Tavsiye - IP Bebek Kamerasi

Delirella

2 si cennet 3 meleğin annesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
6.432
8.266
198
Merhaba anneler,

Çalışmama az kaldı, bu nedenle bebeğim için evde 2 odaya konacak IP Kamera alacagim, işten internetten de bağlanabileyim diye IP olmalı.

Kullandığınız, onereceginiz Kamera markası olursa sevinirim, her şey ates pahasına

Şimdiden teşekkürler :)

29 Kasım'da 518 TL almıştım evde denedik baya beğendik araştırıp almıştım zaten fakat kullanmak nasip olmadı sonrasında bakabilirsin brion vega

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-23-21-33-04-352_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 112
IP alma o kamera ile başımıza neler geldi of unutmak istiyorum

Nasıl bir sorun
Biz oğlum doğduğu zaman ıp li kamaraya almıştık . O zaman bebek emiyor diye bizim odamızda uyuyordu . Bir gece 04:00 civarı arkam kameraya dönük bebek emziriyorum eşim de yanımda uyuyor . Arkadamdan bir tık sesi geldi kamera açıldı gece görüşü açıldı ve kameraya hareket etti o an korkundan altıma yapacaktım . Eşime anlattım bana dedi ki sen uykusuz kalıyorsun hayal gördün kesin. Sonra bir kere de 20:00 de oğlumu uyuturken aynı şey oldu o an eşim içerdeydi msj yazdım sen mi açtın diye hayır dedi o an kamerayı söküp çöpe attık

Çok kötü olmus başka birine tanımlı miydi

Hayır eşim ve benden başka kimse de yoktu . Yani netice de hiç tanımadığımız birisi bizim ıp kameramızı hackleyerek yatak odamızı izledi . Belki de gündüz de açıldı ama ben fark etmedim neticede ışık yok vs

Hayır eşim ve benden başka kimse de yoktu . Yani netice de hiç tanımadığımız birisi bizim ıp kameramızı hackleyerek yatak odamızı izledi . Belki de gündüz de açıldı ama ben fark etmedim neticede ışık yok vs

Hangi markaydı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…