- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- 103
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
işim yok evet,rte de mükemmel değilmi iyi siz öyle düşünüm benim için no problem
seninde işin yok belli sürekli buradasınnedense sana kizamiyorum criptic yaz yazabildigin kadarmadem isin yok
Çünkü camiye çok ihtiyacımız varbi mahallede 5 tane falan olmalı hatta
seninde işin yok belli sürekli buradasın
Sen cryptic boş vaktin çok diyorsun ama herkesi alıntılayan sensin senin daha çok boş vaktin var demekkion tane olmali bence.soliyim rte yede yapsin:))))))))
Sadece almak istediğiniz yeri almayın. Sadece cami değil konutlarda yapılıcak. Buda yıkık yerleşimlerin yıkılmasına ve daha düzenli şehirleşmeye neden olucak. Üstelik biz Müslüman bir ülkeyiz Yüzyıllar önce yapılan camilerimiz ıcın milyonlarca turist geliyor görmeye evet Türkiye cami yapımıyla gelişecek.
Sen cryptic boş vaktin çok diyorsun ama herkesi alıntılayan sensin senin daha çok boş vaktin var demekki
anlatamazssınki,100 de 99 müslüman derler,içleri rahatlıyo böyle değinceTürkiye Müslüman bir ülke değil,çoğunluğu Müslümanlardan oluşan laik bir ülke.
ben sizin örnek verdiğiniz üçüncü kategoridenim yani oraya caminin ihtiyaç olmadığını düşünüyorum,mantığım şöyle;bir camiye kadir vs...geceleri hariç kadınlar zaten gitmez ve gidenler çoğunlukla erkeklerdir ve camide geçirilen süre mesela okulda geçirilen süreden çok daha kısadır,gün boyu zaten camiyi kullanamayız ama bir okul öyle değildir.birincisi burada caminin ismi sirf Rte diye istemeyenler var buna katilmam.ikincisi deniz dolduruluyor olmamali diyenler var buna katilir desteklerim.ucuncusu cami niye yapiliyo yeteri kadar cami var onlar yeter cami yapilmasin diyenler var buna katilmam ki defter kalem tutup notmu ediyorsunuz kac tane xamiye ihtiyac var yada yok diye.ki cami ihtiyaciyla baska ihtiyaclari kiyaslayipta onun uzerinden fikir beyan edenler var buda olmamali okulda havuzda camide sosyal imkanlarda ihtiyactir.
ben ciksam desemki yapilma asamasinda olan bir sosyal tesis icin kardesim birakin sosyal tesisi cami yapin o zamanda yuklenirdiniz herhalde bana hemde nasil.nerelere goturerek.
he he her şey süper bu ülkede,abde ye kafa tutuyoz,ilerilemede avrupayı geçtikcanim benim isim cok uzun zamandirda pek yazmiyordum.isim cok ama gereksiz yere meskul edilmeyi pek sevmiyorum mesela oyle diyelim;-))))
bence yazman hiç bir şey ifade etmeyecek,akp neylerse güzel eyler,ananmızın ak sütü gibi akben sizin örnek verdiğiniz üçüncü kategoridenim yani oraya caminin ihtiyaç olmadığını düşünüyorum,mantığım şöyle;bir camiye kadir vs...geceleri hariç kadınlar zaten gitmez ve gidenler çoğunlukla erkeklerdir ve camide geçirilen süre mesela okulda geçirilen süreden çok daha kısadır,gün boyu zaten camiyi kullanamayız ama bir okul öyle değildir.
Ayrıca benim kelimelerimi bana kullanmanız sizi haklı yapmaz,kaç tane camiye ihtiyaç olduğunu tabiiki bilemem öyle de birşey demedim,mesela o cami camisi olmayan bir köye,bir kasabaya vs... yapılsaydı tepki göstermezdim ama şu sıra sırf gösteriş niyetli ihtiyaç dışı yapılan birçok caminin gereksiz olduğunu düşünüyorum,bu camide onlardan birisi yani ihtiyaç dışı,bunun için defter kalem tutmama da gerek yok.
Zaten yapılan sosyal tesisi bırakın yerine cami yapın deseniz elbetteki tepki alırsınız,o zaman şu dediğinizden ne farkı kalıyor ki.
kişi başı olmalı bence,her kişiye bir taneon tane olmali bence.soliyim rte yede yapsin:))))))))
Yahu milyon kere desemde faydası yok, doldurma alanların 99 depreminde nasıl yok olduğunu bilmiyor ya da biliyorda görmezden geliyorsanız diyecek sözüm yok.
Doğa verdiğini geri alır, heryer bitti deniz mi kaldı? Deprem olursa ağlanmasın ama, Japonya gibi depremle yaşamayı öğrenmiş bir ülke bile her depremde yer değiştirip küçülüyorsa, doldurma alanlarda zerre deneyim ve bilgisi olmayan üstelik insan hayatını da hiçe sayan bizim gibi bir ülkede neler yaşanmaz ki.
Doldurun doldurun...
birincisi burada caminin ismi sirf Rte diye istemeyenler var buna katilmam.ikincisi deniz dolduruluyor olmamali diyenler var buna katilir desteklerim.ucuncusu cami niye yapiliyo yeteri kadar cami var onlar yeter cami yapilmasin diyenler var buna katilmam ki defter kalem tutup notmu ediyorsunuz kac tane xamiye ihtiyac var yada yok diye.ki cami ihtiyaciyla baska ihtiyaclari kiyaslayipta onun uzerinden fikir beyan edenler var buda olmamali okulda havuzda camide sosyal imkanlarda ihtiyactir.
ben ciksam desemki yapilma asamasinda olan bir sosyal tesis icin kardesim birakin sosyal tesisi cami yapin o zamanda yuklenirdiniz herhalde bana hemde nasil.nerelere goturerek.
Senn o dukkanlardan çıkarıyor dediğin adamlari dışarda bırakmaz ERDOĞAN sn merak etmeDükkanlardan çıkardıkları insanların rızkını, o insanların ailelerinin ekmeğinden etmenin vebalini nasıl ödeyecekler?
Karadeniz yurdumun pek çok yeri gibi cami dolu. Olanları bir doldursunlar da olmazsa yenisini de yaparlar.
Senn o dukkanlardan çıkarıyor dediğin adamlari dışarda bırakmaz ERDOĞAN sn merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?