Teşekkür ederim. 1 hafta önce yaptım anca paylasabildimEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Bizde burada bekliyoruzTeşekkür ederim. 1 hafta önce yaptım anca paylasabildim
Vallaha bu kadar lezzetli olacağını tahmin etmemiştim. Normalde kizartmadan fırınlar yaparım ama bu daha güzel olduEllerine sağlık
Çıtır çıtır olsa da yesek
Ellerine sağlıkMalzemeler
1 paket tavuk göğsü
3 adet kırmızı biber
7 sap ıspanak
2 adet soğan
2 adet yumurta
Bir miktar galeta unu
Yapılışı
Tavuk göğsünü ince olarak kesiyoruz.
Eki Görüntüle 3023048
Daha sonra onları eziyoruz
Eki Görüntüle 3023051
Tavada soğan ve kırmızı biberi doğrayıp kavuruyoruz, üzerine ıspanağı doğrayıp ekleyoruz tam öldürüyoruz ama bir miktar suyunu çıkartmadan kavuruyoruz
Eki Görüntüle 3023049
Tavuğun içine koyup sarıyoruz
Eki Görüntüle 3023050
Bu ruloları önce yumurtaya batırıp sonra galeta ununa batiriyoruz
Eki Görüntüle 3023046
En son yağda kizartiyoruz ve 200 derece 20dk firinliyoruz.
Eki Görüntüle 3023052
Eki Görüntüle 3023053
Eki Görüntüle 3023054
Eki Görüntüle 3023055
Eki Görüntüle 3023056
Eki Görüntüle 3023057
Eki Görüntüle 3023058
Eki Görüntüle 3023059
Eki Görüntüle 3023060
Eki Görüntüle 3023061
Eki Görüntüle 3023062
Eki Görüntüle 3023063
Yaptım desem herkes darlar etiket atardı hadi paylaş hadi diyeBizde burada bekliyoruz
İyi neyse sonunda paylaşmışsınYaptım desem herkes darlar etiket atardı hadi paylaş hadi diyehaha
Yaptım demeye bile fırsatım olmadı çok. Ya bir d ekonuyu kaybedince bildirimler kaçınca konuyu bulmaya çok uşenir oldum yaaaa. İyice tembellestim ben
Teşekkür ederimEllerine sağlıkÇok güzel görünüyor Bol şans diliyorum
Teşekkür ederimEllerine saglik canim
Yaptım desem herkes darlar etiket atardı hadi paylaş hadi diyehaha
Yaptım demeye bile fırsatım olmadı çok. Ya bir d ekonuyu kaybedince bildirimler kaçınca konuyu bulmaya çok uşenir oldum yaaaa. İyice tembellestim ben
Bravo gül bir haftadır sakliyomusun tarifiTeşekkür ederim. 1 hafta önce yaptım anca paylasabildim
Vallaha bende bekletmek istemezdim çok hevesle de yaptım amaEllerine sağlık canımKeşke bekletmeseydin bizi Yarismada bol şanslar
Bilerek olmadıBravo gül bir haftadır sakliyomusun tarifi
Yalnız coo şık duruyor zengin yemeği gibi
Eline sağlık bol şans diliyorum canım
Evde makina vardı arkadaştan almıştık onu unuttum gittim telefonla çektim yineOo sunumlarca beybirestorant sunumu olmuş valla çok şık, çok güzel gözüküyor ellerine sağlık başarılar dilerim canım beybiiii