Tayyip Erdoğan'ı zirveye çıkaran yol

Hahahah canm dincilerin zararli aliskanliklari yok maelesef. Sizin adiniza uzuluyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ülkeye zarar denirdi din işleri evet zararmış...ilk eşarp meselesi hallodu..sonra mezhebe göre seçilmiş 1 milyon vatandaş sahibi olduk..yakında şeriat gelsinde derler..

Siziin gibi ayyaslar yuzunden bu ulkeninde cvisi cikti zaten

Sizin gibi uçlarda olan dinciler gibi değilmi

Kizlarrrrr sodayaa devammmmmm

Soda şişiriyor beni almayım

Zarrap aklandı yani
Ama o zaten bir hayırsever sakın kötü konusmayın onun hakkında.

Bır de Hanım abla senin avatarı kk arka plan yapalım.Piksel piksel büyük halini devamlı görürükk

Adam hayırsever o aklanmayacak ta ben mi aklancam yani
Vallla yapalım 2 tane hareketli var nasılsa

bütün dunyayı güldürdüler hallerine hala montajmış tubitakmış muhabbeti yapıyorlar.biz enayiyiz yaa.adam ne vereyim abii dedi o da montaj yaz oğlum dedi oldu bitti

Kendi adamları orada nasılsa istedikleri gibi at koşturuyorlar

Hahahah canm dincilerin zararli aliskanliklari yok maelesef. Sizin adiniza uzuluyorumm

Öylemiiii çok emşnsiniz nedense..
Yalan dolan hakaret çalma çırpma daha sayayım mı

adamlar bıkmış baskıdan dönerlermi hiç

Sesli guluyorum yazdiklarinizaaa. Nyse siz sallamaya devam edin.

Resmii kk da arka plan ha smdide tehtittt haaa

Şafak Sezer'in tekbir getirdiği bir ülkede, dindarlığın nasıl arttığından değil din istismarının nasıl para getirdiğinden söz edilebilir...

Son düzenleme:

ben ne duydum biliyormusun iki tane akp için çalışan hanımakşam durumu iyi kişiden para istemişler kadın daha ev kiramı ödeyemedim tüm gün dolaşıyoruz demiş..

Yoo,bilmiyorum.
Mümkünse o şahsın ismini ve şirketteki pozisyonunu yazabilirmisiniz?
Dünyadaki 4 büyük ses analiz merkezinden biri olduğunu biliyorum ben bu şirketin ve Erdoğan ın apar topar atadığı şahıslardan oluşan tubitaktan daha inandırıcı gelmesi çok normal sanıyorum.

''Anaokulu çocuğu zekası' sözümüde yineliyorum.
Bir insan 10 yıl boyunca kandırılamaz.
Çıkarları için yapılan herşeye göz yummuştur.

CHP meselesine gelince,cemaat mutlaka ki diğer partilere yanaşmaya çalışacaktı seçimlerde,kendilerince Erdoğan ın güç kaybettiğini ispatlamak için.
Benim bulunduğum ildede MHP yi desteklediler mesela seçimlerde.
Bu CHP nin veya MHP ninde Erdoğan gibi cemaatin yapacağı herşeye eyvallah diyeceğini göstermez.

''Anaokulu çocuğu zekası' sözümüde yineliyorum.
Bir insan 10 yıl boyunca kandırılamaz.
Çıkarları için yapılan herşeye göz yummuştur.

10 gün değil 10 yıl yani bu bir de sadece başbakanı değil bütün ak parti bakanlarını ve milletvekillerini kandırdılar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…