- 29 Mayıs 2015
- 349
- 210
- 18
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Dostlar alışverişte görsün işte.
Camiler sanki tıklım tıklım namaz kılacak yer yok,mahalle aralarındaki camşler bile boş resmen.
Cami yapana kadar okul yap değilmi,çocuklar için parklar yapın,kütüphaneler yapın..
bu kadar ilahiyat mezununu ne yapacaklardı?sonuçta oy deposu. her adımda bir cami yapıyorlar.
milyonlarca işsiz,üretimin durması bağımsız olamamamız umurlarında mı?
böyle söyleyince de dinsiz diyor paraya kul kendine müslümanlar.
o cami Recep Tayyip Erdogana degil halka yapiloyor.adini tasiyor diye ne butepki Turliyenin kimbilir kac yerinde daha cami yapiliyodurda kimse bunu haber yapmaz ve burda paylasmaz yapilsada...ulkeme camide yapilsin okulda.hepsinede ihtiyac var. rizelilere bu proje hayirli uhurlu olsun.dukkanlari kaldirilan vatandaslarada bir imkan saglayacaklardir elbette.cumhurbaskanimizin adi gectigi her seyi elestriri konusu yapiyorsunuz
Lüks konutların bulunduğu siteyi gezen turist?
Yahu güldürüyorsunuz. Ama üzülüyorum da. Siz yurtdışına çıktığınızda deniz kıyısında bulunan lüks konutları görmeye mi gidiyorsunuz? Yoksa tarihi yapılarını, müzelerini, doğasını görmeye mi?
Maksat turist çekmekse o deniz doğal haliyle çekici. Dalgalarıyla, kayalıklarıyla, bitki örtüsüyle, oranın yerli esnafıyla, dokusuyla güzel.
Bölgeyi talan edip, denizi betonla doldurup lüks konutlar yapmak. Ya yazarken bile içim acıyor. Bunun bölgeye ne faydası olacak. Projenin tek amacı rant sağlamak. Bunu görmek bu kadar zor değil.
Esnafı para verip çıkardılar, kendilerini projeyi tamamladılar. Esnafın cebi para gördü. Müteahhit kazandı. Devlet kasasına para girdi. Eee? Kazan kazan mı yani? Uzun vadeli sonuçlarını kimse düşünmüyor mu? Gelecekte çocuklarımıza nasıl bir kıyıyı miras bırakıcaz? Vatan, millet sevgisi lafla sözle olmuyor. Her karış toprağı sat, kıyıları dahi rant elde etmek için kullan. Sonra benim milletim, benim halkım.
Haberin başlığı da ayrı tepki konusu. Sanki asıl mesela oraya cami yapılması. Ne diyeyim. Yazılacak çok şey var da. Daha fazla sinirlenmek istemiyorum. Allah akıl fikir versin herkese. En çok ta o bölgenin halkına.
çarpılırsın kız
Ay bir sey diyeceğim de dini paylaşımdan ban yerim diye diyemiyorum zaten yeni açıldı banım
Trabzon'da da denize doldurma işlemi Yapılıyor spor tesisleri stadyum ve daha neler yapılacak neden bu haber olmadı peki ? Cumhurbaşkanımızın adı verilecek diye haber oldu milletin derdi denizin doldurulması yada oradakilerin işsiz kalması değil tamamen Cumhurbaşkanımızın isminin verilmesi. Bırakın Türkiye gelişsin
bende tam gelip bunları yazacaktım cryptic,cami yapılmasına karşı değilim ama ne kadar gerekli ona bir bakmak gerek önce,mesela bu yapılanın gereksiz ve boşa masraf olduğunu düşünüyorum,gerçi bu camiye gelene kadar bir çok gereksiz masraf var bu ülkede,bu yüzden susamıyoruz.şaka bir yana ülkemizde cidden camilerimiz var,bizim çarşı çok küçük 2 tane var mesela,tabiiki,fabrika,okul,çocuk ve gençler için ücretsiz sosyal tesisler olsa daha iyi olurdu,ama nerdee,bizim burada anaokulu çok küçük öğrenci sayısı fazla,kapalı spor salonu yok,ama böyle yazınca kötü oluyorsun,hatta evime yakın parkta bank yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?