- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
tavsiyelerinizi bekliyorum:)
- Konu Sahibi ENDOSPOR
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de duymustum bebek yaglarini ama marka olarak hangisini onerirsiniz :)Vücut losyonu olarak bebek yağı kullanabirsin.
Dalin bebe yağı, gliss sıvı saç kremi, watsons ballı saç maskesi, el kreminin markası neden bu kadar önemli anlamadım her türlü güzel zaten :) İlla ki marka istersen she, neutrogena
Banyo sonrasi vucut losyonu , el kremi ve guzel bir sac kremitavsye edebilir misiniz :)
Ellerm hassas degl ama bn kremleri cok sevmem alınca kaliteli ve güzl koklu ve az yağlı krem almak istyrm =)Lirene diye bir marka var. El kremleri oldukca basarili. Ozellikle balli olani. Benm ellerm gerilip kuruyup kanadigini biliyorum. Neutrogena nivea arko neyi denediysem ise yaramadi. Ama bu krem super. Tek sikinti her kozmetikcide yok maalsf bn izmire gttikce alabiliyorum.
Ben hangi parfümü kullanırsam onun vücut losyonunu tercih ediyorum böylelikle çok güzel bir koku bütünlüğü oluşuyor sana da öneririrm :)Banyo sonrasi vucut losyonu , el kremi ve guzel bir sac kremitavsye edebilir misiniz :)