tabiki tutar canım.hem de çok güzel olur.bence sende 600 koyu kumral al,çünkü yıkadıkça açılacak zaten.
umarım memnun kalırsın.
cevabı geç yazdım kusura bakma canım :))))
a.s.
canım dün gittim aldım kestane şekeri olan rengini tam istediğim renk nezamandır böyle bir renk arıyodum bulamamıştım çok sevindim yarın veya öbür gün boyucam çok teşekkürler paylaştığın için...hihoyyyt
boyadaıysan resim koyabilirmisin acaba??=) bugün yaklasık 1 saat sonnda hangi rengi alabilecegime karar veremedim de.ben normalde exellence serisinden buzul kahveye boyuyordum ve cok memnunum renk harika ama inanılmaz cabuk akıyor bu boya bnde durmuyo resmn.bunlar 28 yıkamaya kadar dayanıklıymıs umarım öyle olur..
bir de renk konusunda arkadaslar yardım kestane oyassam kızıllık olur mu acaba kızıl istemiyorum koyu kahve istiyorum.palette de koyu kako diye ir renk var onu deneyen var mıı?palette için cok katı sert yapıyo falan dediler ama bilemiyorum nasıldır acaba?benneyaptımki
canım dün gittim aldım kestane şekeri olan rengini tam istediğim renk nezamandır böyle bir renk arıyodum bulamamıştım çok sevindim yarın veya öbür gün boyucam çok teşekkürler paylaştığın için...hihoyyyt
beyaz saçları olup da bu boyayı deneyen arkadaşımız var mı ? beyaz saçları nasıl kapatıyor bilgi verebilirler mi?amonyaksız boyalar beyazları tam kapatamaz diye duymuştum ama
beyaz saçları olup da bu boyayı deneyen arkadaşımız var mı ? beyaz saçları nasıl kapatıyor bilgi verebilirler mi?amonyaksız boyalar beyazları tam kapatamaz diye duymuştum ama
tuzlu çerez koyu kestane 300 mü oluyor? röflenin üzerine boyayınca ne kadar zaman sonra aktı ve çok koyu mu duruyor yoksa saçın kendi rengi gibi doğal mı duruyor?şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?