Kontakt Lens Tavsiye edilen Renkli Numarali Lensler ?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.298
122
Arkadaslar numarali renkli lens taviyesileri lazim..
Renk olarak gri yada yesil düsünüyorum,
rengin dogal durmasi ve lensin göz sagligi acisindan kaliteli olmasi önceligim..
var mi önerileriniz ?

Ben B&L optima colors kullandım çok memnun kalmıştım canım tavsiye ederimm

b&l çok yapay bir lens bence ben de kullandım tavsiye etmem,doğallık arıyorsan kesinlikle solotica, çok marka denedim hem rahatlık hem doğallık açısından en iyisi :79:

evet arastirdim b&l iyi yorumlar almamis pek.. ondan gectim

solotica düsünüyorum ama onunda siparis olayi icime sinmedi, direk satilan yer yokmu?

ben solocitayıda tavsıye etmıyorum.. kayma problemı var cunku ..
göz çapını ölçtür önce .. eger göz çapın 8.7 den kucukse kesınlıkle alma ..
kayması bır muddet sonra geçer , yerıne oturur laflarına da kesınlıkle inanma.
ben inanıp aldım.. sımdı takamıyorum kayıyor lenslr gözümde..
parana yazık olur .

en iyisi doktoruna sor, genelde marka ısmı vermıyor dr.lar ama ısrarcı ol tavsıye ettıgı markayı al..
numaralı lenslerın şakası yok/muş ..

Bu konuda ben de sorun yaşıyorum Düğünümde numaralı MAvi lens takmak istiyorum ama hem kaymayacak, hem doğal duracak, hem de uzun süre gözümde kalıp rahatsız etmeyecek bi lens olması lazım. Doktorlar bu konuda ketum davranıyorlar. bir tavsiyesi olan var mı kızlar

Son düzenleme:
tanita tikaram ın mavisi çok doğal duruyor, ben denedim ama o kadar radikal bir değişiklik yapamam dedim kendimde şu anda tanita tikaram yeşil kullanıorum. uzaktan ben yeşilim diye bağırmıyor ama kesinlikle çok doğal o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…