• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsiyelerinizi bekliyorum.

purplem

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
607
127
648
Diğer
sürekli oje almaktan bıktım
siz ojelerinizi nasıl saklıyorsunuz?
bir kaç gün sürdükten sonra yarısı bile olmadan bozuluyor.
genelde flormar alıyorum. buzdolabındada sakladım .yıne bozuldu.....
sorun bendemi .atarken üzülüyorum.
başka markaları da denedim sonuç aynı .
sizler nasıl saklıyorsunuz .hangi markadan memnunsunuz
bekliyorum....

merhabalar canım ,

ben çok severim ojeyi ve çok sıkda kullanırım..Farklı renkller denemeyi de severim ..Hatta bazen öylesine aldığım bir rengi bir daha uzun zaman kullanmam ve tekrar elime aldığımda ilk zamanki gibi durur..

Senin ojelerin neden o kadar çabuk bozuldu anlayamadım doğrusu :(

Ben genelde PASTEL marka kullanıyorum..Bir dene bakalım memnun kalacak mısın ..

Birde şişeyi iyice kapattığından emin ol tatlım, hava alırsa eğer çok çabuk kurur..

Sevgiler...

evet bendede pastel var ve hiç bozulmuyo markadan olabilirmi??laelaelaelaelae

Selamlar ,

Ben ojemi sürdükten sonra iyice kurumasını bekleyip bir katta cila sürüyorum daha dayanıklı oluyor sengözlerimebaksanab

bu kadar çabuk bozulmuş olmasına şaşırdım dogrusu.. benim ojelerim oda sıcaklıgndadır uzun zaman da kullanırım. aralarında flormar da var şimdiye kadar herhangi bi sorun yaşamadım .. seninle alakalı bi durumdur belkide bilemedim sebebini agızlarını falan ii kapatamamışsındır belki:uhm:

Canim buzdolabina niye koyuyuorsun? Makyaj masanda felan dursun (normal oda sicakliginda) Ben öyle yapiyorum, da belki markada sorun vardir geri götür aldigin yere veya nerde barindiriyim tirnak boyasini diye sor...

Back