çikolata karameli deneyen oldu mu? kutudaki renk çok güzel ama koyu çıkar mı ki???
Eki Görüntüle 182982
selam kızlar.. benim saçlarımın kendi rengi koyu kestane.5 ay kadar önce sea color'un çilek kırmızısı rengine boyadım ve tatilde denize fln girince baya aktı açık kahve gibi oldu,5 cm kadarda diplerim geldi resmini koyayım size:)
Eki Görüntüle 262579
şimdi benim istediğim,saçımın doğal rengine yakın bi renge boyayıp bi daha boyamamak. Çünkü dip boya derdinden çok sıkıldım! ve saçlarım boyamaktan çok yıprandı kurudu.
Loreas castingle boyamaya karar verdim fakat hangi renge boyayım ?
323 bitter çikolata mı, yoksa 400 kestane mi? peruk gibi koyu dursun istemiyorum,doğal kendi rengimmiş gibi dursun ve bi daha boyatmıyayım istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum:)
ha bide dip boyam fln geldi saçım 2 renk ya, nası boyayım saçımı önce dipler flnmı ayrıntılı anlatrsanız çok sevinirim:)
benimde saçım seninle aynı renk .loreal casting serisinin koyu kestane rengini tavsiye ederim ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum kendi rengi gibi duruyo .ilk boyandığımda çok yadırgamıştım rengi koyu gibi gelmişti fakat saçdipleri çıkmaya başlaınca farkettim nekadar doğal durduğunu.arkadaşım bitter çikolata rengini kullandı .omavi siyah duruyo .yani koyu kestaane gibi doğal değil ama çok hoş rengi var.400 ü denemedim yorum yapamıycam.
uygulamaya gelince de bence saçın uzun olduğundan 2 kutu al saçın tamamını boya .benimde saçların akan boyalar yüzünden gökkuşagı gibiydi 2 kutuyu tamamen uyguladım sonuç süper...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?