• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin

Aşkaleye alismissaniz korkmayin. Sizi kirmak istemem ama aşkale gerçekten çok çok sıkıcı bi yer. Bana fenalik gelmisti. Bozkir bana göre değil. Ben yeşillik insaniyim.

Salpazarindan beşikdüzü yakindir mesela. Müthiş plajlari vardir.

Az yukarıda enfes yaylalar vardir. Güzellikten aklinizi kaçırtır.

Haftasonlari trabzon merkeze gelebilirsiniz mesela. Ic anadolu ya da d.anadolu gibi merkeze 2 saat 3 saat mesafeler burda bulunmaz. En uzak ilce 1 saattir burda.

Hiç korkmayın. Aşkaleden sonra trabzona gelmek ancak çok şanslı insanlara nasip olur.

Ha mesela havasi nemlidir. Bulutlu filandır o konuda havasi kuru yer gibi olmaz.

Diğer taraftan erzurum gibi düz değildir. Engebeli dik arazisi vardır. Araba kullanmak burda kolay iş değildir.

Trabzon insani çabuk öfkelenir. Ama çabuk söner. Insanından korkmayın. Bi kere güvenlidir. Bu saatte sokakta tek başına gezen çok kadin bulabilirsiniz trabzonda. Salpazari icin gecerli olmayabilir ama.

Sonra yeme içme kültürü çok zengindir. Akcaabata kofte yemeye gelirsiniz. Sahilde tur atip evinize dönersiniz. Enfes bir aktivite olur.

Evet salpazari küçük. Köy gibi. Ama yakinda çok guzel yerler var. Denizi yaylasi avm si... bunlar her yerde bir arada bulunmaz.

Insallah seversiniz yeni yerinizi. Korkmayın buranin insani sarip sarmalamaya meraklıdır. Hem de zengin bir mutfağı vardir.
😊
Bende 3.5 yıl Karadeniz kıyısında yaşadım. Harika doğası var. Yakın yerlere gezmeye gidersiniz. Ev için mutlaka nem alma cihazı alın. Herşey nemleniyor.

Bakliyatlar falan bozuluyor mu
Dolaplarda kıyafetler küf kokuyor. Eşimin deri bı eşyası kuflendi. Gömlek bile kuflendi askıda.

Onun dışında bakliyatlar bozulabilir. Kışın cam açsanız ev soğuyor, kapalı dursa küf oluyor.

Beyaz eşyalar paslandi. Bulaşık makinam, Ocak, buzdolabin kapısı benek benek paslanmaya başladı.

Geldiğimiz yer karasal iklimi. Daha fazla Karadeniz'de kalmak istemedik. Başka sorunlar da vardı. Tayin istedik.

Dolaplarda kıyafetler küf kokuyor. Eşimin deri bı eşyası kuflendi. Gömlek bile kuflendi askıda.

Onun dışında bakliyatlar bozulabilir. Kışın cam açsanız ev soğuyor, kapalı dursa küf oluyor.

Beyaz eşyalar paslandi. Bulaşık makinam, Ocak, buzdolabin kapısı benek benek paslanmaya başladı.

Geldiğimiz yer karasal iklimi. Daha fazla Karadeniz'de kalmak istemedik. Başka sorunlar da vardı. Tayin istedik.
Mutlaka nem alma cihazı kullanın. Trotect mi ne bı marka vardı ben daha fazla kalsaydik mutlaka almayı düşünüyordum.

Back