- 7 Haziran 2022
- 109
- 25
- 18
- 25
- Konu Sahibi Flowerswomen
Arkadaşlar merhaba. Eşimin tayini Trabzon Şalpazarına düştü . Nasıl bi yer yaşama koşulu nasıl lütfen yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trabzon çok güzel bir yer , şal pazarına gitmedim , biz Akçaabat ilcesindeydik yıllar önce ce hayatımın en güzel yıllarıydı, şalpazarı biraz kırsal kesim gibi , köy arabalarını görürdüm hep , trabzon pahalı bir şehir bunu belirteyim..Arkadaşlar merhaba. Eşimin tayini Trabzon Şalpazarına düştü . Nasıl bi yer yaşama koşulu nasıl lütfen yardımcı olur musunuz
Merak etme sıkılmazsın trabzon merkez çok yakın, gider gelirsin sürekliYani korkuyorum gitmeye orada ev falan yok dediler de ben Aşkale Erzurum’dan geliyorum oradan daha mı küçük bilmiyorum sıkılır mıyım havası nasıl bilmiyorum
Merkeze yaklaşık 50 dakika.Hemen üstünde yaylalar var.Yuksek engebeli bir yer.Ev bulursun diye düşünüyorumYani korkuyorum gitmeye orada ev falan yok dediler de ben Aşkale Erzurum’dan geliyorum oradan daha mı küçük bilmiyorum sıkılır mıyım havası nasıl bilmiyorum
Ya bize işte ev yok aşırı küçük can sıkıntısından patlarsınız dediler korktum aşkalede küçük bi ilçe ama 20 bin nüfusu vardı yine bilmiyorum orası iyi değil dediler köy gibi dediler ondan korkuyorumMerkeze yaklaşık 50 dakika.Hemen üstünde yaylalar var.Yuksek engebeli bir yer.Ev bulursun diye düşünüyorum
Trabzon güzel evet ama Şalpazarı Giresun’a daha yakın Beşikdüzüne 15-20 dk imişMerak etme sıkılmazsın trabzon merkez çok yakın, gider gelirsin sürekli
Dediğim gibi biraz kırsal köy tarzı bir yer , gitmedim ama oraya giden köylülerden biliyorum, orda yaşayanlar veya gidenler daha iyi yorum yapacaktırTrabzon güzel evet ama Şalpazarı Giresun’a daha yakın Beşikdüzüne 15-20 dk imiş
Ben bir dönem orada mesleki tanıtım yapmak için okullarına gitmiştim. Minnak, köy gibi bir yer. Merkeze de uzak.Arkadaşlar merhaba. Eşimin tayini Trabzon Şalpazarına düştü . Nasıl bi yer yaşama koşulu nasıl lütfen yardımcı olur musunuz
Ben bir dönem orada mesleki tanıtım yapmak için okullarına gitmiştim. Minnak, köy gibi bir yer. Merkeze de uzak. Halkı falan nasıl yani beşikdüzüne yakın sahile falan en azından sıkılır muyım sizcemarket falan ulaşım nasıl
Valla tam köy kasaba arası bı yer ama öyle sıkıntıdan da patlamasınız ya.Ev durumunu bilemiyorum umarım bulursunuzYa bize işte ev yok aşırı küçük can sıkıntısından patlarsınız dediler korktum aşkalede küçük bi ilçe ama 20 bin nüfusu vardı yine bilmiyorum orası iyi değil dediler köy gibi dediler ondan korkuyorum
Ben akcaabatliyim doğdum büyüdüm burdayim. Yerimiz güzeldirTrabzon çok güzel bir yer , şal pazarına gitmedim , biz Akçaabat ilcesindeydik yıllar önce ce hayatımın en güzel yıllarıydı, şalpazarı biraz kırsal kesim gibi , köy arabalarını görürdüm hep , trabzon pahalı bir şehir bunu belirteyim..
