sevgili elenor;
çok kötü bir imla ile yazmışsın, biraz dikkat edebilirmisin lütfen...
teşekkürler
ben 3 aydan fazla bi zamndır kullanıyorum bu boyayı.. teyzem yurt dısından getirmişti
sarısan döndüğüm içinde 15 günde 2 kez boyadım başta.. daha sonrada 25 gün civarında sürelerle boyadım saçlarımı .. yeterli olmuştur umarım
ya saçlarınızı evde nasıl boyuyorsunuz nolur yardım edin?
ben ilk defa boyucam ama talimattan bişey anlamadım.
naturel colors aldım oda bitkisel boya,içinde fırçasını bulamadım?şampuan gibi sürüp karıştırcakmıyım napıcam?
iki aydır loreal casting çikolata karamel tonunu kullanıyorum merak edenler için anlatayım gerçekten süper bir renk ortaya çıkıyor ama ben bu ay koyu kahve yapmayı düşünüyorum koyu renkler daha çok hoşuma gidiyor çünkü. tereddütte olanlar rahatlıkla kullansınlar süper bir boya gerçektende benim saçlarım yaptırdığım röfleler ve açıcıların etkisiyle çok yıpranmış durumda olduğu halde saçımı bu boyayla boyadığımda saç kremine bile ihtiyaç duymadım yumuşacık ve pırıl pırıl oldu saçlarım bi de satın aldığım parfümericideki satış görevlisi bir çok bayanın bu boyayı sadece saç bakımı yapmak amacıyla aldığını söylemişti bana çok saçma geldi tabi inanmadım ama saçımı boyadığımıda anladım haklı olduğunu bi boyanın çok ötesinde bir ürün şiddetle tavsiye edilir ancak tek olumsuz yanını söylemeden geçmiyim beyazları kapatma konusunda çokta başarılı değil. kötü de değil ama tamamende kapatmıyor ama yine de denemeye değer bir ürün
Cıkolata karamel muhtesem bı renk zemın acıksa eger daha da guzel oluyor bende boyadım yıne aldım aynı rengı beyaz kapatmaması su yonden olabılır acık kahve karamel tonlarında daha koyu ton olsa kapatır dıye dusunuyorum ama su var annemın sacını kumralla boyadım cok guzel kapattı guvenle alabılecegım bı boya ıkı gun once kolestonun carpıcı bakırını aldım lanet olsun bı daha koleston mu tovbe saclırımı supurge gıbı yaptı yaktı hep ama loreal oyle dııl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?