• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayyip’e cami yapmak için denizi dolduruyorlar!

Dostlar alışverişte görsün işte.
Camiler sanki tıklım tıklım namaz kılacak yer yok,mahalle aralarındaki camşler bile boş resmen.
Cami yapana kadar okul yap değilmi,çocuklar için parklar yapın,kütüphaneler yapın..

kesinlikle katılıyorum.. okul yap ya okul... binlerce öğretmen boşta.. binlerce öğrenci okulsuz.eğitim sistemi diye birşey yok.. atamalar haksız.orantısız,ADALETSİZ !! . :( :( .. Allah dini istismar edenlerin hesabını sorsun.. yalnız müslüman kendilerini zannediyorlar.. elimde bu yüzükten başka birşey görürseniz bilin ki haramdır diyen adam haramda yüzüyor resmen...

Doğa kendinin olanı her zaman geri alır. Doldurma islemi yapilarak yapilasma yapılmasının savunulmasini anlayamıyorum.

Bir de her yeri camii ile doldurmak degil , var olanlarin icini cemaatle doldurmak lazım. Cemaati olmayan cami tas yiginindan baska bir sey degildir

bu kadar ilahiyat mezununu ne yapacaklardı?sonuçta oy deposu. her adımda bir cami yapıyorlar.sadece bu mu doğayı katlediyorlar.
milyonlarca işsiz,üretimin durması bağımsız olamamamız umurlarında mı?
böyle söyleyince de dinsiz diyor paraya kul kendine müslümanlar.

bu kadar ilahiyat mezununu ne yapacaklardı?sonuçta oy deposu. her adımda bir cami yapıyorlar.
milyonlarca işsiz,üretimin durması bağımsız olamamamız umurlarında mı?
böyle söyleyince de dinsiz diyor paraya kul kendine müslümanlar.

din kültürü ve ilahiyat mezunlarından nerdeyse nefret ettirecek bu adamın politikası... yemin ederim ev arkadaşımla birbirimize giriyoruz çoğu zaman.. atandıgı puanı görseniz alay edersiniz.. 50 ile atanan öğretmen var bu memlekette.. bizler 80'le 90'la kadro olmasın atanamayalım... biz de öğretmeniz. din kültürü mü okuyalım yani.. :KK62:

karsiliklli tatmin gibi oldu bu isler, sonradan zenginler ki biliniyor nasil ve nezaman artis oldu (kaybetmemek icin kraldan cok kralci olanlar) , bir alt tabaka var bir üst tabaka, alt tabaka icin bunlar önemli cami imam diyanet basörtü ve üst tabakdakileri görerek bizde belki biiyerlere geliriz umutu , teseddür bile farkli bir boyut aldi daha rengarek daha dar daha cool , inanc degil arac oldu cogu kisi icin , yani neymis para nin alamadigi hicbirsey yok bu dünyada . din olmus politika gibi kirli magazanin süslü vitriniii..

o cami Recep Tayyip Erdogana degil halka yapiloyor.adini tasiyor diye ne butepki Turliyenin kimbilir kac yerinde daha cami yapiliyodurda kimse bunu haber yapmaz ve burda paylasmaz yapilsada...ulkeme camide yapilsin okulda.hepsinede ihtiyac var. rizelilere bu proje hayirli uhurlu olsun.dukkanlari kaldirilan vatandaslarada bir imkan saglayacaklardir elbette.cumhurbaskanimizin adi gectigi her seyi elestriri konusu yapiyorsunuz

o cami Recep Tayyip Erdogana degil halka yapiloyor.adini tasiyor diye ne butepki Turliyenin kimbilir kac yerinde daha cami yapiliyodurda kimse bunu haber yapmaz ve burda paylasmaz yapilsada...ulkeme camide yapilsin okulda.hepsinede ihtiyac var. rizelilere bu proje hayirli uhurlu olsun.dukkanlari kaldirilan vatandaslarada bir imkan saglayacaklardir elbette.cumhurbaskanimizin adi gectigi her seyi elestriri konusu yapiyorsunuz

ihtiyaç önceliktir. fabrikaya ihtiyaç yok mu? onca işsiz insan var. emek kutsal değil mi? adaletsizlikleri konuşuyoruz biz adının rte olması önemli değil.

Pes ! Birde buralara imam atayacaklar.Okulları kapatıp cami de eğitim versinler . Yakında okuldan çok cami olacak . Buraya atanan imamları ve maaşlarını da katayım ben işin içine.Bir araştırın bakalım aylık ülkeye masrafı ne kadarmış bunların ? Bir şehre kaç imam düşüyor , en az maaşı ne kadar.Din parayla öğretilmez.
Ah keşke zamanında laik değil de seküler bir devlet kursalardı da , şunların kökü kurusaydı.

Lüks konutların bulunduğu siteyi gezen turist? :KK70:

Yahu güldürüyorsunuz. Ama üzülüyorum da. Siz yurtdışına çıktığınızda deniz kıyısında bulunan lüks konutları görmeye mi gidiyorsunuz? Yoksa tarihi yapılarını, müzelerini, doğasını görmeye mi?

