• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavsiyeler..

merhabaa :16::16:
benbde bişey sorabilirmiyim. ben çay seti almak istemiyorum. yani tamam olsa güzel olur ama olsada olur yani. boşuna masraf etmek istemiyorum. arkadaşımda illaki al onsuz olmazmış der durur:1::1:

Ben de çay seti almayı düşünmüyorum hem o kadar masraf yapmaya gerek yok hem de benim tarzımı yansıtmadığını düşünüyorum. Gümüş tepsileri zaten çok sevmiyorum onun yerine renkli tepsiler tercihim ama muhtemelen annem ısrarlarıyla bir tane alacak. Onun dışında kaşık vs zaten olacak, gümüş çay altılığı da gereksiz bence, güzel çay bardağı modelleri var onlardan alırız bence. Diğer türlü hem çay takımı olacak hem de beğendiğimiz çay bardağı modellerini de alıcaz ev çay bardağı çay tabağı dolacak :) Ama ben beğenirim diyorsan al tabi o ayrı mesele..

Günaydın asmunikal.. çay setinden kastın nedir tam olarak? bende olmadığı için tam olarak içinde hangi parçalarının oldugunu yazarsan daha iyi fikrimizi belirtebiliriz. en azından benim için böyle :)

Ben de çay seti almayı düşünmüyorum hem o kadar masraf yapmaya gerek yok hem de benim tarzımı yansıtmadığını düşünüyorum. Gümüş tepsileri zaten çok sevmiyorum onun yerine renkli tepsiler tercihim ama muhtemelen annem ısrarlarıyla bir tane alacak. Onun dışında kaşık vs zaten olacak, gümüş çay altılığı da gereksiz bence, güzel çay bardağı modelleri var onlardan alırız bence. Diğer türlü hem çay takımı olacak hem de beğendiğimiz çay bardağı modellerini de alıcaz ev çay bardağı çay tabağı dolacak :) Ama ben beğenirim diyorsan al tabi o ayrı mesele..

bende böyle düşünüyorum. ayda 1kere bile kullanmayacagım şeyi neden alayım..
bide zaten onlar bi kaç yıkamadan sonra çizilcek.. buseferde çizik diye kullanmak istemicem:)
bence gerek yok:)

Blender: Braun

Ütü: philips

süpürge Arnica

el süpürgesi: Black Decker(biraz tuzluydu ama çalışan aile için önemli o yüzden )

mutfak: bernardo, yetkinler, korkmaz, taç , esse, mudo concept(çok kaliteli olmasalarda çok beğendiğiniz bir şey varsa değer)

günlük yemek takımı: karaca

buzdolabı: bosh

fön makinesi : AStra (kuaför tavsiyesi- eminönünde kuaför malzemeleri satan handa var,ismini hatırlayamadım)

diğer beyazlar: profilo :) (boshta muadili olan ürünler herşeyiyle aynı zaten)

su ısıtıcı,tost makinesi: Korkmaz

düdüklü tencere :fissler

yorganlar: taç (bir de engilis homedan almıştım çin malıymış pişman oldum)

ev tekstili : tüm nevresimleri masa örtüsü vs annem dikiyor.(Genelde kumaşçılar sarevin kumaşlarını öneriyorlar.)
onun haricinde madame coco, english home

cam ürünlerde kesinlikle kaliteli alınmalı, eminönü kürkçü hanın yukarsında uygun fiyatlara paşabahçe ürünleri var. ikeadan vs alınan bardaklar hemen çiziliyor,hemen eskiyor ablamdan biliyorum.

tavalar: Tefal

aklıma gelenler bunlar

en ufak ıvır zıvırı bile deli gibi araştırarak aldık,her yorumu şikayeti okuduk nerdeyse :)

o yüzden aldıklarımıda çok içime sinerek aldım.
tabi bazı şeyler ihtiyaca göre değişir.

ama çoğunun fiyat/perf. açısında en iyi ürünler oldugunu düşünüyorum

bir şeyler alırken sizlerin yazdıklarında da çok fikir aldım o yüzden paylaşıyım dedim.

diğer konuyada yazmıştım

Back
X