Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
başka markalardan tavsiyeniz var mı?sacks,müjde vs gibi. 51 sahra kullandım.gri renk etek altına.ama benim pek hoşuma gitmedi.52 kaşmir de sedefli yani parlaktı.şöyle doğal duran marka ve numara hangisi acaba?bir türlü bulamıyom
penti alış veriş mağazasında özellikle dikkatinizi çeken ürünler var mı?yani gidildiğinde pas geçilmemesi gereken ürünler vazr mı tavsiye edeceğiniz.ben yakında gitmeyi düşünüyorum.fakat hangi ürünlere yönelecemi bilmiyorum
arkadaşlar penti yaz inceliği nin 52 numarası var hatta pentinin kendi mağazaları var onlara bakın googlea yazın penti sitesi çıkıyo oradan yerlrine bakın ben daha önce orada çalışıyordum güzel çoraplar var hatta oranın ithal çorapları var onların rengi de güzel ama parlak çoraplar belli oluyo ama harika duruyo seksilik katıyo bacaklara
özel spreyler varmış bacakta çorap varmış gibi görünüyormuş ver her ten renginede uyuyormuş kulanan varsa nasıl oldunu söyleye bilirmi ben almayı düşünüyorum