Cansın be nevosbalıEstağfurullah canım benim
Ellerine sağlık canım her şey çok güzel olmuş
Çok teşekkür ederim SedoşEline ve emeğine sağlık.
çok beğendim.
Güzel olmuş.
Hadi be kuzu yap be kuzu, seni bekliyorumCanım sosyalim her şey çok ama çok güzel olmuşhepsi muhteşem görünüyor ellerine sağlık darısı bize inşallah
Ya naneemm yine muhteşem değilim o senin güzelliğin, çok teşekkür ederim canım benimVay be yine muhteşemsin
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor herşey
Canım hemsosuuu çok teşekkür ederimEllerine sağlık hemşom, her şey çok güzel görünüyorDarısı yapmayanların başına Bol şanslar
Senin yaptığın her şey çok güvenilir, lezzetide aynı şekilde canomEstağfirullah canımBeğenmenize sevindim
Ellerine sağlık kirazımmmCanım Kadınlar
Ramazan ayımız mübarek olsun. Sevilen iki tarifi sizin için yaptım. Umarım sizde beğenirsiniz.
TAVUK KEBABI
MALZEMELER:
Eki Görüntüle 3556025
yarım kilo ızgara tava tavuk
1 soğan
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
1 diş sarımsak
1 tutam maydanoz
tuz ,karabiber, toz biber,pul biber vs.
ahşap şiş
YAPILIŞI:
soğan, biber, maydanoz, sarımsak rondodan geçiriyoruz. Tavukları varsa kemiğini çıkarıp rondodan geçiriyoruz. Baharatları ilave edip yoguruyoruz. En az 20 dakika dolapta bekletiyoruz. Porsiyonluk şişe takacak kadar harcamizdan ayırıyoruz. Kaseye su koyup elimizi islatarak ayırdığımız parçalardan tek tek sislere takıyoruz. Elimiz ıslak olunca kolaylık oluyor. Yağlı kağıt üzerine sislerimizi diziyoruz. Yanına biber ,domates koyup 200 ° fırında 30-35 dakika pişiriyoruz. Zaten pistigini üzeri kızarinca anliyorsunuz. Isterseniz tavada ya da izgarada da pisirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 3556026
Eki Görüntüle 3556027 Eki Görüntüle 3556030 Eki Görüntüle 3556031 Eki Görüntüle 3556034 Eki Görüntüle 3556035
GÜLLAÇ
MALZEMELER:
Eki Görüntüle 3556023
300 gr güllaç yaprağı
2 kilo süt
3 su bardağı şeker
vanilya
ceviz içi
YAPILIŞI:
sütü tencereye koyuyoruz. Üzerine şeker ve vanilyayi ekliyoruz. Eriyen kadar Karıştırıyoruz. Çok sıcak olmaması gerekiyor, parmagimiz ile sıcaklığı olcebiliriz. Sıcak olursa hamur olur. Güllaç yapraklarını tepsimize göre parcalayalim. En alta bir yaprak koyup süt ile üzerini islatalim. Yapraklarin yarısına gelene kadar devam edelim. Ben alta 6 yaprak koydum. Arasına ceviz içi serpelim. Kalan yaprakları yine üst üste şekerle ıslatıp dizmeye devam edelim. Dolapta dinlendirelim. Üzerini istediğimiz gibi susleyelim.
Eki Görüntüle 3556024
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3556028 Eki Görüntüle 3556029 Eki Görüntüle 3556032 Eki Görüntüle 3556033 Eki Görüntüle 3556036 Eki Görüntüle 3556037 Eki Görüntüle 3556038
Eki Görüntüle 3556041
Eki Görüntüle 3556040 Eki Görüntüle 3556042 Eki Görüntüle 3556043 Eki Görüntüle 3556044 Eki Görüntüle 3556045 Eki Görüntüle 3556046 Eki Görüntüle 3556047 Eki Görüntüle 3556048 Eki Görüntüle 3556049 Eki Görüntüle 3556050 Eki Görüntüle 3556051
En panik yaptığım olabilir kuşom ama altından kalktim bee yaptım vallaaaEllerine sağlık kuşum hepsi çok güzel ama güllaçççç
Yaa mutlaka dene canım benim, çok pratik ve çok lezzetli biz çok beğendikEllerine sağlık beybim harika gözüküyor tavuk kebabını deneyeceğiz
Ya canım çok teşekkür ederim, ben senin sofranın çok merak ediyorum, ins sende bir an önce yaparsın kuzumEllerine sağlık canımçok güzel görünüyor bol şans
Yaaaaaa caniimmmm sen hamile misin çok sevindimEllerine sağlık kirazımmmÇok güzel görünüyor şifa olsun
CanimmmYaaaaaa caniimmmm sen hamile misin çok sevindimoyy canım benimm yaaa,daha yeni konuşmuştuk rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim canım morumm
Canım benim çok teşekkür ederimEllerine sağlık çok lezzetli duruyor
İki güzelliğe bir guzellik daha geliyor desene,maşallahCanimmmEvet sürpriz olarak geldi bu defa ben de teşekkür ederim gönlü güzelim sosyalimm
Bu pazar geçti artık ama haftaya planlıyorum bakalımYa canım çok teşekkür ederim, ben senin sofranın çok merak ediyorum, ins sende bir an önce yaparsın kuzum
Sabırsızlıkla bekliyorum canim benimBu pazar geçti artık ama haftaya planlıyorum bakalım
Keşke utansalar da yapsalarCanım hemsosuuu çok teşekkür ederimörnek olmak için beklemeden yaptım görüyorsun; edep sen ne güzel şeysin utanırlar mi sanmam
Rica ederim.Çok teşekkür ederim Sedoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?