Köfteler Tavuk köftesi(resimli)

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.301
20
cok kolay ve cok lezzetli bir kofte

1 adet tavuk gögsü
1 adet sogan
tuz
karabiber

Tavuk göğsünü doğrayıcıdan geçirerek kıyma haline getirin. soganı rendeleyin.kiymayi ve sogani karistirma kabina alin tuzunu ve baharatini ayarlayin.iyice yogurduktan sonra elinizde kofte sekli verip az siviyagda kizartin.
not:ekmek ici katmaniza gerek yok.cunku dagilmiyor

dsc01919b.jpg

Son düzenleme:
Çok güzel görünüyor ya, annemde yapar ara sıra...
Canım çekti şimdi ya...
cokacimcoook

cokacimcoookgece gece yapilirmi bu ya:mymeka:
pratik ve lezziz görünüyo
ellerine emegine saglik canima.s.
insallah denicem

canim zaten siviyagda kizartiliyor bu kofte.bu yuzden yag koymaya gerek yok

canim baharta olarak sadece karabiber yetiyomu yoksa istedigin baharatlarimi koyuyorsun tavuga hangi baharatlar daha cok yakisir hic yapmadigim icin bilmyiorum birde bunu robotta degilde kiyma cekme makinasindada cekebilirmiyiz tavuk gögsünü buzluktan cikarttim yapicam bugün cevabini bekliyorum

canim baharta olarak sadece karabiber yetiyomu yoksa istedigin baharatlarimi koyuyorsun tavuga hangi baharatlar daha cok yakisir hic yapmadigim icin bilmyiorum birde bunu robotta degilde kiyma cekme makinasindada cekebilirmiyiz tavuk gögsünü buzluktan cikarttim yapicam bugün cevabini bekliyorum

Canım tavuga en güzel yakışan baharat kimyon
ve Kekik....

canim ben sadece karabiber kullaniyorum ama sen zevkine gore istedigin baharati kullanabilirsin.kiyma cekme makinasinda tabiki cekebilirsin.hatta daha guzel olur afiyet olsun

tesekür ederim yazdigim gün yaptim kimyon ve köri ekledim birdahaki sefere kekikde eklerim tekrar tesekürler

Canim ,dedigim gün yapmistim.Ama resmin anca bugün eklebilme zamani
bulabildim.Biz cok begendik.Bundan sonra yapacagim tarifler arasina girdi.
Tesekkürler,

Canim ,dedigim gün yapmistim.Ama resmin anca bugün eklebilme zamani
bulabildim.Biz cok begendik.Bundan sonra yapacagim tarifler arasina girdi.
Tesekkürler,

canim supersin muthis gorunuyorcokacimcoook ellerine saglik

X