Tavsiye

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.626
286
123
Kızlar bir işe girip çalısmaya karar verdım psikoloğumla da konustum benim icin daha iyi olacagını söyledi suan pek istegim olmasa da evde durmanın benim için faydası olmayacagını biliyorum ve umarım çalısmak rahatsızlıgım ıcınde iyi olacak sormak istedigim güvenlık kursuna gidip sertifika almaya karar verdim güvenlik işinde çalısan var mı aranızda tavsiye edermisiniz

@Dertliii90 merhaba..
Öncelikle rahatsızlığınız için acil şifalar diliyorum. Ben çalışmadım ama çalışan bir bayan arkadaşım anlatmıştı. Avm'de çalışmış. Tüm gün ayakta olmaktan, çalışma saatlerinin zorluğundan, insanlarla uğraşmanın çok zor olduğundan, vs bahsetmişti. Tabi ki her işin bir zorluğu var. Bunları düşünüp degerlendirebilirsiniz belki..

@Dertliii90 merhaba..
Öncelikle rahatsızlığınız için acil şifalar diliyorum. Ben çalışmadım ama çalışan bir bayan arkadaşım anlatmıştı. Avm'de çalışmış. Tüm gün ayakta olmaktan, çalışma saatlerinin zorluğundan, insanlarla uğraşmanın çok zor olduğundan, vs bahsetmişti. Tabi ki her işin bir zorluğu var. Bunları düşünüp degerlendirebilirsiniz belki..
Çok sağolun evet mutlaka vardır zorluğu biraz yorucu bir iş ama dediginiz gibi her işin zorluğu oluyor avm biraz daha yogun olur tabii calısılan yerde cok önemlı sanırım bu işte

Kardeşim sertifika almıştı geçtiğimiz günlerde. Kadın güvenlik görevlisi açığı olduğunu söyledi. Artık her yerde güvenlik çalışıyor. 2000 tl de maaşı var aşağı yukarı. İmkânınız varsa alın. Ben de alacağım nasipse.

Anladım alıcam bende insallah ama iş olarak nasıl kardesınız memnun mu tavsıye edıyor mu

Back
X