- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Teşekkür ederim canım:))Ellerine sağlık canım başarılar. .
eline sağlık canım başarılar
Teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım:))Ellerine sağlık canım başarılar. .
eline sağlık canım başarılar
Teşekkür ederim:))Ayyy cok datluuuu
Teşekkür ederim:)Çok farklı ve güzel olmuş.
Sunumun da çok hoş.
Ellerine sağlık, başarılar dilerim.
Teşekkür ederim canım Köfte halinde daha şık çorba oldu:))Vuslatcigim ellerine sağlık canım, cok güzel bir tarif, 40 yıl dusunsem tavukları köfte haline getirmek aklıma gelmezdi
Denenmesi gereken tarifler arasında, ayrıca o pasta gibi ekmeğin falan iştah açıyor,icimden tereyagi sürüp yemeyi gecirdimyarışmada başarılar dilerim canım
Teşekkür ederim canım Denemelisin canım, çok lezzetli oluyorVuslat ne güzel bir çorba.Tavuktan köfte hiç yapmadım.Eminim çok güzel oluyordur.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim LisacımFarklı güzellikte bir tavuk çorbası olmuş Vuslatcığım..Sunumun harika .Ellerine sağlık ve bol şanslar diliyorum canım
Beğenmene sevindim canım, teşekkür ederimDamak tadıma çok uygun bir çorba
Eline emeğine sağlık vuslatcım , başarılar diliyorum
Rica ederim Benicim, beğenmene sevindim Teşekkür ederim canımCok farklı ve guzel bır corba olmus vuslat kıymadan koftelı corba yapıyorum ama bu hıc aklıma gelmezdı fıkır ıcın tesekkurler ellerıne saglık basarılar cnm
Teşekkür ederim Aslında sakatat türü yemem ama sadece işkembenin hazır çorbasını yiyorum eşimin tavsiyesiyle, tadı biraz onu andırıyor:) Limon veya sirke ile yendiğinde:)Çok değişik bi çorba. Bunu da deniycem, çok merak ediyorum tadını. Enfes görünüyor. Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim.