı
THY – USAŞ Hisseleri
THY- Lojman
TÜPRAŞ USAŞ Hissesi

Turizm ve dinlenme tesisleri

Erciyes Sosyal Tesisi (Bayındırlık ve İskan Bakanlığı)
Erciyes Sosyal Tesisi (DSİ)
Erciyes Sosyal Tesisi (Karayolları Genel Müdürlüğü)
Ataköy Otelcilik A.Ş.
Ataköy Marina Ve Yat İşletmesi A.Ş
Kuşadası Tatil Köyü
Yeditepe Beynelmilel Otelcilik Turizm Ve Tic. A.Ş. (% 26 hisse)

Emekli Sandığı

Büyük Ankara Oteli
Büyük Efes Oteli
Büyük Tarabya Oteli
Kızılay Emek İşhanı
Kuşadası Tatil Köyü
İstanbul Hilton Oteli
Çelik Palas Oteli

İletişim

T.TELEKOM
AyCell

Çeşitli kurumlar

OYAK İNŞAAT A.Ş. (%25 Hisse)
Araç Muayene İstasyonu I. Bölge
Araç Muayene İstasyonu II. Bölge
MEYBUZ A.Ş.
ARÇELİK Hisseleri
ASELSAN Elektrik San. ve Tic. A.Ş. Hisseleri
ASPİLSAN Askeri Pil San. ve Tic. A.Ş. Hisseleri
HAVELSAN A.Ş. Hisseleri
İstanbul İmar Ltd. Şti,
KOÇ HOLDİNG A.Ş. Hisseleri
KTHY Kıbrıs Türk Hava Yolları Ltd. Şti Hisseleri
TOFAŞ Hisseleri

AKP döneminde kapatılan kurum ve işletmeler

SSK Eczaneleri (Tasfiye Edildi)
Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü (Tasfiye Edilerek İl Özel İdarelerine Devredildi)
REYTEK
Adana, Adıyaman, Besni, Kahta, Malatya, Akçaabat, Akhisar, Aydın, Muğla, Milas, Bafra, Batman, Bekirhan, Beşiri, Kozluk, Kurtalan, Sason, Bitlis, Bursa, İnegöl, Hamdibey, Denizli, Acıpayam, Güney, Tavas, Buldan, Kale, Diyarbakır, Silvan, Bismil, Hatay, İskenderun, Yayladağ, Altınözü, İstanbul, İzmir, Cumaovası, Kemalpaşa, Tuzla, Yazıbaşı, Manisa, Kula, Salihli, Sarıgöl, Selendi, Osmancalı, Saruhanlı, Muş, Samsun, Tokat, Erbaa, Gümüşhacıköy, Taşova Yaprak Tütün İşletme Müdürlükleri ve Diyarbakır Yaprak Tütün İşletme Fabrikası Müdürlüğü

Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon, Van ve Zonguldak Pazarlama ve Dağıtım Başmüdürlükleri

Hani Tayyip Erdoğan'ın en son seçimlerden önce bir açıklaması vardı, Avrupa'da 1. Dünya'da 7. Yiz diye, %100 Katılıyorum. Satmada 1. (Kazık) Yemede 1. Yiz.
Hazırı yedi bitirdiler, ceplerine doldurdular.
Şimdi elde Kalan Yapımı bitmemiş camiler ve rezidanslarımız ile gelişmeye devam edebiliriz. :KK59:
Kimseyi mağdur etmez Erdoğan, çok doğru. :KK51:
Camileri bitirir; hem de itina ile...
sonra da kendisi milyon dolarlar ile oynarken asgari ücretle geçinmek bu camilerde imamlarına vaaz verdirir; kendisine dua ettirir, şükrettirir.

Dışarda bıraktığını kim soylediki dışarda bıraksaydı sence suriyelileri içeri alirmiydi her neyse kim olursa olsun sevmesen bile hep kötü tarafina bakmiyacaksin sevmediğin için zaten kötü bi de iyi tarafina bak ben öyle yapıyorum :KK66:

Ha eveeet.. bide Suriyeliler var dogru söylüyorsun. Hani, çoçuklari sokakta mendil satip, kapkaçlik yapan, kizlar ise, 15,16 yasinda bile baska bir adamin 2inci 3üncü kadini, sirf parasi için olmaya razi, çadirlarda kalip, aç sefil yasayan halktan bahs ediyorsun.

