Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah canım...
86 parça yemek takımım karaca ve klasik bir model,alırken klasik olsun modası geçmesin diye düşünmüştüm,2006 da almıştım( nasılsa evlenmem 6-7 sene diye düşünmüş olmalıyım :)))
kahvaltı takımım da karaca ama daha modern çizgileri olan kare bir model...
günlük yemek takımı konusunda ben senin gibi düşünüyordum aslında tam bir takım olsun daha modern çizgileri olsun diye,ama annem ne yapacaksın 2 farklı 86 parça takımı diyince kafam karıştı... çok ayrıntılı olacak gibi düşündüm... ama indirimden bir takım denk getirirsem dediğin gibi büyük takım alayım...
karaca ve emsan ortak üretim yapıyorlarmış diye duydum,bilenler vardır mutlaka... Aşure tenceresine kadar olan kocaman bir takım istemiyorum ben... ama karacaya da bakıcam mutlaka...
elektrikli ev aletleri konusunda philips ve tefal arasında gelip gidiyorum... önerini dikkate alıcam mutlaka...
bu arada günlük çatal-kaşık takımına gerek varmı arkadaşlar...
birde ben 3 yıl önce yalnız yaşamaya başladığımda yeni eşyalar almıştım hep, arçelik ütü ve elektrikli süpürgem var (sulu olanlardan) çokta memnunum,nişanlım da da tefal ütü var küp gibi yerinden kalkmıyor ve deli gibi su akıtıyor, yazık kolay ütü yapabilmek için almış erkek haliyle ama tam bir eziyet ütü yapmak...
bosch(SMS58M82EU 6 programlı modeli sanırım) bulaşık makinesi aldım yaz aylarında şu an kullanıyorum mükemmel bir şey...(ümidi kesmişim evlilikten kendime çalışmışım o ümitsiz dönemlerde sanırım

çamaşır makinesi de nişanlımda var arçelik o da gayet güzel, bana kalsa bosch alırdım ama hazır var diye sesimi çıkaramıyorum...
çok eksik var çokkkk, sağlıkla tamamlamak nasip olur inşallah...