Evet. Giresun daha yakındır.Trabzon güzel evet ama Şalpazarı Giresun’a daha yakın Beşikdüzüne 15-20 dk imiş
Ben Antep merkezliyim sıcağın göbeğinden geliyorum benle hiç karşılaşmadım uzun bi süre tatil haricinde yani evet ben de ebeyim aşimde ASker ikimizde orda olucaz işte biraz korktum aşkaleye alışıncaBen akcaabatliyim doğdum büyüdüm burdayim. Yerimiz güzeldir
Aşkaleye alismissaniz korkmayin. Sizi kirmak istemem ama aşkale gerçekten çok çok sıkıcı bi yer. Bana fenalik gelmisti. Bozkir bana göre değil. Ben yeşillik insaniyim.Ben Antep merkezliyim sıcağın göbeğinden geliyorum benle hiç karşılaşmadım uzun bi süre tatil haricinde yani evet ben de ebeyim aşimde ASker ikimizde orda olucaz işte biraz korktum aşkaleye alışınca
Bir antepli olarak mutfak önemli fakat yaylalar yakınsa daha önce hiç yaylaya çıkmadım oraya da çıkma şansım olur işte ev bulup iyi insanlarla karşılaşırsak çok iyi olur siz şalpazarında mı oturuyosunuzAşkaleye alismissaniz korkmayin. Sizi kirmak istemem ama aşkale gerçekten çok çok sıkıcı bi yer. Bana fenalik gelmisti. Bozkir bana göre değil. Ben yeşillik insaniyim.
Salpazarindan beşikdüzü yakindir mesela. Müthiş plajlari vardir.
Az yukarıda enfes yaylalar vardir. Güzellikten aklinizi kaçırtır.
Haftasonlari trabzon merkeze gelebilirsiniz mesela. Ic anadolu ya da d.anadolu gibi merkeze 2 saat 3 saat mesafeler burda bulunmaz. En uzak ilce 1 saattir burda.
Hiç korkmayın. Aşkaleden sonra trabzona gelmek ancak çok şanslı insanlara nasip olur.
Ha mesela havasi nemlidir. Bulutlu filandır o konuda havasi kuru yer gibi olmaz.
Diğer taraftan erzurum gibi düz değildir. Engebeli dik arazisi vardır. Araba kullanmak burda kolay iş değildir.
Trabzon insani çabuk öfkelenir. Ama çabuk söner. Insanından korkmayın. Bi kere güvenlidir. Bu saatte sokakta tek başına gezen çok kadin bulabilirsiniz trabzonda. Salpazari icin gecerli olmayabilir ama.
Sonra yeme içme kültürü çok zengindir. Akcaabata kofte yemeye gelirsiniz. Sahilde tur atip evinize dönersiniz. Enfes bir aktivite olur.
Evet salpazari küçük. Köy gibi. Ama yakinda çok guzel yerler var. Denizi yaylasi avm si... bunlar her yerde bir arada bulunmaz.
Insallah seversiniz yeni yerinizi. Korkmayın buranin insani sarip sarmalamaya meraklıdır. Hem de zengin bir mutfağı vardir.
Hayir akçaabat sahilde oturuyorum benBir antepli olarak mutfak önemli fakat yaylalar yakınsa daha önce hiç yaylaya çıkmadım oraya da çıkma şansım olur işte ev bulup iyi insanlarla karşılaşırsak çok iyi olur siz şalpazarında mı oturuyosunuz
Valla size karşı ayrı bir sempatim vardı demek ordan geliyormuş ben hayatımın ennn güzel yıllarını orada yaşadım, komşularımız çok iyi davrandı bize, hele Akçaabat günleri sürekli gider çarşısında gezerdik , ahh o denizini o kadar özlüyorum ki , şimdi kurak aşırı sıcak bir yerdeyim doğuda Trabzonun kalbimde bambaşka yeri var , insanları çok mert ve sinirlidir ordan taşınırken çok ağlamıştım hüngür hüngür, ve ordan sonra hicbir yerde ordaki kadar mutlu olamadım, eşimle balayına bile ilk karadenize geldim tekrardan velhasıl güzeldir karadeniz ve insanları..Ben akcaabatliyim doğdum büyüdüm burdayim. Yerimiz güzeldir