Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızzlar bnm beş aylık bir oğlum var eşim geçen ay ona leap frog aktivite istasyonu diye bişii almış fiyatı 230 tl 4 ay ve üzeri bebekler için önce ben bişeye benzetemedim erken dedim pahalı dedim geri bile vermek için uğraştım ama bebeğim üzerinde o kadar mutlu oldu ki anlatamam doktorada sordum ve rahatlıkla oturtabilirsin dedi internete yazarsanız resmini görebilirsiniz çok rahat bişii ya ben mutfakta yemek yaparken o üzerinde baya bi oyalanıyor bende işimi yapıyorum bi bakın birde kayınpederim salıncak almış oda süper üzerine koyduktan beş dakika sonra bebeğim uyumuş oluyor nasıl rahat anlatamam ohh hemencik uyuyor bence bu ikisindende edinin derim çok rahat edersinis özellikle bebek küçük beş aylık olduğundan sadece ana kucağına koyuyordum oda sıkıldı artık istemiodu bunlar acayip rahat oldu bnm için sizde bebeğiniz için oyalancak bişiiler arıyorsanıs bi bakın derim sevgiler herkese...... opuyorumnanaktan
çok güzelmiş yürüteç almadan görseydım bunu alırdım
Siyah İnci'm...
Kayıtlı Üye
Güzelmiş cidden ama yaş grubu için 13-24 ay yazıyo..
evet ya üstte 4 ay üzeri diyo,tabloda farklı.yanlış yazmışlar.
güzel bişeymiş.
bu yürüteç gibi gitmiyo dimi.
seni seviyorum hayat...
Kayıtlı Üye
biraz pahalı gibi ama güzel bişeye benziyo...alsakmı ki acaba?ne gibi fonksiyonları var biraz daha teferruatlı anlatır mısın demircik kardeşim...
valla üzerinde 5 adet ışıklı tuşu var her bastığında müzikle beraber ingilizce beşe kadar sayıyo alfabeyi sayıyo her seferinde müzik değişiyo ve değiştirdiği müzik türününde isimlerini sayıyo mesela tango çalınca tango salsa çalınca salsa diye söölüyo cd si var üzerinde bi kolu var onu çekince müzik çalıo ve cd dönüo birde kitaba benzer bişii var onuda sayfa gibi çeviriyo her çevirdiğinde ayrı bir müzik çalıo bir disco topu var onu döndürebilioo parlak zaten üzerine basıncada yine müzik çalıoo mikrofonu var oda kendine doğru çekince ingilizce singing baby diyor koltuğu dönebiliyor bebiş kendisi rahatlıkla bir taraftan diğerine dönebiliyor yada koltuğu kitleyebiliosun sabit kalıoo çok fonksiyonlu valla her yerden ayrı bi ses çıktığından bebişin baya ilgisini çekiyor yürüyen bişi olmadığından zaten doktor tavsiye etti yoksa yürüteç olsa çok erken dedi bu sabit sadece biraz alt kısmı bombeli olduğundan bebek hareket ettikçe hafif sallanıo ama istersen ayaklarıda var tamamen sabitleyebiliosun valla ben çok rahat ettim kızlar mutlaka tavsiye edrim birde bebeğin yere basmıyor olmasıda çok süper altında plastiği var oraya basıyor kış içinde ideal üşümes ayakları miniğimin sositososito
seni seviyorum hayat...
Kayıtlı Üye
güselmiş valla
teşekkür ederiz...
let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
peki canım bahsettiğin salıncak nasıl bişey? koyunca hemen uyuması ilgimi çekti
bende salıncağı merak ettim bizdede var yüzüne bakmıyo salıncağın hele bide uyucak nerdeee
kızlar ya basit bildiğiniz tenteli salıncak markasını yazayım resmi çıkıyo bakın internetten bilgi baby tenteli salıncak mavi renk bnmki bi bakın bakalım :ecrin_bebek:
Her yere bakıyorum ama leap frog activity stationı bi türlü bulamıorum.Nereden alabilirim???
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
demırcık nasılsın
benıım kız hıc uyumuyo bu ara su salıncak işe yaryosa hemennnnnnn alırımmmmmmm
sahibindende var kızlar biri satıyo 170tlye aynısını bilgi veriyim dedim
Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
kızlar bende K's Kids Jumbo Jet Sırt Destekleyici Uçak Koltuk bunu çok beğniyorum biraz benziyolar oğluma bunu almayı düşünüyorum bebeshopta fiyatı 109 tl buda çok güsel
süpermış jumbo koltukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama pahalı
valla kızlar bebeklerin herşeyi çok pahalı gerçektende ama napalım onları oyalayacak bişeler lazım
evet anlatılanlardan dolayı begendik ama nerede bulabiliriz? istanbulda alan biri var mı? nerede bulabiliriz?
ayaktamı duruyo ya nasıl duruyo anlamadım içinde:kedi: