İki defa bebeğimi kaybettim çok üzülüyorum ağlıyorum o kadar çok istiyodum ki anne olmayı.gunluk hayatımı da etkiliyo bu durum ne yapsam eski ben olamıyorum.benim gibi olan ve psikolojik destek almayı düşünen ya da alan var mı?
İki defa bebeğimi kaybettim çok üzülüyorum ağlıyorum o kadar çok istiyodum ki anne olmayı.gunluk hayatımı da etkiliyo bu durum ne yapsam eski ben olamıyorum.benim gibi olan ve psikolojik destek almayı düşünen ya da alan var mı?
Öncelikle başınız sağolsıun Mutlaka destek alın bırakmayın kendinizi.Bir sonraki gebeliğinize inşallah daha sağlıklı olursunuz.Hem fizyolojik hemde ruhen düzelirsiniz.Melekleriniz hep sizinle inşAllah
Canım çok geçmiş olsun.. Eğer sen kendin olarak bu konuyu aşamıyorsan, hayatını etkileyecek kadar ruhen dibe vurduysan elbette psikolojik destek almalısın. Bende iki kez bebeğimi kaybettim ikincisi çok daha büyüktü 4.5 aylıktı. Yıkımı nasıldır bilirim o yüzden seni anlıyorum.. Ben destek almadım bol bol dua ve sabır ile ayakta durabildim. Hala unutmuş değilim hala aklıma gelir ağlarım orası ayrı bir konu ama insan o acıya da bir zaman sonra alışıyor işte.. Bak şimdi Rabbim bana 3. Kez anne olmayı nasip etti. Doğumu bekliyorum. Sana da 2 kez nasip etmiş eminim 3.yü de nasip edecektir.. Sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah