ailemın maddı durumu ıyı degıl..hatta bekarken kalan ogrenım kredısı benım cektıgım kredıler ona yardım etmek ıcındı destek olmustum ısteyemem yaniBabandan istesen
6000 küsür konustum bugun ıtıraz edemıyorum bıde ben vergı kacırmısım gıbı gorundugumden yapılandırma yapılmıyor vergı daıresı bıde benım olmadıgım şehırde gıdemem bıle..halledecem bir çaresıne bakacam dedı sonra işlerım kötü dedi ödemedi bide beni engellemıs sanki ben rahatsız edıyorum zor durumdayım dedım evlendim eşime söyleyemem dedim ben de evlendım dedi bana..eşim nişan olup ayrıldıgımı bılıyordu da eski nişanlımla bu mevzulara gırdıgımı bılmıyordu bir aptallık etmişim şimdi hayatta yapmam böyle bişey amaNe kadar borç? Altından kalkamayacak kadar çok mu?
İtiraz etseniz bir işe yarar mı acaba?
Az değinmiş ya simdi esin eski nisanlinla ev aldigini biliyor mu biliyorsa söyle borcu6000 küsür konustum bugun ıtıraz edemıyorum bıde ben vergı kacırmısım gıbı gorundugumden yapılandırma yapılmıyor vergı daıresı bıde benım olmadıgım şehırde gıdemem bıle..halledecem bir çaresıne bakacam dedı sonra işlerım kötü dedi ödemedi bide beni engellemıs sanki ben rahatsız edıyorum zor durumdayım dedım evlendim eşime söyleyemem dedim ben de evlendım dedi bana..eşim nişan olup ayrıldıgımı bılıyordu da eski nişanlımla bu mevzulara gırdıgımı bılmıyordu bir aptallık etmişim şimdi hayatta yapmam böyle bişey amaanlattıgımda tepkısı agır olmustu şimdi de çekiniyorum aramız yine gerginleşecek diye
işte ilk kagıt geldıgınde soyledım ozaman aramız bozuldu tavır yaptı bana...hatta ozaman birarada degıldık haftasonu yanına geldıgımde söylemıstım cok kötü olmustu aramız bıde ben sucluluk hıssedıyorum hem başta yalan soyledıgım ıcın bıde gecmısımden kalan bir borcun şimdi hanemıze yansıdıgı ıcın..ozaman dedımkı arayayım öder hayır arama dedi ortak arkadasımız var dedım(ortak arkadasımız yok)ben aramıstım bıle ödeyecegını sanmıstım cunku ılk başta oyle davrandı ama gıdıp sorgulamamıs bıle vergı daıresıne resmen banane gıbı bır tavır..şimdi aradan 1yıl gectı bu borc bana kalmıs e-devllet gorunuyor demeye korkuyorum tepkısıne korkuyorum yok yere salak gıbı ustume kalmasına uzuluyorum zatenAz değinmiş ya simdi esin eski nisanlinla ev aldigini biliyor mu biliyorsa söyle borcu
6000 küsür konustum bugun ıtıraz edemıyorum bıde ben vergı kacırmısım gıbı gorundugumden yapılandırma yapılmıyor vergı daıresı bıde benım olmadıgım şehırde gıdemem bıle..halledecem bir çaresıne bakacam dedı sonra işlerım kötü dedi ödemedi bide beni engellemıs sanki ben rahatsız edıyorum zor durumdayım dedım evlendim eşime söyleyemem dedim ben de evlendım dedi bana..eşim nişan olup ayrıldıgımı bılıyordu da eski nişanlımla bu mevzulara gırdıgımı bılmıyordu bir aptallık etmişim şimdi hayatta yapmam böyle bişey amaanlattıgımda tepkısı agır olmustu şimdi de çekiniyorum aramız yine gerginleşecek diye
altınım yok oyle gızlı gızlı bırıktırdıgım parada yok..bır arkadasım bırazını ben vereyım dedı ama borc aldıgımı ogrense daha da kızacak emınım kredı kendımde cekemem görür bankacı oldugu ıcın..Yalan söyledikçe daha da batacaksınız. Keşke dürüst davransaydınız. Eski nişanlınızla görüştüğünüz çıksa, ayrı dert olacak. Altınınız falan varsa halletmeye çalışın
engellemıs benı konusamadım bile başka numaradan arasam ne fayda??ödemek istemedıgınden kaçıyor eşime nasıl anlatacam yalan soylemek ıstemıyorum zaten ama korkuyorum tepkısınden aramız bozulacak belkı ondan soylemesem arkasından iş cevırecemBence yalan söyleyip tek başına ödemeye çalışırsan ileride daha büyük sorun olur. Eşine detaylıca ne var ne yok anlatıp eski nişanlından yarı yarıya alsanız iyi olur.
Olur da tekrar aklına düşse ve baksa gene görecek. Açıklamanız durumunda anlayışla karşılayacak bir yapısı yoksa Allah yardımcınız olsun.altınım yok oyle gızlı gızlı bırıktırdıgım parada yok..bır arkadasım bırazını ben vereyım dedı ama borc aldıgımı ogrense daha da kızacak emınım kredı kendımde cekemem görür bankacı oldugu ıcın..
engellemıs benı konusamadım bile başka numaradan arasam ne fayda??ödemek istemedıgınden kaçıyor eşime nasıl anlatacam yalan soylemek ıstemıyorum zaten ama korkuyorum tepkısınden aramız bozulacak belkı ondan soylemesem arkasından iş cevırecemistemıyorum bunu..zaten öyle işleri beceren biride degılım herşey elime ayağıma dolanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?