Tavsiye ettiğiniz filmler?

ne tarz filmleri sevdiğini yazsaydın keşke ona göre bir şeyler yazabilirdim:)

En son New moon birde Twilight filmlerini izledim harika filmler. Ayni filmi bir kac kez izledim. Ben beyendim tavsiye ederim.

the box ı tavsiye ederim izlemediysen
cameron diaz oynuyordu konu senaryo kurgu benim cok hosuma gitti ahlaki degerleri gözden gecirecegimiz sarsıcı bir film

"doğmamış" güzel bi gerilim izlemediysen,"anestezi"de güzel,

az öncede
law abiding citizen i izledim muhteşşemdi tavsiye ederim
gamer da 2009 un iyilerinden di bence

bende dün gece the jacket (çıldırış) i izledim güzeldi ondan öncede wanted ı izledim baya etkiledimm doğrusu boshayallersmile

ne tarz filmeler seversin bilimiyorum amagüney koreli yönetmen "kim ki duk" filmleri ilginçtir.

Alacakaranlık serisi, anestezi , romantik komediyi izledim. Anestezi cok harika bi filmdi alacakaranık zaten süper ötesi ama romantk komedi beni fazla sarmadı. Smdi diğer tavsiyelerinizi izliycem tesekkürler :)

korku olarak,doğmamış,ruhlar bölgesi,evdeki düşman (süper),şeytan çarpması (aman aman :))) 39.dosya tepenim gözleri (henüz izlemedim ama listemde çok rabet görmüş bir film.
aşk komedi tarzı. j . roberts ın tüm filmleri .ayrıca not:seni seviyorum güzel bir aşk hikayesi.özcan denizin ya sonra sıkılmadan izleyebilceğin bir film.

yüzüklerin efendisi mükümmel bir görselliğe sahip .fantastik film severler zaten çoktan izlemiştir. 8 farklı bakış açısı, çarpışma, not: seni seviyorum.

sana çocukça yok alacakaranlık yok bilmem ne gibi hiç bir üfürüğü olmayan filmler söylemeyeceğim
benim dediğim filmleri bi izle beğenmezsen ki öyle bir şey olamaz bir daha bu topiğine yazmam
prestij ve inception(başlangıç) ve belki bunu pek sevmezsin ama mutlaka izlediğin filmler arasında bulunsun hava atarsın v for vendetta
bu üçünü izlemediysen mutlaka izle
beğenirsen yine başka filmleri yazarım sen bunlarla başla

Bir insanın ömründe şu 3 filmi izlemesi şart kardeşim.

Yeşil yol

Esaretin bedeli

V for vendetta

İzle pişman olmassın

Bir insanın ömründe şu 3 filmi izlemesi şart kardeşim.

Yeşil yol

Esaretin bedeli

V for vendetta

İzle pişman olmassın

katılıyorum arkadaşım sana bunlar mutlaka izlenilmeli
yukarıda benim yazdıklarıma da bak v for vendetta dışında diğerlerini izlemediysen mutlaka izle zevklerimiz uyuşuyor senle

scarface
şeytanın avukatı
bu iki filmi tek geçerim.izlemeden ölmemeli demek yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…