Tavsiyeler...

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
Universitede arkadaş seçimi nasıl yapılmalı?
Başka sehirde okuyanlar neye dikkat etmeli?
Yurtta kalanlar neye dikkat etmeli ?

Binbir turlu insan var ve haftaya okulum aciliyor ablalarim olarak tavsiyelerinizi bekliyorum❤

Bence once herkesi gözlemle hemen herkesle iletisim kurma ona gore ilerleyen zamanlarda sana uyanlarla yakinlasirsin

Sakın sakın, kimseye tam anlamıyla güvenme, hayatının buyuk sırlarını verme, cok sevdgn bir arkadaşında olsa, cok iyi anlaşıyor bile olsanız, yediğiniz içtiğiniz bir bile olsa, bir açık kapı bırak, belkı bir gün hersy tersine dönebilirr diye
Benm fikrim tabi

Tesekkur ederim canim kesinlikle dikkate alicam fikrini

Zaaflarin zayif noktalarin sana kalsin
Kimse bilmesin
Gerek yok
Yiyici cikarci adam kullanan tipleri iyi gozlemle uzak dur

Zaaflarin zayif noktalarin sana kalsin
Kimse bilmesin
Gerek yok
Yiyici cikarci adam kullanan tipleri iyi gozlemle uzak dur
Ilk gunler kendimi toplamam biraz zaman alacak ilk defa ailemden ayrilacam en zayif zamanlarim iste piskolojik olarak korkuyorum biraz...

Ilk gunler kendimi toplamam biraz zaman alacak ilk defa ailemden ayrilacam en zayif zamanlarim iste piskolojik olarak korkuyorum biraz...
Korkma
Biz kardesimi dunyanin obur ucuna yolladik
O da ilk kez ayrildi bizden
Salya sumuk agladik
Gittigi gun sesi iyi geldi ben iyiyim sandigim gibi olmadi dedi cok rahatladik karsilikli
Ondan sonrasi corap sokugu gibi
Gunler gunleri kovaladi
Goruntulu konusursunuz
Mesajlasirsiniz sık sık
Bir de oyle ah arkadasim dostum kardesim herseyim olayina cabuk girme
O isler cok zaman alan seyler
İnsallah iyi insanlarla karsilasirsin

canım benim 1 ay sonra kimin ne mal olduğunu anlarsın merak etme.. her ortama girme , herkese tamam deme biraz gözlem yap 1 ay emin ol sen bile şaşırırsın .

Cokk tesekkur ederim benimde insallah oyle olur

canım benim 1 ay sonra kimin ne mal olduğunu anlarsın merak etme.. her ortama girme , herkese tamam deme biraz gözlem yap 1 ay emin ol sen bile şaşırırsın .
Tamam canim ..
Iki kisilik odada kalacağım oda arkadasim insallah iyi olur ben soğuk dururum basta zaten ufff hayirlisi ya düşün düşün çok yoruldum..

Herkesle iletisimin olsun ama samimi olma. Sinav dönemi nota, derslerde imzaya ihtiyacın olacak. Gul gec, bos muhabbet yap ama asla ve asla sirlarini paylaşma

Aynen katiliyorum. Ayni durum basima geldi cunku. Yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi. Herseyimi bilirdi. Sonra hersey aleyhime döndü.

Sakin ha sakin kimseye ozel birseyini anlatma. Eger evde kalacaksan ev arkadasini cok iyi seç. Ama guvenme. Yurtta hic kalmadim ama evde kalmaktansa yurdu tercih ederdim. Cok serbest olmak bir kiz ogrenci icin bence iyi degil. Disarda binbir turlu kötülük var.
Hangi sehire gideceksin bu arada.?

Kayseride okuyacagim ve en cok yurt yonunden dusunuyorum bende insallah iyi insanlar karsima cikar kimseye guvenemem zaten pek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…