mlkyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2012 917 51 123 Gaziantep 20 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkyy #1 Kızlar yardımınıza ihtiyacımm var Saçlarımı boyamak ıstıyorum kahve tonları gibi .Ama kararsızımm. Yeşillenme v .s olmadan guzel bır renk elde etmem ıcın hangı boya ve tonuyla boyama yapmalıyım.Şuankı hali şöyle
Kızlar yardımınıza ihtiyacımm var Saçlarımı boyamak ıstıyorum kahve tonları gibi .Ama kararsızımm. Yeşillenme v .s olmadan guzel bır renk elde etmem ıcın hangı boya ve tonuyla boyama yapmalıyım.Şuankı hali şöyle
G Glceee Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2013 206 21 48 İzmir 20 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkyy #2 mlkyy .!.: Kızlar yardımınıza ihtiyacımm var Saçlarımı boyamak ıstıyorum kahve tonları gibi .Ama kararsızımm. Yeşillenme v .s olmadan guzel bır renk elde etmem ıcın hangı boya ve tonuyla boyama yapmalıyım.Şuankı hali şöyle Eki Görüntüle 867065 Genişletmek için tıkla... Bence böyle çok güzel :)
mlkyy .!.: Kızlar yardımınıza ihtiyacımm var Saçlarımı boyamak ıstıyorum kahve tonları gibi .Ama kararsızımm. Yeşillenme v .s olmadan guzel bır renk elde etmem ıcın hangı boya ve tonuyla boyama yapmalıyım.Şuankı hali şöyle Eki Görüntüle 867065 Genişletmek için tıkla... Bence böyle çok güzel :)
Cardialgia Bal oğlum... Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 8.535 2.395 398 20 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkyy #3 Glceee .!.: Bence böyle çok güzel :) Genişletmek için tıkla... bencedeeeee
simurganka77 baz istasyonları kaldırın Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 312 1 46 İstanbul 20 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkyy #4 kahveyi bir daha açık renge dönüştürmeniz zor olur
wuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2012 352 109 63 20 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mlkyy #5 mlkyy .!.: Kızlar yardımınıza ihtiyacımm var Saçlarımı boyamak ıstıyorum kahve tonları gibi .Ama kararsızımm. Yeşillenme v .s olmadan guzel bır renk elde etmem ıcın hangı boya ve tonuyla boyama yapmalıyım.Şuankı hali şöyle Eki Görüntüle 867065 Genişletmek için tıkla... Eki Görüntüle 867433 ben bu rengi cok begeniyorum sana da yakışır bence, altın yansımalı bir renk hem cok da koyu değil:)
mlkyy .!.: Kızlar yardımınıza ihtiyacımm var Saçlarımı boyamak ıstıyorum kahve tonları gibi .Ama kararsızımm. Yeşillenme v .s olmadan guzel bır renk elde etmem ıcın hangı boya ve tonuyla boyama yapmalıyım.Şuankı hali şöyle Eki Görüntüle 867065 Genişletmek için tıkla... Eki Görüntüle 867433 ben bu rengi cok begeniyorum sana da yakışır bence, altın yansımalı bir renk hem cok da koyu değil:)