Yiyin birbirinizi demiş olabilir yasomGünaha soktu bizi gece gece, gitti yattı.
Ben gece mantı açmış insanımSen yaparsın sasirmayiz canom
Bizde burda kimlerle yarışıyoruzBen gece mantı açmış insanım
Yeter ki canım çekmesinBizde burda kimlerle yarışıyoruz
Teşekkürler NevoşumBayıldım çok güzel olmuşEllerine emeğine sağlık canım
Yarışmada bol şans diliyorum
Ay aldım valla nasıl becerdim ben onu ya gerçektenHerkeZin peşinde olduğu o tarifi sen aldın demekÇok güzel olmuş versene bi tabak
Teşekkürler beybirellam kameraya el sallaNoluyo yaaabugün herkes kamera şakası mı yapiyor bu güzellik nedir pilav sevmeyene kaşık attirir sanki yanımda mübarek, bu canlılık eline sağlık kuşom enfesss
Sana hindulu yapayım kuşumBüyütüp büyütüp pirinçlerin tane tane duruşuna ve parlaklığına bakıyorum. Bebeyim davıksız kısmından biber turşusu ile alırım bir tabak.
Taktik maktik yokBam bam bam
TeşekkürlerHaaarika olmuş eline emeğine sağlıkkk
Aşk olsun yavVallahi becermiş, hiç ümidim yoktu.
Kendinize bakın efem kendinizeKalaşnikofla taradı resmen
Beyaz pirinçli pilav işi zor kuşum, dane dane dökmüşsün helâl olsun.Aşk olsun yav
Oooo tavuklu pilav çok severim yanında da yeşil ya da kuru soğan tadına doyum olmaz .Malzemeler Eki Görüntüle 3547087
2 su bardağı pirinç
2 su bardağı + yarım su bardağı haşladığımız tavuk suyu
Kalçalı but
1 bardak kadar haşlanmış nohut
Öncelikle tavuklarımızı haşlanmaya bırakalım. Soğuk suyla iyice yıkadığımız pirinçleri sıcak tuzlu suyla 1-2 saat ıslatalım.
Eki Görüntüle 3547089
Haşladığımız tavuğun suyunu tencereye alalım.
Ben tadını böyle sevdiğimiz ve daha sağlıklı oldugunu düşündüğüm için pirinci kavurmuyorum. Dileyen bu aşamada pirinci kavurabilir.
Kaynayan suya suyunu iyice sürdürdüğümüz pirinci tuzunu, yağını dilerseniz 2 adet kesme şeker ve biraz limon ekleyelim. Nohutu da ilave ettikten sonra pişmeye bırakalım. Bu esnada tavuğu didikleyelim.
Eki Görüntüle 3547090
Eki Görüntüle 3547091
Pişen pilavımızı demlenmeye bırakalım. Didiklediğimiz tavuklarla sunumda buluşturalım. Afiyet olsun.
Eki Görüntüle 3547092 Eki Görüntüle 3547093 Eki Görüntüle 3547094 Eki Görüntüle 3547095 Eki Görüntüle 3547096 Eki Görüntüle 3547097 Eki Görüntüle 3547098 Eki Görüntüle 3547099 Eki Görüntüle 3547100 Eki Görüntüle 3547101
Teşekkürler kuşum pilavım güzel olur yaBeyaz pirinçli pilav işi zor kuşum, dane dane dökmüşsün helâl olsun.
Teşekkür ederimOooo tavuklu pilav çok severim yanında da yeşil ya da kuru soğan tadına doyum olmaz .Ellerinize , emeğinize sağlık çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.
Ellerine sağlıkMalzemeler Eki Görüntüle 3547087
2 su bardağı pirinç
2 su bardağı + yarım su bardağı haşladığımız tavuk suyu
Kalçalı but
1 bardak kadar haşlanmış nohut
Öncelikle tavuklarımızı haşlanmaya bırakalım. Soğuk suyla iyice yıkadığımız pirinçleri sıcak tuzlu suyla 1-2 saat ıslatalım.
Eki Görüntüle 3547089
Haşladığımız tavuğun suyunu tencereye alalım.
Ben tadını böyle sevdiğimiz ve daha sağlıklı oldugunu düşündüğüm için pirinci kavurmuyorum. Dileyen bu aşamada pirinci kavurabilir.
Kaynayan suya suyunu iyice sürdürdüğümüz pirinci tuzunu, yağını dilerseniz 2 adet kesme şeker ve biraz limon ekleyelim. Nohutu da ilave ettikten sonra pişmeye bırakalım. Bu esnada tavuğu didikleyelim.
Eki Görüntüle 3547090
Eki Görüntüle 3547091
Pişen pilavımızı demlenmeye bırakalım. Didiklediğimiz tavuklarla sunumda buluşturalım. Afiyet olsun.
Eki Görüntüle 3547092 Eki Görüntüle 3547093 Eki Görüntüle 3547094 Eki Görüntüle 3547095 Eki Görüntüle 3547096 Eki Görüntüle 3547097 Eki Görüntüle 3547098 Eki Görüntüle 3547099 Eki Görüntüle 3547100 Eki Görüntüle 3547101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?