Tavsiye istiyorum...

zukseddin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
876
0
arkadaşlar selam benim göğüslerim çok küçük bu yüzdende silikon yaptırmak istiorum,izmirde bu işi yapan bi kaç dr tavsiye edebilir misiniz bana

benim doktorumu tavsiye edebilrim hem hiç acı çekmedi hem üni hastanesi diye ucuz oluyor fiyatı hemde işinin ehli yani çok memenunum daha 4 buçuk ay olmasına rağmen

Merhaba ege ünv. ufuk bilkayı tavsiye edebilirim birkaç ay içinde bende kendisine ameliyat olacağım kendi sitesinden bilgi alabilirsin.

op.dr.ebru durmus dıyorum cunku protezı göğüs altından kesı yaparak iz bırakmıyor ve gögüs ucundan keserekte hissiz lik olmasına sebep olmuyor... Şov yapıp koltuk altı kesısı ıle yapıyor.iz bile yok..
tanısıp fikir almanızı tavsıye edrım...

şov ile ne alakası var ?
artı koltuk altı kesisi doktorların çok sıcak baktığı bi kesi yöntemi değil.

abcj sana katılıyorum, benim doktorum kesinlikle yapmam demişti, kesi yeri ile protezin yerleşeceği yer arası mesafe çok fazla ve riskli demişti..

risk derken arkadaslar ne gibi bir risk sordunuz mu?
tercih etmeyen dr arkadaslar gögüs altından daha kolay yerleştirip ugrasmadıkları ıcın olabılırmı acaba ??
bir de neden sıcak bakmadıgı bır kesı cok merak ettım acıklarmısınız..???kaydirigubbakcemile2

Siz niye merak ediyorsunuz bende onu anlamadım. Nereden bileceksiniz ki kesi yerlerine göre protez yerleştirmeyi? Niye bu kadar şiddetle reklam yapıyorsunuz? Bir anlam veredim tabii doktor değilseniz!!!!

myracnn, yanında çalıştığınız doktorun ameliyat yöntemlerini ve hekimliğini taktir ediyor olabilirsiniz ama yaşamadığınız bir ameliyatın yöntemini nasıl oluyor da bu denli ateşli savunuyorsunuz anlamadım. Bırakın, patronunuzu ve tercih ettiği yöntemi siz değil de hastaları anlatsın ve de tavsiye etsin......

okdr bilinçsizce yazılıyor ki yorumlar insanları yanlış yönlendirmeyin. o dediğiniz kendine güvenemyen doktorların soledıı olabılrı ancak ben cok unlu bır estetk dok.oldum profosor koltuk altından gırdı 40 gun oluyo ne agrım oldu ne bıseyım 2.gun dısardaydım suan benden goren herkez delı oluo goguslerıme hem buyuk hem dogal ve ızlerım cok kısa bı sure olmasına ragmen yarıya yarıya gectı cok memnunum herkeze de tavsıye ederım asla yukarda durmuyo ınanılmaz dogal, zaten cogu dok. koltuk altından yapmayı onerır hıs kaybı gıbı prob. olmuyomus kı ben suan tamamen hıssedebılıorumm.

çoğu doktor tavsiye etmiyorsa bu ameliyatın zorlugundan değildir değilmi mantıklı olalım lütfen...

arkadaslar yasamadıgım bır seyı tavsıye dıyorum cunku bunun bırebır ıcınde her gun bulunmaktayım.bunda yanlıs bır sey yok dıye dusunuyorum.siz bir kere oldunuz ve bıttı ben her gun kac tane hasta goruyorum sız dusunun bu meslegı bırebır yasıyorum memnun olunmasa burada elbet yazmam hıc etık degıl acıkca kım oldugumu da yazdım sızlere bu kadar net olanlar var mı acaba aramızda
Gögüs ayrılıgına gelınce hiç te öyle bır sey olmuyor.zaten hastaların amelıyat oncesı sonrası fotografları yenı amelıyat olacak hastalara gosterılıyor.koltuk altından protez yapmanın avantajı memeyı hıc bır sekılde kesmemek duyusuna zarar vermemek sut kanallarını korumaktır.bu yontem Türkiye de çok fazla gelişmediği için daha dr.lar tam olarak bu yontemı bılmedıgı ıcın gögüs altından kesmek dr.a daha kolay oldugu ıcın koltuk altı kesılerını genelde cok yapmazlar.daha doğrusu yapamazlar lutfen kusura bakmayın.. yazdıklarım ıcın.ama bırakın bu kadar ateşli yazabileyim ben 8 yıldır plastik cerrahla çalışıyorm , Bekar, bebek sahibi olacak bütün bayanlara bu yuzden koltuk altından protez yerleştirilmesı ameliyatını öneriyorum.. herkeze sevgiler kızlar..

arkadaslar fatih dagdelene yaptiran oldumu nasil bi doktur soylerseniz bana yardim edersiniz tesekkur ederim

Hanımlar izsizgöğüs büyütme yazısı KK sitesinin ana sayfasında Dr.Nazmi Bayçın tarafından anlatılmış. Orada koltuk altı kesi ile göğüs büyütme ameliyatının bilgileri var.
Sayın myracnn haklı. Bu tekniği her doktor yapamıyor. Bunu sebebi zorluk, kötü sonuç vb. şeyler deil. İşinin hakkını verdikten sonra en baba sonuçlar bu teknikte oluyor. Bu demek deilki diğerlerinde kötü oluyor. Doğru ve itinalı teknikle yapılan her ameliyatın sonu zaten iyi olacaktır. Hiç iz istemeyenler için bence koltuk altı kesisi en iyisi. ama iz olması durumu farketmesse istenilen yerden kesi yapılır. Bir de benim gördüğüm koltuk altı kesisi ile yapılan hastalar neredeyse hiç ağrılı olmuyor. Hatta sabah ameliyat olup akşamına taburcu oluyorlar.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…