kızlaar ben dün boyadım saçımı sonunda:) yaa bnce müthiş bi boya küllümango arkadaşım cok tesekkürler iikii önermişsinn bana bu boyayıŞeniz
aynenn senin dediğin gbi uyguladımm dün boyadım iştee sacımı byasını akıtıp kremledim daha sampuanlamadım 2 gün dha bekliycema.s
saçım hiiiç yıpranmadı yumuşacık ve pırıl pırıl:dance:
vee tam istedgim renk oldu..kutunun üstündeki renktenn çokaz dha koyu ama farkedilicek kadar diil neredeyse aynı renk:) yanii bn cok begendmm sanki sacımı boyamadımda bakım yaptım yaniii..hatta boyayan arkdsım bayıldıı kokusunaa sonucunaa fln,o baska bi boya markası kullanıodu artık kesinlikle bende bundan alcam dedii..cok tesekkürler kıslarr yenidennnn a.s.:enbuyukkk:
cnm benmde saçlarım yanık bende amonyaksız olduğu için bu boyayı kullanıyorum 25 kez boyadım bu boyayla.. hiç bi değişiklik olmadı yani yanık yerler daha da kötü hale gelmedi.. saçına kesinlikle zarar vermio. verse benimkiler elimde kalırdı zaten :sm_cool:
hangi rengine boyadın cnm?
canım 2 3 gun sonra yıkadıktan sonra daha çok begenırsın emınım renk oturunca o zaman kutudakı rengin aynısı olur. evet bende kokusunu çok begenmıştım çok yumuşak bır boya. kokusuda guzel oldugunda psikoljık olarak saçı besliyor hissi yaratıyor ınsanda.
ya arkadaşlar pardon 25 demişim okudum da şimdi yuhh dedim kendi kendime
5 yazacaktım kusura bakmayın.. ama dediğim gibi saçlarım yanık olmasına rağmen hiç bir zarar vermedi bu boya
cnmm aynenn 25i görünce bnde şok olmuştum:1shok:sırnaşık şey
peki smdiye kadar 5 kez boyadıysann bşey sorabilirmiymm sna, ne kadar aralıklarla boyadınn??
bn suan saçımın renginden cok memnunumm dediğm gbi 700 kumrala boyadım cok güzel bi renk olduu.amaa ya çok akarsa die, yne boyamak için mrk ediorumm
canım yıne ben cevap vereyım sen başka arkadaşa sormuşşun ama :) normalde ıkı boyama arasında en az 3 hafta gereklidir. ama bu boyada amonyak olmadıgından eger çok akarsa 2 hafta sonra tekrar boyayabılırsın. ama amonyaksız dıyede zarar vermıyor demek değil. sen dedigim hafta aralıklarını unutma. sakını sık sık boyanırsa parlaklıgı gıder rengi gıder ve yıpranır.
ben 3 aydan fazla bi zamndır kullanıyorum bu boyayı.. teyzem yurt dısından getirmişti
sarısan döndüğüm içinde 15 günde 2 kez boyadım başta.. daha sonrada 25 gün civarında sürelerle boyadım saçlarımı .. yeterli olmuştur umarım
selam arkadaslar uzun zamandir bu sitenin takipcisiyim en sonunda dayanamadim ve araniza katildim..bende bugune kadar cogunuz gibi saclarima tonlarca para harcayarak heray boyatanlardanim..en son kullandigim loreal casting bence HARIKA..yaklasik biray olmasina ragmen sacimda hicbi solma yok aksine isil isil..tam katalogundaki gibi bi sonuc ede ediyosunuz..bence daha fazla dusunmeyin..Loreal kalitesi...
Hangi renge boyadın canım?Birde saçlarında önceden boya varmıydı yoksa doğal saç renginin üzerine mi boyadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?