Bebek Beslenmesi tavuk suyuna çorba:)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eylemsura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
331
2
46
Ankara
bugün kızıma tencerede but haşladım içine bir tam soganı soydum kesmeden attım ,yarım domates ekledim ve bir tane de sarımsak attım but pişince içine 3 tatlı kaşıgı pirinç ekledim .pişince butu güzelce dittim .çorbanın içine kattım .ve kızıma içirdim .çok saglıklı isterseniz patates de ekleyebilirsiniz.buarada kızım 11 aylık.artık herşey yiyebiliyor.

tavuk suyu bütün tavuğu haşlayınca tam tavuk suyu oluyor birde sarımsak bana örneğin yaramaz beni fena yapar evet çok sağlıklı ama herkeze herşey yaramıyor bide bebek anlatamaz derdini
onun haricinde güzel tarif sakın yanlış anlamayın eleştri değil demeyimlerim karşısında yazıyorum paylaşmak adına bebeğinizle sağlıklı günler

tavuk suyu bütün tavuğu haşlayınca tam tavuk suyu oluyor birde sarımsak bana örneğin yaramaz beni fena yapar evet çok sağlıklı ama herkeze herşey yaramıyor bide bebek anlatamaz derdini
onun haricinde güzel tarif sakın yanlış anlamayın eleştri değil demeyimlerim karşısında yazıyorum paylaşmak adına bebeğinizle sağlıklı günler

merhaba yanlış anlanıcak bir durum yokki .ben teşekkür ederim ben kızıma veriyorum tabi hergün degil haftada bikaç kere bir sıkıntıısı olmadı gaz yapsa huzursuzolur .deneyerek anlıyacagız .birde bulabilirseniz köy tavugu çok çok daha faydalı hormonsuz tabi pişirme süresi uzar.

Back