Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet etli yemeklerdeki ağır kokuyu alsın diye bende limon dilimi koyuyorum.geçen gün kırmızı et kavurdum ve içine kabuğuyla beraber bir parça limon koydum.hem daha lezzetli oluyor kızlar.
Kizlar bende tavuğu hem haşlarken , hemde firina verirken soğani 4 blüp koyuyorum hem lezzet veriyor hemde tavukta oluşan kokuyu (ben o kokuyu sevmiyorum) yok ediyor. Ayrica geçen gün firina verirken bol sarimsak ve soğan koydum eşim çok lezzetli olmuş bu diye birkaç defa söykedi.
ben genelde sütle bir iki saat terbiye ederim tavugu.. üzerine süt döküp dolapta bekletirim her nasil yapicaksam bu degismez.. ama bazen co kacil durumlardada,kizartirken,haslarken yada firina vericegimde yine süt ilave ederim o sekilde pisiririm..yumusacik olurr..