Kura çektim sana çıktı nevoşum
Nevoşun yüzünden, kanıma giriyor benimO da biliyor kendimi zor tuttuğumu
Katılsın değil mi buralar şenlensin
Tamam sen öyle diyorsan öyle olsun
Yok canım ben ne yapıyorum
anladım kii ben zor tuttuğunu kendiniii gelll gelll yol gösterici olursun bize:13:
Evetttt katılsın katılsınbir sen ablacım bir biz biraz daha ısrar ettik mi tamam bu iş =))
2. tarifimiz geldi
tavuk yemekleri degil de dunya mutfagi basligi gibi oldu, birinde cin usulu eksi tatli tavuk yapsin tam olsun
Bir Hindistan bir İspanya derken daha dünyanın hangi bölgesinden tavuk tarifleri gelecek acep?
Bugün ekleyecektim aslında ama pazardan almam gereken malzemenin biri eksik kaldı - yarın marketten alırsam eklerim inşallah valla bugün ekleme planım suya düştü maalesefSizin tarifi ne zaman göreceğiz
Bugün ekleyecektim aslında ama pazardan almam gereken malzemenin biri eksik kaldı - yarın marketten alırsam eklerim inşallah valla bugün ekleme planım suya düştü maalesef
evet hayırlısı... benimki de İngiliz tarifi olacakHayırlısı olsun
Anlaştık o zamanBirlikte kandırıyoruz
Sahi mievet hayırlısı... benimki de İngiliz tarifi olacak
Vuslattt duy bizi yarışmada senide görmekkkk isterizzz
Valla ekleyeceğim tarifi İngiltere'deyken keşfetmiştik o yüzden İngiliz tarifi desem yalan olmazSahi miDünya mutfağı ile gidiyoruz o zaman
Evet Vuslatsız olmaz
Sahi miDünya mutfağı ile gidiyoruz o zaman
Evet Vuslatsız olmaz
Tamam o zaman sizde öyle açın başlığıValla ekleyeceğim tarifi İngiltere'deyken keşfetmiştik o yüzden İngiliz tarifi desem yalan olmaz
Bir de Vuslatsız bence de olmaz o da katılsın tecrübelerinden faydalanmamız lazım
dayanamıcak yspıcsk sanırım abla Burada olmadığına göre yemek yapıyor bence yarışma için
3. tarifimiz geldi
Evett vuslat ablaa bencede katılmalısınn iki yarışmadır destekcinimm hep destek tam destek :)