Tayyip Erdoğan'ı zirveye çıkaran yol

haber kaynağınız yanlı cumhuriyet gazetesi ve ben ciddiye alacağım..??? tübitakta montaj dedi bunu neden dikkate almıyorsunuz ?
hayır Erdoğanın öyle olmasını en azından sanılmasını sizler istiyorsunuz..sizlerde kuruluşu itibariyle chp'nin ülkeye zarardan başka birşey vermediğini görmüyorsunuz..görmek istemiyorsunuz ve oylarınızı her seçimde oraya veriyorsunuz...sizin deyiminizle çocuk zekası değil mi?
sadece chp atatürkü telafuz ediyor diye peşinden gidiyorsunuz ama atatürke en büyük zararı onların verdiğini de görmüyorsunuz..çünkü güveniyorsunuz..
işte Erdoğanda dost bildi öyle güvendi..

Tübitak ın başına kendi adamımı getirip bende istediğim her tapeye montaj dedirtirim ,çok zor değil.

İnanmadığınız o rapor İngilterede bir şirket tarafından verilmiş,cumhuriyet gazetesi tarafından değil..

Siz benim CHP li olduğumu nerden çıkarttınız?

Ben hayatımda hiç CHP ye oy vermedim.

Sizden farkım herhangi bir partinin peşinden gitmiyorum,ülkenin menfaati için eleştiri yapıyorum.

Ayrıca CHP lilere hakaret ederken ki dayanağınız nedir?

Onlarıda mı 10 yıl boyunca cemaat kandırmış ve anlayamamışlar,şimdide kabul mu ediyorlar kandırıldıklarını?:26::26:

İşte bende o kitleye anlam veremiyorum.
Çok fazla olduklarını düşünmüyorum ama,zamanında biz ezildik,şimdide bunlar ezilsin mantığıyla oy veren bir kesimde var.
Onlar bizim maddi manevi zor durumda olduğumuz için başbakana muhalefet olduğumuzu zannediyorlar.

Arkadaşım burası tartışma platformu,sen Erdoğan ın iyi yönünü yazıyorsun,bende bana göre senin yanıldığını yazıyorum.
İnsanlar konuşarak anlaşır,ama sen bunu saldırı olarak algılıyorsun.
Enteresan::26:

Yok onlar türban meselesi yüzünden Amerika da okudu,Bilal de heralde sakal meselesinden orda okumuştur:KK53:

He kizlarr heeeeee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte bende o kitleye anlam veremiyorum.
Çok fazla olduklarını düşünmüyorum ama,zamanında biz ezildik,şimdide bunlar ezilsin mantığıyla oy veren bir kesimde var.
Onlar bizim maddi manevi zor durumda olduğumuz için başbakana muhalefet olduğumuzu zannediyorlar.

Arkadaşım burası tartışma platformu,sen Erdoğan ın iyi yönünü yazıyorsun,bende bana göre senin yanıldığını yazıyorum.
İnsanlar konuşarak anlaşır,ama sen bunu saldırı olarak algılıyorsun.
Enteresan::26:

Yok onlar türban meselesi yüzünden Amerika da okudu,Bilal de heralde sakal meselesinden orda okumuştur:KK53:

He canm heeeee kendinizi avutmaya devammmmmmmmm

Siziin gibi ayyaslar yuzunden bu ulkeninde cvisi cikti zaten:KK70:

bence aşırı dinci kesim yüzünden geldi başımıza ne geldiyse..:

Siziin gibi ayyaslar yuzunden bu ulkeninde cvisi cikti zaten:KK70:

He canm heeeee kendinizi avutmaya devammmmmmmmm

Kizlarrrrr sodayaa devammmmmm :KK70:

Üslup,yazım tarzı efsaaaaa kızımıza ne kadar benziyor.Bakalım,incelensin.:KK31::KK31:

nasıl ülkenin çivisini çıkarmışım ben. beni tanıyormusun sende bana böyle ithamlarda bulunabiliyorsun.

Evet sen ve senin dusunce yapindakiler bana gore oyle. Tanimama gerek varmi?

Hahahah canm dincilerin zararli aliskanliklari yok maelesef. Sizin adiniza uzuluyorumm :-)

aşırı dinciler iranda adam sigara içiyor diye dudağında sigara söndürmüşler..içenin zararı kendine yaptırım uygulamaya çalışmıyorlar..

Tübitak ın başına kendi adamımı getirip bende istediğim her tapeye montaj dedirtirim ,çok zor değil.

İnanmadığınız o rapor İngilterede bir şirket tarafından verilmiş,cumhuriyet gazetesi tarafından değil..

Siz benim CHP li olduğumu nerden çıkarttınız?

Ben hayatımda hiç CHP ye oy vermedim.

Sizden farkım herhangi bir partinin peşinden gitmiyorum,ülkenin menfaati için eleştiri yapıyorum.

Ayrıca CHP lilere hakaret ederken ki dayanağınız nedir?

Onlarıda mı 10 yıl boyunca cemaat kandırmış ve anlayamamışlar,şimdide kabul mu ediyorlar kandırıldıklarını?:26::26:

ingilteredeki o şirketin ve onaylayan kişinin cemaat okullarında ders verdiğini de biliyorsunuz herhalde :KK1:
ingilizler dedi doğru tübitak dedi yanlış..
ohh misss..
chp lilere hakaret etmedim sizn sözünüzden alıntı yaptım..:KK14:
10 yıl boyunca olmasada şuan kucaklarına düşmüş şekildeler..
yerel seçimlerde kapı kapı chp ye oy toplayan birkaç cemaat ablasının sözünü yazıyorum

"oyunuzu chp ye verin..biz onlarla anlaştık okullarımıza dershanelerimze dokunmayacaklar..hem zaten 1 sene içinde kendi partimizi kurup chp yi de bitireceğiz"

kulağımla duymasam bende inanmazdım ama cemaatin yeni projesi chp demekki..bize mutluluklar demek düşer. :KK52:

Son düzenleme:
X