Yarışma Tavuk Kebabı ve Güllaç ile İftar Sofrası

Canım sosyalim her şey çok ama çok güzel olmuş hepsi muhteşem görünüyor ellerine sağlık darısı bize inşallah
Hadi be kuzu yap be kuzu, seni bekliyorum ben kurtardım kendimi, ayağımıda sürttum çok teşekkür ederim canim eslitosum

Ellerine sağlık kirazımmm Çok güzel görünüyor şifa olsun

Ellerine sağlık beybim harika gözüküyor tavuk kebabını deneyeceğiz
Yaa mutlaka dene canım benim, çok pratik ve çok lezzetli biz çok beğendik foto cekicem diye sogutmamin dışında hiç bir sorun yoktu misafirlere çok rahat yapilir çok teşekkür ederim canım benim

Ellerine sağlık kirazımmm Çok güzel görünüyor şifa olsun
Yaaaaaa caniimmmm sen hamile misin çok sevindim oyy canım benimm yaaa,daha yeni konuşmuştuk rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim canım morumm

Yaaaaaa caniimmmm sen hamile misin çok sevindim oyy canım benimm yaaa,daha yeni konuşmuştuk rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim canım morumm
Canimmm Evet sürpriz olarak geldi bu defa ben de teşekkür ederim gönlü güzelim sosyalimm

Canimmm Evet sürpriz olarak geldi bu defa ben de teşekkür ederim gönlü güzelim sosyalimm
İki güzelliğe bir guzellik daha geliyor desene,maşallah çok sevindim bitanem gerçekten ,rabbim güzel günlerini göstersin canım güzel kuzuların inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…