• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama TAVSİYE:loreal matrıx boya silici

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
kızlar yıpranmıs saclarımı dahı sıyahtan kumrala cevırdım evde ve zerre kadar yıpranmadııııı:46:

ne yaptın boya siliciyle akıttın sonra da kumralamı boyadın
ayrıntılı anlatırsan bazılarının işine yarayabilir :71:

kuaforden marıx boya sılıcı aldım sacıma surdum her yerıne arayarak bır gram uzama kopma olmadı rengını ıstedgım acıklıga gelınce yıkadım uzerıne majırel kullu kumral ve azıcık ıgora turuncu azalıcı sıkıp karısırıp sacıma surdum ve sonuc mukemmel:D kuafor 200 l ye yaparım dedı ben toplam 50 lıraya hemde hıc yıpranmadan cıkt:69:ım

ya ben googleda aratıyorum boya diye cıkıyo ama sen boya silici diyosun o boya mı oyle yapıyo yoksa senindediğin ayrı bişey mi?

saçımı bugun siyaha boyadım ama eşimin hoşuna gitmedi :43: ben yine sarıya dönmek istiorum bu konuda yarımcı olursanız seviirim lütfen

rewend arkadaşım biraz ayrıntı verir misin resim falan varmı yaa benim de röflemin aralarında kahveler var onları silsem ve küllü sarıya boyasam noluuur :95:
bu arada bu silici sadece kuaförlerde mi oluyo ceap ceap lütfen :84:

kızlar araştırdığım kadarıyla lorealin bir ürünü ve net üzeri de satan pek bir yer yok geniş kapsamlı kuaför malzemeleri satan yerler büyük kozmetik mağazalar ve kuaförlerden temin edebiliriz gibi geldi bana alıp sacımın ufak bi kısmında denemeyi düşünüyorum ben bu hafta. sonu sonucu sizlerle paylaşırım.

kızlar gec gırdım kusura bakmayın sımdı ben bunu bı kuaforden paketını 10 lıra olmak uzere ıkı paket aldım efassor nıyetıyle gıttım bunu verdı...ınternet kafede oldugum ıcın sıze netten buldugum resımlerle sac rengımı anlatmaya calısacagım cunku resım ekleyebılecegım bı durum yok su an :) $74917474.webp yanlısmı yukledım bılmıorum ama bu foto yu googledenmn buldum sacım su an aynen bu renk oldu bıraz daha kullusu bunun ve sıyahtı

Son düzenleme:
rewend arkadaşım biraz ayrıntı verir misin resim falan varmı yaa benim de röflemin aralarında kahveler var onları silsem ve küllü sarıya boyasam noluuur :95:
bu arada bu silici sadece kuaförlerde mi oluyo ceap ceap lütfen :84:

eger aradakı kahveler boya ıse tabıkı yapabılırsın ama dogal sacı pek acmıo cnm

rewend başarılı bir sonuca ulaşmışsın tebrik ederim öncelikle:)
benim aklımda da efassor var şu an. yaz yaklaşınca bununla kuaföre sildirmeyi düşünüyorum. merak ettiğim şey, matrixle efassor arasındaki farkı biliyo musun tam olarak? neden efassor yerine matrix'i verdiler? efassor diğer açıcılar kadar yıpratmıyomuş diye biliyorum. bunu kullandıktan sonra gözle görünür bir yıpranma oldu mu sende? kusura bakma çok soru sordum ama bu sefer saçlarımın canına okumak istemiyorum daha fazla :18:

kızlar bende bugun bi kuaforle konustum sacım kahve rengi küllü kumral-sarı tonlarına gecmek ıstıyorum bı dahakı hafta sonu yapcak ben sordum acma ıslemını matrixle yapıomus bakalım nasıl olcak =) ama yıpranmadan bahsetti açıkçası bikaç paket atarız bakarız ne kadar acılıyo zarar veriyo mu ona gore devam ederiz ya da bırakırız dedi hiç yıpratmama söz konusu değil demekki.

Son düzenleme:
rewend başarılı bir sonuca ulaşmışsın tebrik ederim öncelikle:)
benim aklımda da efassor var şu an. yaz yaklaşınca bununla kuaföre sildirmeyi düşünüyorum. merak ettiğim şey, matrixle efassor arasındaki farkı biliyo musun tam olarak? neden efassor yerine matrix'i verdiler? efassor diğer açıcılar kadar yıpratmıyomuş diye biliyorum. bunu kullandıktan sonra gözle görünür bir yıpranma oldu mu sende? kusura bakma çok soru sordum ama bu sefer saçlarımın canına okumak istemiyorum daha fazla :18:

cnm o kadarını bılmıorum ama tek bıldıgım sey matrıx daha unlu bır urunu ve yurtdısında kullanılan bır urun genel anlamda yok benım sacımı yıpratmadı gayet ıyı ben efassoru 2 yıl once kullanmıstım matrıx ı tavsıye ederım cnm

Back
X