Tavsiye istiyorum...

ortayüz germe ameliyatimdan çok memnunum dr.um Oytun idil tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

izmirde gögüs büyütme ameliyatı olacak kişilere tavsiyem cenk tokat.meme buyutme amelıyatı oldum ve sonuctan gayet memnunum..burada okudujklarım kadarıyla bazı doktorlar protezı kucuk tutuyo bence ugrassmak ıstemıyolar nedenı daha buyuk cep acacak daha cok ugrasacak.tehlıkelı olur hıkaye sadece ıyılesme suresı uzar..benım doktorum sola 350 saga 375 lık protez yerlestırdı sonucta gayet basarılı..elıde cok hafıf..izmirli arkadaslara tavsıye ederım cenk beyi

ben silinumoun büyüklüğünü doktorlarıma bıraktım. herkese aynı büyük silikon gitmes dediler bana. 300 koydular kas altına. büyüklüğünden mutlu oldum. birde çok büyük koydurursan sarkar dediler ilerde uyardılarbeni. örnek resimde gördüm. kas altı çok büyük olmayanı öneririm. bu arada doktorlarım docen dr ömer özerdem ve gökhan özerdem kardeşel. önerrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…