• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiye - IP Bebek Kamerasi

Delirella

2 si cennet 3 meleğin annesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
6.432
8.266
198
Merhaba anneler,

Çalışmama az kaldı, bu nedenle bebeğim için evde 2 odaya konacak IP Kamera alacagim, işten internetten de bağlanabileyim diye IP olmalı.

Kullandığınız, onereceginiz Kamera markası olursa sevinirim, her şey ates pahasına 🙈

Şimdiden teşekkürler :)

29 Kasım'da 518 TL almıştım evde denedik baya beğendik araştırıp almıştım zaten fakat kullanmak nasip olmadı sonrasında bakabilirsin brion vega

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-23-21-33-04-352_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-01-23-21-33-04-352_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 112
IP alma 😢 o kamera ile başımıza neler geldi of unutmak istiyorum

Nasıl bir sorun
Biz oğlum doğduğu zaman ıp li kamaraya almıştık . O zaman bebek emiyor diye bizim odamızda uyuyordu . Bir gece 04:00 civarı arkam kameraya dönük bebek emziriyorum eşim de yanımda uyuyor . Arkadamdan bir tık sesi geldi kamera açıldı gece görüşü açıldı ve kameraya hareket etti o an korkundan altıma yapacaktım . Eşime anlattım bana dedi ki sen uykusuz kalıyorsun hayal gördün kesin. Sonra bir kere de 20:00 de oğlumu uyuturken aynı şey oldu o an eşim içerdeydi msj yazdım sen mi açtın diye hayır dedi o an kamerayı söküp çöpe attık

Biz oğlum doğduğu zaman ıp li kamaraya almıştık . O zaman bebek emiyor diye bizim odamızda uyuyordu . Bir gece 04:00 civarı arkam kameraya dönük bebek emziriyorum eşim de yanımda uyuyor . Arkadamdan bir tık sesi geldi kamera açıldı gece görüşü açıldı ve kameraya hareket etti o an korkundan altıma yapacaktım . Eşime anlattım bana dedi ki sen uykusuz kalıyorsun hayal gördün kesin. Sonra bir kere de 20:00 de oğlumu uyuturken aynı şey oldu o an eşim içerdeydi msj yazdım sen mi açtın diye hayır dedi o an kamerayı söküp çöpe attık
Çok kötü olmus başka birine tanımlı miydi

Hayır eşim ve benden başka kimse de yoktu . Yani netice de hiç tanımadığımız birisi bizim ıp kameramızı hackleyerek yatak odamızı izledi . Belki de gündüz de açıldı ama ben fark etmedim neticede ışık yok vs

Hayır eşim ve benden başka kimse de yoktu . Yani netice de hiç tanımadığımız birisi bizim ıp kameramızı hackleyerek yatak odamızı izledi . Belki de gündüz de açıldı ama ben fark etmedim neticede ışık yok vs

Hangi markaydı acaba

Back