Evet, evet, kuralsiz, yardimsiz bir sekilde Tayyip çok iyi etti o Suriyelileri Türkiye'ye getirmek ile :KK51:

rizeliler akıllıdır hanımlar aklı fıkrı yok dıyenler kendılerıne bı baksınlar o sehrın tamamı doldurma nerdeyse cunku yer yok cumhurbaskanını sevsek de sevmesek de memleketınde bır adına bır camı yapılması mı dert oldu Suleyman Demırel adına unv yok mu Turgut Özal unv sı yok mu ????

hanı ne yapılırsa kötuleyen ne yapılırsa altında bişeyler arayanlar siz varya ne yapılırsa ıyı kötu ayırdetmeden beğenıp alkış tutanlardan hıcbır farkınız yok

Ya insanlar neden geçmişe bakmaz ki ee tabi rahatlik geçmişi unutturdu doğru rahatlıktan hep bi mazeret bulunur cami yapması bile suç doğru aslında gecenin bi köründe 03:00 hastaneye gidip sonrada geç mi kaldım diyen kisilere hastanelere kabul edilmeyen hastalara sorulmali bence vb seyler daha bisürü şey işte...e onlar unutuldu tabi sıra beklenmediği için bu tür konular çıkar ortaya ozaman lar düşünmeye vakti yoktu ki insanların
Ha eveeet.. bide Suriyeliler var dogru söylüyorsun. Hani, çoçuklari sokakta mendil satip, kapkaçlik yapan, kizlar ise, 15,16 yasinda bile baska bir adamin 2inci 3üncü kadini, sirf parasi için olmaya razi, çadirlarda kalip, aç sefil yasayan halktan bahs ediyorsun.

Evet, evet, kuralsiz, yardimsiz bir sekilde Tayyip çok iyi etti o Suriyelileri Türkiye'ye getirmek ile :KK51:
Al gene aynı şey neyse ya

Ya insanlar neden geçmişe bakmaz ki ee tabi rahatlik geçmişi unutturdu doğru rahatlıktan hep bi mazeret bulunur cami yapması bile suç doğru aslında gecenin bi köründe 03:00 hastaneye gidip sonrada geç mi kaldım diyen kisilere hastanelere kabul edilmeyen hastalara sorulmali bence vb seyler daha bisürü şey işte...e onlar unutuldu tabi sıra beklenmediği için bu tür konular çıkar ortaya ozaman lar düşünmeye vakti yoktu ki insanların

Evet hastanelerin durumu çok sahane simdi..... Millet elini, kolunu kaybediyor simdi. Ha daha geçenlerde bir THY hostesi öldü, hastane hep hostesi geri çevirmisti "basit bir gribin var" diyerek..

Halen özel hastane/devlet hastane denilen ayrim var, burda saglik bransinda olan ve ya hastaneler ile ilgili tecrübelerine anlatmak isteyen bir insan ile konusun. Bir gör bakalim 13 yilde ne degisti, ne degismedi... :KK14:

evet ya cok cabuk unutuluyor.hicbirsey kalmadida yapilacak bir cami icin toplanilmis memleket meselesi yapiliyor.bence bu ulke erdogani hak etmiyor erdoganin yaptigi yenilikleri .okadar hazmedilemiyor iste ne cami nede adi e erdogan yaptirdi ya.erdogan sadece cami yaptirmiyorki ulkenin kalkinmasi icin cok sey yapti ama cami goze batiyo tabi cok goruluyo.yahu birakin dinle diyanetle ugrasmayi bu ulke cok bikti bu zihniyetlerden cok cekti.

Evet hastanelerin durumu çok sahane simdi..... Millet elini, kolunu kaybediyor simdi. Ha daha geçenlerde bir THY hostesi öldü, hastane hep hostesi geri çevirmisti "basit bir gribin var" diyerek..

Halen özel hastane/devlet hastane denilen ayrim var, burda saglik bransinda olan ve ya hastaneler ile ilgili tecrübelerine anlatmak isteyen bir insan ile konusun. Bir gör bakalim 13 yilde ne degisti, ne degismedi... :KK14:

evet cok sey degisti.evet saglik benim alanim.insanlar bu cevrede ozellikle ciddi vakalarda devlet hastanesi.i tercih ediyor.hastane personeli cogunluk hizmeti gizel oldugundanburada dogum yapmak istiyor.odalar tek kisilik tuvalet banyosu var her gun duzenli temizleniyor insanlar ameliyatlar icin bicak parasi adi altindaki rusveti vermiyor, yenidogan yogunbakimi var guvenli dogumlar yapilabiliyor, butun tetkilleri yapiliyor hastane hastane dolastirilmiyor tum cihazlar mevcut, hastanin bir sikintisi oldugunda hasta haklari bolumune sikayeti.i bildiriyor, insanlar degisen gelisen yenilikleri takip eden bir "devlet hastanesinde"n cok cok memnunlar...oncesi boylemiydi peki asla degildi.suan calisanim oncesinde hasta olarak gelirdim.hastanelere icler acisiydi hersey heryer.bu hizmetleri inkar edenler haketmiyor.begenmeyende almasin kullanmasin butun bunlar ulkeye hizmet yapildiginin gostergesidir.camide yapilsin hastanede parkta hepside benim ulkeme yapilsin.

Tabi ne kötü olduysa Tayyip hiç iyi olanlar söylenmez vadesiyle ölen bile Tayyibin suçu birinin bi yerinde bise çıkar onun suçu çok şey değişti görmek isteyene :KK51:

bizim aile dr u,oğluma birşeyi yok deyip bir soğuk algınlığı deyip gönderdi,çocuk fenalatı gece özele götürdük,zatürreye çevirebilirmiş geç kalmışsınız dedi,iğne tedavisi oldu yavrum,ki bu şekilde burada çok kişi zatürre oldu

Ya cami lüks konutların bulunduğu sitenin içine yapılacak. Mahallenin camiisi olmayacak yani.

Sanki mahallede camii yokmuş, camii yapmak için arsa da yokmuş ta deniz doldurulup camii yapılacakmış gibi yorumluyorsunuz.

Oraya zenginlerin oturabileceği denize nazır bir site yapılacak. Kıyıdaki yapılar boşaltılacak, dümdüz edilecek. Yetmiyormuş gibi deniz de doldurulacak. Ve konutlar yapılacak. Bu haliyle çok tepki çekerdi değil mi? İçine birde camii koymuşlar işte. Hoop sorun tamam. Proje iptal olursa bunlar camii istemiyorlar. Bunlar anarşist. Siz sanıyor musunuz millet akın akın gidip orada namaz kılacak? Sitenin sakinleri için yapılacak bir camii. Zarrabgiller gibiler namazlarını kılabilsin diye tesis edilecek bir yer. Sanki kamu malı olacakmış gibi yazıyorsunuz.

bunlara cevapları yok camide takılıp kaldılar. sorsan doğayı korumak dinin gereği derler ama katline göz yumarlar :KK12:

evet cok sey degisti.evet saglik benim alanim.insanlar bu cevrede ozellikle ciddi vakalarda devlet hastanesi.i tercih ediyor.hastane personeli cogunluk hizmeti gizel oldugundanburada dogum yapmak istiyor.odalar tek kisilik tuvalet banyosu var her gun duzenli temizleniyor insanlar ameliyatlar icin bicak parasi adi altindaki rusveti vermiyor, yenidogan yogunbakimi var guvenli dogumlar yapilabiliyor, butun tetkilleri yapiliyor hastane hastane dolastirilmiyor tum cihazlar mevcut, hastanin bir sikintisi oldugunda hasta haklari bolumune sikayeti.i bildiriyor, insanlar degisen gelisen yenilikleri takip eden bir "devlet hastanesinde"n cok cok memnunlar...oncesi boylemiydi peki asla degildi.suan calisanim oncesinde hasta olarak gelirdim.hastanelere icler acisiydi hersey heryer.bu hizmetleri inkar edenler haketmiyor.begenmeyende almasin kullanmasin butun bunlar ulkeye hizmet yapildiginin gostergesidir.camide yapilsin hastanede parkta hepside benim ulkeme yapilsin.
Bende bunu ayakta alkışlarım :KK9:konuş arkadaşım görmezler görmek istemezler onlar

Back