Saç Rengi ve Saç Boyama Tavsiye:Loreal casting color amonyaksız saç boyası

tabiki tutar canım.hem de çok güzel olur.bence sende 600 koyu kumral al,çünkü yıkadıkça açılacak zaten.
umarım memnun kalırsın.
cevabı geç yazdım kusura bakma canım :))))
a.s.

canım dün gittim aldım kestane şekeri olan rengini tam istediğim renk nezamandır böyle bir renk arıyodum bulamamıştım çok sevindim yarın veya öbür gün boyucam çok teşekkürler paylaştığın için...hihoyyyt

boyadaıysan resim koyabilirmisin acaba??=) bugün yaklasık 1 saat sonnda hangi rengi alabilecegime karar veremedim de.ben normalde exellence serisinden buzul kahveye boyuyordum ve cok memnunum renk harika ama inanılmaz cabuk akıyor bu boya bnde durmuyo resmn.bunlar 28 yıkamaya kadar dayanıklıymıs umarım öyle olur..
bir de renk konusunda arkadaslar yardım kestane oyassam kızıllık olur mu acaba kızıl istemiyorum koyu kahve istiyorum.palette de koyu kako diye ir renk var onu deneyen var mıı?palette için cok katı sert yapıyo falan dediler ama bilemiyorum nasıldır acaba?benneyaptımki

canım palette sert filan yapmıyor,oldukça yumuşak bir boya.
ama loreal casting daha yumuşak.hem de amonyaksız.
kızıllık istemiyorsan kumral tonlarını denemen lazım :)))

güle güle kullan canım :)))
inşallah istediğin gibi olur a.s.

bende son iki seferdir bu boyayla boyuyorum saçımı lorealin diğer serisine oranla sertleştirmiyor kötü kokmamasıda en güzeli doğal bi tonlaması var memnunum bende..

beyaz saçları olup da bu boyayı deneyen arkadaşımız var mı ? beyaz saçları nasıl kapatıyor bilgi verebilirler mi?amonyaksız boyalar beyazları tam kapatamaz diye duymuştum ama

beyaz saçları olup da bu boyayı deneyen arkadaşımız var mı ? beyaz saçları nasıl kapatıyor bilgi verebilirler mi?amonyaksız boyalar beyazları tam kapatamaz diye duymuştum ama

saçım az olduğu için boya arttı onunlada annemin saçını boyadım tamamen kapandı beyazları hatta ben çok uğraşmadım yüzeysel boyayıp geçtim ona rağmen güzel oldu..

canı kutunun uzerınde beyaz saçı yuzde 70 e kadar kapatır yazıyor. ve amonyak olmadıgı içinde farklı yansımalar yapabılır yıkandıkça.çünkü saçın derinine işlemiyor. ama yınede dene istersen çünkü gerçekten kalitelı bır boya saçına zarar gelmez denemekten

arkadaşlar ben de koyu kahve(siyahtan bir sonraki)renge boyadım,gayet parlak ve memnunum,bikaç tel beyazımı da kapadı

aysh koyu kahve 3.0 değil mi siyah gibi mi duruyor yoksa daha naturel mi duruyor yani tam kalıcı bir boya değil bu sanırım

ewt cnm siyah kadar bariz durmuyor çok naturel paırıl pırıl koyu bi kahvelik veriyor,6 hafta kadar dayanıyor,tavsiye ederim..

kıslar bende koyu kestanaye boyamak istiyorum... saçlarımda boya vardı uçlarını boyadım hep kendi rengime dönmek için... saçlarım siyah... ama karar veremedim siyah mı alsam koyu kestane mi? siyah çok koyu olur mi ki? ne olur kıslar tavsiyeniz...

canım tereddutun varsa koyu kestanesını al. memnun kalmazsanda 2 3 hafta sonrada sıyahını alırsın onunla boyarsın. sıyahı alıpta çok kou oldu demektense dedigim gibi yaparsan hiç olmazsa keke deyıp uzulmezsin

evet haklısın canım ya hem siyahtan dönmekte çok zor.. ondan sonra açmak için uğraş teşekkür ederim....

bende kestane sekerini aldım ama daha denemedim bakalım birde karameli begendim onu da alıcam ileride boyucm. insallah güzel olu. beyazların yüzde 50 sini kapar yazıo amma.

selam kızlar,benim saçım şu an aşağı yukarı avatardaki gibi,ben şimdi bu casting serisinin kestane şekerini alıp boyasam saçlarımı nasıl bi sonuç alırım sizce? siz böyle anlattıkça canım çekiyo valla :)
yıkadıkça alttan yine sarılarım mı gelir yoksa röflelerim kapanır mı merak ettim bilen varsa söyleyebilir mi lütfen...

bendede röfle vardı bi kaç boyamayala ancak kapatımm... ama yine saçlarımın ucları kahve parlıyo..saçlarım siyah o yüzden koyu kestane aldım...boyanın kalitsinede bağlı ama 2. yi boyaman gerekebilir..

tuzlu çerez koyu kestane 300 mü oluyor? röflenin üzerine boyayınca ne kadar zaman sonra aktı ve çok koyu mu duruyor yoksa saçın kendi rengi gibi doğal mı duruyor?şimdiden teşekkür ederim.

fatoşşş bence kestane şekeri diil de kahvenin en koyusunu al anca kapar bikaç ton var anladığıma göre saçında cnm,2 boyama da tamamdır..

tuzlu çerez koyu kestane 300 mü oluyor? röflenin üzerine boyayınca ne kadar zaman sonra aktı ve çok koyu mu duruyor yoksa saçın kendi rengi gibi doğal mı duruyor?şimdiden teşekkür ederim.

ben lorealle boyamamıştım ama... akan boya o değildi... gerçi röfleyi kapatmak çook zor..hangisi olursa olsun.. benim bu 3. boyamam olucak... hala kahve parlıyo..28 yıkama dediğine göre daha uzun gidicek inş... 300 koyu kestane evet.. benim saçlarım siyah o yüzden uçlarını boyadığım zaman doğal duruyo.. seninde siyahsa bi problem olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…