• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tayin yerimiz?

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.315
208
32
Kizlar slm esim assubay unsur komutanı olarak mus merkeze çıktı tayinimiz ama ben iç anadolulu biliyorum mus nasıl biyer kaygılarım var küçük mu insalnlari nasıl ev kiraları nasıl 4 yıl kalcaz allah nasip ederse bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi aceba.

Evet kizlar herkesinki açıklanmış bu gün uzman assubay falan

Kizlar slm esim assubay unsur komutanı olarak mus merkeze çıktı tayinimiz ama ben iç anadolulu biliyorum mus nasıl biyer kaygılarım var küçük mu insalnlari nasıl ev kiraları nasıl 4 yıl kalcaz allah nasip ederse bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi aceba.
Hayırlı olsun canım bizimkide İstanbul, doğuda görev yaptık , muş merkez iyi yer ilçesi olmadığı sürece sıkıntı yok eşin piyade herhalde

Kucuk bir yer iki caddesi var canin cok sıkilacak ,insanlari saygili diyebiliriz ,ev sahipleri cok paracidir ,kiralari memura ve ogrenciye gore yuksekten verirler ,guvenli bir yerdir merkezi tabi diger ilceleri bilemem ,giyim olarak buyuk sehirdeysen guzel guzel alisverisini yap oyle git cunku dogru duzgun birsey bulamassin ,marketlerde sebzeler cok kotu pazara gidersin,a101 ve bim var baska marketlerde var .Eksi 15 dereceleri varan soguklar oluyor donabilirsin kalin kazaklarin olsun yaninda kar yagisi yogun kisi serttir . Ev sahipleri kaloriferi dogru duzgun yakmayabiliyor hatta aralik da komur bitti diyip ekstra para istiyebiliyorlar mart ortlarinda da sanki sicakmis gibi kalorifer yanmiyor.

Kızlar abartmayın lütfen internet üzerinden isim soy isim vermemiş ki arkadaş.Bu konuda tuzum kuru değil onuda belirteyim.Muş merkezine gezmeye gittik o kadar da kötü değil en azından bizim doğu görevini yaptığımız yerden iyi fakat batıdaki bir şehir gibi hayal etmeyin.Ìnşaallah selametle bitirip dönersiniz

Kızlar abartmayın lütfen internet üzerinden isim soy isim vermemiş ki arkadaş.Bu konuda tuzum kuru değil onuda belirteyim.Muş merkezine gezmeye gittik o kadar da kötü değil en azından bizim doğu görevini yaptığımız yerden iyi fakat batıdaki bir şehir gibi hayal etmeyin.Ìnşaallah selametle bitirip dönersiniz
Bu kadar hafife de almayalım ama. Asker eşi olduğunu belirtmeye gerek yok il ilçe yazsa zaten gerwkli bilgiyi edinir.

Çok saol canim bende isim ne bilim kimlik bilgizi vermedim bu kadar sert niye anlamadim

Nasıl asker eşisiniz anlamıyorum..yazın yazın, kıdemini rütbesini de yazın..doğuya tayin görmüş eşinizin yerinden ve bölümünden bahsediyorsunuz..lütfen biraz daha dikkatli olun arkadaşım.. Buraları sadece dost bildiklerimiz okumuyor
Yok artık

Musta ogrenci arkadasim vardi aman aman derswm yalan olur ama kotu sıkintı cwkeceginiz bi segir degilbyani gonul rahatligiyla gidebilirsiniz

Yorum okuyup
İyi veya kötü beklenti olacak.

Yaşam tarzı, alışveriş rutini vs herkesin farklı.

Kiraları merak ediyorsan, emlakçı ilanlarına bak, uygun vakitte emlakçıları arayıp detaylı bilgi al.

Net burdan ibaret değil ya

Back
X