Maksat turist çekmekse o deniz doğal haliyle çekici. Dalgalarıyla, kayalıklarıyla, bitki örtüsüyle, oranın yerli esnafıyla, dokusuyla güzel.

Bölgeyi talan edip, denizi betonla doldurup lüks konutlar yapmak. Ya yazarken bile içim acıyor. Bunun bölgeye ne faydası olacak. Projenin tek amacı rant sağlamak. Bunu görmek bu kadar zor değil.

Esnafı para verip çıkardılar, kendilerini projeyi tamamladılar. Esnafın cebi para gördü. Müteahhit kazandı. Devlet kasasına para girdi. Eee? Kazan kazan mı yani? Uzun vadeli sonuçlarını kimse düşünmüyor mu? Gelecekte çocuklarımıza nasıl bir kıyıyı miras bırakıcaz? Vatan, millet sevgisi lafla sözle olmuyor. Her karış toprağı sat, kıyıları dahi rant elde etmek için kullan. Sonra benim milletim, benim halkım.

Haberin başlığı da ayrı tepki konusu. Sanki asıl mesela oraya cami yapılması. Ne diyeyim. Yazılacak çok şey var da. Daha fazla sinirlenmek istemiyorum. Allah akıl fikir versin herkese. En çok ta o bölgenin halkına.

Evet, evet ne demezsin, türistler burda camileri görmeye geliyor. Tarihi oldugundan degil, cami oldugundan... :KK14:

Vallahi diyorum bu mantik ile misir'da tekrar bir kac piramit daha yapsinlar. Nede olsa türistler piramit görmeye geliyor... :KK14:

Ki benim bildigim islamda mütevazelik denilen birsey var. Israf onun icin günahtir. Eh niye o zaman hem doga kirletiliyor, hem milyonlarca dollar harcaniyor? Madem millet kendilerini islam koruyucu olarak görüyor, kuranda nerede yaziyor. "Doga'yi talan ederek, pahali pahali cami yapin" diye?

Ve eger o esnaf para görecekse, o dukkanlardan aldigi paranin yaninda bile gecmez. Özelikle orada pahali rezidanslar acilcaksa, o esnaf, ve orada yasayanlar hapi yuttu.

Yahu milyon kere desemde faydası yok, doldurma alanların 99 depreminde nasıl yok olduğunu bilmiyor ya da biliyorda görmezden geliyorsanız diyecek sözüm yok.
Doğa verdiğini geri alır, heryer bitti deniz mi kaldı? Deprem olursa ağlanmasın ama, Japonya gibi depremle yaşamayı öğrenmiş bir ülke bile her depremde yer değiştirip küçülüyorsa, doldurma alanlarda zerre deneyim ve bilgisi olmayan üstelik insan hayatını da hiçe sayan bizim gibi bir ülkede neler yaşanmaz ki.
Doldurun doldurun...

şaka bir yana ülkemizde cidden camilerimiz var,bizim çarşı çok küçük 2 tane var mesela,tabiiki,fabrika,okul,çocuk ve gençler için ücretsiz sosyal tesisler olsa daha iyi olurdu,ama nerdee,bizim burada anaokulu çok küçük öğrenci sayısı fazla,kapalı spor salonu yok,ama böyle yazınca kötü oluyorsun,hatta evime yakın parkta bank yok

Trabzon'da da denize doldurma işlemi Yapılıyor spor tesisleri stadyum ve daha neler yapılacak neden bu haber olmadı peki ? Cumhurbaşkanımızın adı verilecek diye haber oldu milletin derdi denizin doldurulması yada oradakilerin işsiz kalması değil tamamen Cumhurbaşkanımızın isminin verilmesi. Bırakın Türkiye gelişsin

Peki hiç düşündünüz mü bu insanların Cumhurbaşkanı ile ne derdi var? Diyelim ki tamamen dediğiniz gibi, bütün açıklamaları boşverin, tek sorun cumhurbaşkanının isminin verilmesi olsun. Sizce kendisi niye bu kadar sevilmiyor, niye bu kadar tepki çekiyor? Gerçekten hiç aklınızdan geçti mi insanlar neden ülkelerinin en tepesindeki adamı bu denli sevmiyor?

şaka bir yana ülkemizde cidden camilerimiz var,bizim çarşı çok küçük 2 tane var mesela,tabiiki,fabrika,okul,çocuk ve gençler için ücretsiz sosyal tesisler olsa daha iyi olurdu,ama nerdee,bizim burada anaokulu çok küçük öğrenci sayısı fazla,kapalı spor salonu yok,ama böyle yazınca kötü oluyorsun,hatta evime yakın parkta bank yok
bende tam gelip bunları yazacaktım cryptic,cami yapılmasına karşı değilim ama ne kadar gerekli ona bir bakmak gerek önce,mesela bu yapılanın gereksiz ve boşa masraf olduğunu düşünüyorum,gerçi bu camiye gelene kadar bir çok gereksiz masraf var bu ülkede,bu yüzden susamıyoruz.
Mesela bunun yerine gerçekten ihtiyaç olan bir okul,spor tesisi dediğin gibi bir park vs...yapılsa daha makbul değil mi?!

Back