• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Tavuk Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    89
Biliyorum sığarsın sen her yere:nazar::52:Sen gel ben bulurum sana yer:52::52:
İyi geçti canım sağol:29:Ama benim allerjim var galiba dışarı çıkınca her yerim kabarıyor:30:

Canım benim İnşaAllah, bir gün kısmet olur çok isterim seninle tanışmayı:54::54:
Anlaşıldı nevoşum seni bahar çarpmış:28:İnşaAllah geçer canım bir an önce:16:

Çok özür dilerim canım:48:İnan bu ara çok yoğunum mesajların çoğunu kaçırıyorum alıntılara cevap verip duruyorum:17:
Ben de hem koşuşturuyorum hemde kaşıntıdan ölüyorum 2 gündür iğne yaptırıyorum hiç değişiklik yok:5:
Canım benim İnşaAllah, bir gün kısmet olur çok isterim seninle tanışmayı:54::54:
Anlaşıldı nevoşum seni bahar çarpmış:28:İnşaAllah geçer canım bir an önce:16:

İnşaallah canım:16:
Evet bahar çarptı ve çok fena:19:İnşaallah:5:

Çok özür dilerim canım:48:İnan bu ara çok yoğunum mesajların çoğunu kaçırıyorum alıntılara cevap verip duruyorum:17:
Ben de hem koşuşturuyorum hemde kaşıntıdan ölüyorum 2 gündür iğne yaptırıyorum hiç değişiklik yok:5:

Havalar düzelmeye başladı, geçer canım kısa zamanda:38:

:9::9:
Yine hastalık vurdu herkesi ya:50:Bende de 2 gün mide ağrısı, bulantısı istifar vardı:25:
Çok şükür geçti:31:

Birileri küsmüş mü:23::9:
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine :48:benim gibi doktora üşüngeç olmayın :5:benimde oldu istifa hata serum dönüşü yolun ortasına aklıma geçtikçe çıldırıyorum:25::30:
Ben zor küserim biraz:23:

Yok canım benim :38:benimki sadece biraz gönül koyma oldu sevdiğinden beklersin ya:17:
Canım araştırma hastanesinde alerji testi yaptır ne reyakson gösterdiğin çıkar :26:

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine :48:benim gibi doktora üşüngeç olmayın :5:benimde oldu istifa hata serum dönüşü yolun ortasına aklıma geçtikçe çıldırıyorum:25::30:

Yok canım benim :38:benimki sadece biraz gönül koyma oldu sevdiğinden beklersin ya:17:
Canım araştırma hastanesinde alerji testi yaptır ne reyakson gösterdiğin çıkar :26:
Sağol canım:54:
Ben komalık olmadığım sürece dr.a gitmem:30:
En son geçen yaz acillik oldum ona bile gitmiyordum eşim arabaya atıp zorla götürdü:9:
Ben aşırı derece alınganımdır, yıkarım ortalığı:9::9:

Havalar düzelmeye başladı, geçer canım kısa zamanda:38:
İnşaallah canım:5:10 gün oldu:19:
Nevoş kuşları 3 lemiş, biz bir de kaldık:59:
O kadar kişiyi beğeniyorum, dönüp karşılık vermiyor kimse:19:
Ben de çok beğeniyorum ama kimse beni beğenmiyor:27:

:38::38::38:
Canım geçen yıl yaptırmıştım toza Allerjim olduğu çıkmıştı ama şimdi başka boyuta geçmiş olabilir:44:
:9::9:
Yine hastalık vurdu herkesi ya:50:Bende de 2 gün mide ağrısı, bulantısı istifar vardı:25:
Çok şükür geçti:31:

Sanada geçmiş olsun canım:16:

Nevoş kuşları 3 lemiş, biz bir de kaldık:59:
O kadar kişiyi beğeniyorum, dönüp karşılık vermiyor kimse:19:

Bizde zor olur 3 :59::59:açtığımız konuları beğenseler var ya kuş manyağı olurumda olmuyo işte :9:
Boşver bunlarınki civciv bizimki belki büyüyüb tavuk olur :63:pişiriz yeriz :56::60:

Son düzenleme:

Canım geçen yıl yaptırmıştım toza Allerjim olduğu çıkmıştı ama şimdi başka boyuta geçmiş olabilir:44:

Nevoşum ben seni beğenemiyorum şu an:5:
Sağol canım:38:

Bizde zor olur 3 :59::59:açtığımız konuları beğenseler var ya kuş manyağı olurumda olmuyo işte :9:
Boşver bunlarınki civciv bizimki belki büyük tavuk olur :63:pişiriz yeriz :56::60:
Öyle mi diyorsun:9::9:

Sağol canım:54:
Ben komalık olmadığım sürece dr.a gitmem:30:
En son geçen yaz acillik oldum ona bile gitmiyordum eşim arabaya atıp zorla götürdü:9:
Ben aşırı derece alınganımdır, yıkarım ortalığı:9::9:
Bende öyle aslında haftalar önce var bir şeylerde gitmedim büyüdü sonunda yedim 2 şişe serum oturdum aşağı :31:

Canım ihmal etme bu tür alerjiler farklı boyutlara çıkıyor Allah korusun astım gibi :30:

Boşver bunlarınki civciv bizimki belki büyüyüb tavuk olur :63:pişiriz yeriz :56::60:
:60::60::60:
Nevoşum ben seni beğenemiyorum şu an:5:
Sağol canım:38:

Öyle mi diyorsun:9::9:
:38::38:
Bende öyle aslında haftalar önce var bir şeylerde gitmedim büyüdü sonunda yedim 2 şişe serum oturdum aşağı :31:

Canım ihmal etme bu tür alerjiler farklı boyutlara çıkıyor Allah korusun astım gibi :30:

Canım inan fırsatım olmuyor dün acile gidebildim sadece kızların okuldan hastaneye gitme imkanım olmadı:5:Ama gitmem şart oldu:ssz:

Ben de acile gittiğim zaman hemen tahlil yapmışlardı, kum döküyormuşum meğer:30:
Böbreklerimin ağrısından ağlamıştım akşama kadar:43: Arada koca lafı dinlemek gerekiyormuş:9:

Ben de acile gittiğim zaman hemen tahlil yapmışlardı, kum döküyormuşum meğer:30:
Böbreklerimin ağrısından ağlamıştım akşama kadar:43: Arada koca lafı dinlemek gerekiyormuş:9:

Ayyy çok fena onun ağrısı çevremde çok duymuştum :5:çok geçmiş olsun canım benim :38:
Benimkide korktu bu sefer:27:seni hiç böyle görmemiştim dedi:27:

Son düzenleme:
Back