Evet bu resimler tarihe geçsin..Kendi ellerimle yaptım
Eki Görüntüle 1054308
Kepekli ekmeğimize dünden kalma tavuğumuzu sürüyoruz
Eki Görüntüle 1054309
Ardından yine dünden kalma costol salatamızı da ekliyoruz
Eki Görüntüle 1054310
Bir adet hıyarımızı alıyoruz..(Zaten bir adet kalmış dolapta)
Eki Görüntüle 1054317
Dilimleyip sandviçimize ekliyoruz
Eki Görüntüle 1054319
Bak en zor kısmı bu, diğer dilimimizi sandviçin üstüne kapatıyoruz
Eki Görüntüle 1054318
Son olarak bu eserin zaferini kutlayıp sandviçi mideye indiriyoruz
inşallah yarın yapıp ekleyeyim - bir ayak sürümek lazım dimi
valla yaaa hani konu tavuk olunca bol bol tarif eklenmeliydi dediğin gibi dukanda bol bol et süt tavuk yumurta yeniyor
Ay nasıl bir cevherdir bu, nasıl marifetli biriymişsin, çok yoruldun mu yaparken
Kaç gün uğraştın üstündetavuk çok acı çekti mi
Açılış sizinle olacak o zamanŞimdiden kolay gelsin
Ben bile bu ara çok sık tükettiğimiz için uzun süre tavuk pişirmemeyi düşünüyorum
Ama tariflerden sonra fikrim değişebilir
Ablam öyle söyleme Med bunu 2 günde yapmış
Ay nasıl bir cevherdir bu, nasıl marifetli biriymişsin, çok yoruldun mu yaparken
Vuslat'cım son kez bizim için pişirip sezonu kısa süreliğine kapatabilirsinNasıl fikir ama
Gülüm, nasıl emek harcamış değil mi
Çok zor bir yemek, derhal tarifini almam lazım
Ay Mune abla alemsinnn
bence de değişsin mutlaka bir tarif de sizden gelsin madem ki sık tüketilenler listesindeAçılış sizinle olacak o zamanŞimdiden kolay gelsin
Ben bile bu ara çok sık tükettiğimiz için uzun süre tavuk pişirmemeyi düşünüyorum
Ama tariflerden sonra fikrim değişebilir
bence deVuslat'cım son kez bizim için pişirip sezonu kısa süreliğine kapatabilirsinNasıl fikir ama
Gülüm, nasıl emek harcamış değil mi
Çok zor bir yemek, derhal tarifini almam lazım
Med burda ince bir mesaj yok değil mi:18:Tam 2 günümü aldı müdürüm bu şaheseri yaratmak
Ama bi madalyayı hakettim bak
Valla tavuk mu acı çekti ben mi anlamadım, fenalık geldi..Baktım didikle didikle bitmiyor, aldım et tahtasına, koca da bi pıçak aldım.. kıydım da kıydım, kıydım da kıydım
Tam 2 günümü aldı müdürüm bu şaheseri yaratmak
Ama bi madalyayı hakettim bak
Valla tavuk mu acı çekti ben mi anlamadım, fenalık geldi..Baktım didikle didikle bitmiyor, aldım et tahtasına, koca da bi pıçak aldım.. kıydım da kıydım, kıydım da kıydım
Nevoş taktın kafayı banaBak sana karşı koyamıyorum girme kanıma
Ben dinlenme sürecine girdim, tribündeyim bu kategoride:124::124:bence de değişsin mutlaka bir tarif de sizden gelsin madem ki sık tüketilenler listesinde
Ne yapayım seni gördükçe güzel tariflerin geliyor aklımaSen bana dayanamazsın
Unumu eledim eleğimi astım diyorsunuz yani? :)Ben dinlenme sürecine girdim, tribündeyim bu kategoride:124::124:
İyiyim canım, sen
İnşaallah canımRabbim gönlünüze göre versin
İyiyim canım sağol
Ben doğruları söylüyorum
Bak bir de nasıl hassas noktadan yakalıyorsun
Merhaba
Amin inşallah inşallah :) size abla diyebilir miyim böyle sizli konuşmayı çok sevmem de
Öyle oldu galibaUnumu eledim eleğimi astım diyorsunuz yani? :)
Merhaba
Amin inşallah inşallah :) size abla diyebilir miyim böyle sizli konuşmayı çok sevmem de
Med burda ince bir mesaj yok değil mi:18:
Tavuk telef oldu desene
Sen 2 gün uğraş, onca yorul, sonra 5 dakikada yebirazını saklasaydın Med