E ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 7.813 14.817 19 Ekim 2024 Konu Sahibi sevgidemdt #21 sevgidemdt .!.: ne sacmaliyorsunuz ya hedeflerimden sizene tip mi okumak zorundayim Genişletmek için tıkla... Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın.
sevgidemdt .!.: ne sacmaliyorsunuz ya hedeflerimden sizene tip mi okumak zorundayim Genişletmek için tıkla... Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın.
S sevgidemdt Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2024 47 5 28 19 Ekim 2024 Konu Sahibi sevgidemdt #22 ellerimlekazidim .!.: Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... ellerimlekazidim .!.: Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... sen ilk once insanlarin hayatina burnunu sokmamayi öğren turkceyi elbet halledersin beyin yerine ne tasiyorsunuz acaba ahahahah
ellerimlekazidim .!.: Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... ellerimlekazidim .!.: Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... sen ilk once insanlarin hayatina burnunu sokmamayi öğren turkceyi elbet halledersin beyin yerine ne tasiyorsunuz acaba ahahahah