• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsiyelere ihtiyacım var :(

patatesalatasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
222
2
0
İstanbul
kafam cok karısık gelecegime hala yön verebilmis degilim..21 yasındayım lisede sorumsuz tembel bir öğrenciydim dolayısıyla örgün eğitim veren biryere giremedim açıköğretim işletmeye yazıldım önümüzdeki yıl onu bitiriyorum ancak görüyorum ki cok iyi üniversitelerden mezun olan insanlar bile düzgün işler bulamayabiliyorken açıköğretim mezunu birinin şansı neredeyse sıfır..yani sadece devlet memurlugunda sansımızı deneyebiliriz.ailem istersen össye tekrar gir istersen kpss ye hazırlan dedi yani kararı bana bıraktılar saolsunlar..sizce bu yastan sonra bi üniversiteye girsem zaman kaybı mı olur mezun olmam 26 yı bulacak cünkü?tm bölümünden mezunum bu arada..napayım karaar veremiyorum herkesin fikrine ihtiyacım var:sm_confused:benim yerimde olsanız ne yapardınız?bilmiyorumkismile

19 yaşımdayım seneye tekrar giricem 20 olucam.bitiricem 25 olucam.istediğin bi bölüm varsa hazırlan canım

aöf 4 yıllık okuyorsun sanırım.bence seneye bitir okulunu.eğer örgün de okumak istiyorum diyorsan 2 yıllık bir bölüm oku onlarda da güzel bölümler var.çift diploman olur amaa çift diploma her zaman iş imkanı vermiyor tabi Kpss olmadan işe de giremiyorsun.üniversite için yaş önemli değil yeter ki sen iste ama bu arada aöf okuyunca da iş imkanın var diplomada açıköğretim yazmıyor Anadolu Üniv.yazıyor.Yine de sen bilirsin tabiki.Hakkında hayırlısı olsun inşallah

19 yaşımdayım seneye tekrar giricem 20 olucam.bitiricem 25 olucam.istediğin bi bölüm varsa hazırlan canım

aöf 4 yıllık okuyorsun sanırım.bence seneye bitir okulunu.eğer örgün de okumak istiyorum diyorsan 2 yıllık bir bölüm oku onlarda da güzel bölümler var.çift diploman olur amaa çift diploma her zaman iş imkanı vermiyor tabi Kpss olmadan işe de giremiyorsun.üniversite için yaş önemli değil yeter ki sen iste ama bu arada aöf okuyunca da iş imkanın var diplomada açıköğretim yazmıyor Anadolu Üniv.yazıyor.Yine de sen bilirsin tabiki.Hakkında hayırlısı olsun inşallah

cok sagolun kızlar..evet en azından 2 yıllık da olsa örgün okumak istiyorum :kedi:

Back