• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinizi bekliyorum....

kolonyali_mendil

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
44
6
16
Edirne
ben şimdiye kadar hep fresh,sabunsu kokular kullandım.ama özel günlerde kullanmak için kadınsı,kalıcı bir koku arıyorum.Şekerli kokuları, vanilyalı kokuları hiç sevmiyorum.Baharatlı,kalıcı olmasını istiyorum.Sizlerden tavsiye bekliyorum.

Canım ben Calvin Klein-Obsession almıştım.Ben normalde baharatlı kokuları hele tarçını hiç sevmem normalde bile sevmem :37: Ama bu çok hoş ve kalıcı,ben 2 kere sıkınca herkes farkederdi ama bazen arkadaşlarım hapşuruyordu ben de 1 kez sıkmaya başladım.:52: Tavsiye ederim kesinlikle bir akşam davetinde kullanılacak kokulardan.Resmini de koyuyorum.

$Bu-Zamana-Kadar-Gelmis-Gecmis-En-Seksi-Kadin-Parfumleri-4.jpg

avon outspoken,rare gold,rare pearls,
bvlgari jasmin noir,burberry london,calvin klein secret obsession,chanel coco matmazel,viva capio lola
vanilya ve şekerden uzak,çoğu çiçeksi kimi baharatlı bir çoğu gece kullanımına uygun şık kokulardır fırsatın oldukça dene derim..

vanilyalı kokuları sevmiyorum demişsin
seviyorum olarak gördüm
o yüzden sildm yazdığım parfümleri :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben şimdiye kadar hep fresh,sabunsu kokular kullandım.ama özel günlerde kullanmak için kadınsı,kalıcı bir koku arıyorum.Şekerli kokuları, vanilyalı kokuları hiç sevmiyorum.Baharatlı,kalıcı olmasını istiyorum.Sizlerden tavsiye bekliyorum.

Yves Saint Laurent'dan Parisienne
Dior'dan Pure Poison

Back