- 22 Temmuz 2017
- 44.521
- 132.056
- 598
Madem bir başına yarışmada olacaksın, çiğ tavuğun fotoğrafını paylaşsan yeter nevoşum. Hiç zahmete girme derim.Çok teşekkür ederimİlk oyumu kaptım.Henüz ortada tarif yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem bir başına yarışmada olacaksın, çiğ tavuğun fotoğrafını paylaşsan yeter nevoşum. Hiç zahmete girme derim.Çok teşekkür ederimİlk oyumu kaptım.Henüz ortada tarif yok
Ne demek, ne demekSen de verirsen yeterdi
Köpeğiniz olsun (töbeesttt)Aşkolsun bizden kıymetli mi
Elini çabuk tut bu sefer öbürünüde kaptırmaÇok iyi yaptığım 3-4 tavuk yemeğim var.İkisini kaptırdım
Aaaaa bu benim aklıma hiç gelmemiştiNiye boşuna yorulayımMadem bir başına yarışmada olacaksın, çiğ tavuğun fotoğrafını paylaşsan yeter nevoşum. Hiç zahmete girme derim.
Yarın yada yarındanda yakın yapacağım inşaallahElini çabuk tut bu sefer öbürünüde kaptırma
Tamam o zaman ben gelince direk taşıyorumKöpeğiniz olsun (töbeesttt)
Mantıklı değil miAaaaa bu benim aklıma hiç gelmemiştiNiye boşuna yorulayım
Çok zekisin vallahiMantıklı değil mi
Oyyy oyyyTamam o zaman ben gelince direk taşıyorum
Çok zekisin vallahi
Geldi bildirimin gozun aydin canimBugün açılmaz benim konum sanırım :)
Oylama başlama tarihi : 22/23 Temmuz 2018Ne zaman ilk sayfada gorecegiz tarifleri acaba?
Hmm. oylama basladiginda sayfaya gelecekler yani.. sagol tatlimOylama başlama tarihi : 22/23 Temmuz 2018
Oylama başlayacağı gün sıralıyorum canımSonra anketi açıyorumHer ay farklı şekilde sıralanıyor:)Hmm. oylama basladiginda sayfaya gelecekler yani.. sagol tatlim
Kesinlestikce eklesen sayfaya biz de o surec icinde inceleme sansi buluruz, takibe de almadigim icin zor oldu bulup gitmek,Oylama başlayacağı gün sıralıyorum canımSonra anketi açıyorumHer ay farklı şekilde sıralanıyor:)
Hmm. oylama basladiginda sayfaya gelecekler yani.. sagol tatlim
Zamanla alışırsın canımKesinlestikce eklesen sayfaya biz de o surec icinde inceleme sansi buluruz, takibe de almadigim icin zor oldu bulup gitmek,
ya burasi bi derya kayboldum valla