Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben bu elektrikli şömineleri çok begeniyorum ne dersiniz çok hoşlar degil mi? ilerde kendi evimiz oldugunda mutlaka düşünüyorum salonda mobilyalara uygun bir kaplamayla çok hoş olacagına eminim. Kullanan varmı aranızda?
Türkiye'dekı fiyatlarını bilmiyorum ama yurt dısında 200 ile 400 dolar arasında değişiyor. Bu şöminelerin ısı verenlerıde var sadece dekor olarak kullanılanlarıda var ona göre değişiyor sanırım fiyatları.
Türkiye'de bu şöminelerin fiyatlarını bilen varsa paylaşırlasa öğrenmiş oluruz.
gerçekten çok hoş bir hava veriyorlar .. fiyat konusunda bilgisi olanla ve kullanıp memnun olanların fikirini merak ediyorum bende .. teşekkürler paylaşım için ...
ŞÖMİNE PAZARI 1 MİLYAR DOLARLIK BİR HACİM YARATIYOR
Yaklaşık 500 firmanın rekabetine sahne olan şömine pazarında hacim, son iki yılda büyük bir hızla büyüyerek, 200 bin adetlik sipariş rakamlarına ulaştı. Şömine yaptırmak arzusunda olanların 4,000 - 20,000 dolar arasında seçim yaparak kendilerine uygun modeli seçtikleri bu pazardaki artışın, talebin genellikle villadan ve özel konutlardan apartman dairelerine kaymasının yol açtığı belirtiliyor. Şömine firmaları, elektrik veya doğalgaz kesintilerine karşı şöminenin alternatif bir ısınma aracı olduğunu belirtiyorlar. Bu durum da, talebin üst gelir kesiminden orta ve hatta dar gelirliye kaymasına yol açtığını sözlerine ekliyorlar.
Kışın gelmesiyle birlikte, ateşinin sadece fiziksel değil, aynı zamanda insanlara psikolojik olarak da ısınma hissini vermesi, şöminelere olan talebi arttırıyor. Genellikle yeni yapılan konutlarda tercih edilen şömineler, artık eski yapılara da uygulanabiliyor. Şömine bulunmayan evlerde, alanın yeterli olması halinde şömine monte edilebiliyor. Evlerimize sıcaklık getiren şömine, dekorasyonun için de önemli bir unsur olarak kabul ediliyor.
Türkiye’de, yılda yaklaşık 200,000 adet şömine imal ediliyor. Pazar hacmi 1 milyar dolarlık bir hacme ulaşmış olan şöminede, hazneler genellikle yurt dışından ithal ediliyor. Dış kaplama ise, yurdumuzda çıkan taşlarla yapılıyor