tavsiyelerinize ihtiyacım var hemde çookk acil...

burcin1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2007
45
0
86
İzmir
çok güzel bi hamilelik geçirdim...14 ocakda canım kızım dünyaya geldi...tek göğsümün ucu içine çökük olduğu için kızm alamadı...düzenli makinaylada sağamadım çünkü tam 2 ay hiç aralıkısz full misfair ağırladım(ilk işte acemi oluyor insan,şimdiki aklım olsa düzenli sağardım)kızım göğsümü tam 2 ay sonra aldı ama sütüm yok denecek kadar azalmıştı...yinede verdim ama doymadı...tek meme yetrmediği için doğduğundan itibaren mama takviyeli büyüyor..mama yediği içinde uzun süre tok durabiliyor,dolyısıyla sık sık emmiyor...göğsümde süt bitti bitecek ve diğerinde de çok fazla yok...kızım şimdi 4 aylık
acaba kızıma hiç mama vermesem ve her acıktığında emzirsem 3-4 gün içinde sütüm çoğalırmı?bu süre zarfı içinde aç kalıcak tabi biraz lütfen tavsiyelerinze ihtiyacım var....moralim dipte

ayrıca yeni makina aldım düzenli her saat başı sağayım diye ama makina bi türlü servisten gelmiyor,yapıyorlar 1 kullanımda tekrar bozuluyor..birde bi yığın para verdim ona...makina gene serviste,o yüzden makinayla sağma işleminden pes etmiş durumdayım...

Bence mamayı kesme ama biraz azalt ve mutlaka sık sık emzir benimde bi göğsümde az vardı şimdi artmaya başladı.Mutlaka sık sık emzir emzirdikçe artacak bunu unutma

öncelikle bebeğini aç bırakma. mama vermedikten sonra, göğsünde sütün de yoksa neyi emecek ki... bence sağma işleminden vazgeçme. canım, ben de sağıyorum. öyle düzenli de değil. biliyorsundur sağma işi biraz riskli; yani sütünü azaltıyor. bence illaki süt vermek istiyorsan emme gücü yüksek bir süt sağma makinesi al ve göğsündeki sütün tamamını boşaltana kadar sağ. güçlü bir makineyle sağmanın sütü arttıracağını duydum. kullandığın makinenin markasını bilmiyorum; ama ben chicco' yu tavsiye ederim. umarım bu fikrim işine yarar. moralini bozmayıp bol bol dinlenirsen, bol su ve still-tea içersen artar inşallah.

still-tea içiyorum 3 aydır...makinam avent...aventin diğer ürünlerinden çok memnun kaldım ama sağma makinası inan servisten gelmiyor...yarın tekrar arıcam servisi...makinam düzelirse her sa başı sağmaya devam edicem...bi türlü makina olmazsa da şimdiki gibi önce emzirip,sonra mama vericem off offf

canım önce emzir emebildiği kadar emsin sonra ver mamasını.Sütünü artıracaksın diye bebeği aç bırakma daha onun bünyesi zayıf.umarım zamanla artar sütün.keşke boşverseydin şu misafir olayını sütünden daha mı kıymetliler.bize de geliyorlardı ama ben girip başka bir odaya sağıyordum sütümü.tabi evde onları oyalayacak birinin olması lazım yoksa haklısın ne yapacaksın.neyse olumlu düşün sütün artacaktır.

tum dr lar ve hemsıreler pes etmeyın emzırın emzırdıkce gelır dıyolar
rezene ıncır ye sulu ve sıcak gıdalar al ve bol bol emzırın cunku ozellıkle ılk altı ay sadece anne sutu sora takvıye gıda ama bence takvıye gıdanızı kendınız hazırlayın satılan hazır gıdalara ben kesınlıkle guvenmıyoruum kucucuk bebelker ıcınde ne oldugunu bılmedıgınız seyı yedırmeyın
hıcbır gıda sısede aylarca kalamaz
ben hazırlıyp koyuyorum buz dolabında bıle 3 gunde bozuluyor hepsı yalan bence

canım kuru meyvelerden hoşaf yap iç çok faydası olduğunu söylüyorlar.

benim stresle sütüm bi gecede kesildi kızım 2 aylıkken ama kuzenim benden 1 ay sonra doğum yaptı suan 6aylık kızı ve hep anne sütüyle gitti doktoru hap şeklinde bira mayası önermiş 4 aylıkken ilk kutuyu bitirince büyüdü artık içmeyeyim demiş ve azaldı hemen diodu. kutuda 500 tablet falan var. aç bırakma bence daha cok küçükmüş bebeğin ama mama miktarını azalt emdikten sonra 90cc içiosa 60cc ver 1 saat sonra gene emzir. emdikçe gelio gerçekten

Tek göğsümde süt çok azdı diğerine nazaran bir hata yaptım bende o az olan göğüsü vermedim seyrek verdim süt bitti ve aylarca o göğüsü emzirmedim memeye çok düşkün benim kızım laf olsun diye arada o memeyide emmek istiyordu öylesine veriyordum ve öylesine emerek bile aylarca emzirmediğim göğüsden süt getirtiyor süt birikiyordu o göğsüme yani diyeceğim oki ısrarla emzir süt bitmez o emdikce geri gelir sütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…