Kizlar malum yarin pazar..istanbulda ailece vakit gecirebileceginiz bir mekan olur,gezilecek bir yer olur,eglence merkezi olur.. tavsiye edebilir misiniz?Gecenlerde akvaryuma gittik mesela cok guzeldi.Bunun gibi olabilir yada bir etkinlikte olabilir bazen ne yapalim derken gunun yarisi geciyor..
Tvdeki cumartesi reklami geldi aklima birden :) en güzeli temiz havada havada guzelse yürüyüş yapip sahilde oturmak bence İstanbulnnasil bilmiyorum ama izmirde hava sahil içinuygun.iİstanbul da uygunsa degerlendirebilirsiniz .
havalar ısınınca mutlaka vialand a gidin hatta 23 nisanda büyük ihtimalle indirimli olur. Çok güzel ya gidince saatlerce çıkasın gelmiyor :) eviniz uzak mı bilmiyorum ama kar merkezi var Beylikdüzü Torium Avm'de snowpark var. Çok sevdim orayı. Biraz pahalı gibi ama eğlenceli bir yer. Cevahir'in elt katında çocuklar için eğlence merkezi var orası da güzel. Sinemaya götürün yaşları kaç bilmiyorum ama vizyonda sevimli erdarja var. :) aklıma gelenler bunlar.
Aahhh ahhh
yarami destin. Hic bir haftasonu evde durmayan ben soyle dusundum de neredeyse 7 aydir hic biryere gidemedim
herkes dogumdan sonra bebegine nadil bakacagini filan hayal ederken ben alsam da miniklerimi soyle sahile cimlere bir yayilsam diyorum.
Dusununce bile yabanci geldi bu mevsimde nereyegidilir fikri birden.
korular super olur ama biraz erken
vialand var ama ben pek tercih etmezdim doga varken
cevrenizde boyle mangal yapilabilecek piknik alanlari varsa alin baliklarinizi salatanizi kosun bir kapali mekana. Size soba da yakiyorlar etraf yemyesil temuz hava ohh mis doga yuruyusu harika oluyor.